Sveikatos sergantiem
- Belute, čia tavo priekinės ar galinės letenos?
- Taip!
Kingui - linkėjimai Tašikei su Mauriu - kuo greičiau atsikratyti slogos
Aist - šiandien jau gal visai atšalai?
Šponkuti - kaip tavo savijauta, kaip koja?
Aš sėkmingai išdrauginau gerklės perštėjimą
Jumcikas prieš gerą valandą išvertė ant sofos didelę pilną neparagautą imbierinės arbatos stiklinę. Sifos užklotas skalbyklėj, sofa kaip aps****ta, Jumcikas pusvalanduką sėdėjo susigėdus
IMG_20200116_213404 - Copy.jpg 36,31KB
0 Parsiųsta kartų
Pankuojam.
Kad operavom gerai, nes visa vidinė ausis buvo pūlinys. Viską pašalino, ausiukė nusvirus, bet mums ir toks jis mielas.
Vos atidavė katiną, sakė, norim pasilikt, labai geras.
Bandom gyti, bet kol kas labai blaškosi. Viską apėjo, kiti ant jo urzgia. Pamaitintas, nusiš...ko normaliai ir dabar kniaukalioja. Kitos ausies būklė kol kas gera, nereikia nieko daryti. Bet ateitis bus panaši.
Evangelic, daugiau taip nedarykit. Už šiuos tyrimus būtumėt sumokėję pas mus apie 26 eurus ir dar gavę nemokamą konsultaciją, jei būtų teigiami, + 20 eurų ir gaunate antibiotikų receptą. Tai būtum sutaupius. Dirbu UAB ANtėja Viršuliškių g.65A šeimos gydytoja. Pasakys už tą triženklį tą patį...
Ne, auglys nepiktybinis. Labai tuo džiaugiamės. Vaikšto ir kniaukia...
Viso Kingo išlaidos + kitų katinų gydymas - 302 pinigo. Nesakau MB...
Labas rytas :4u:Visiems temos katukams po
Kaip naktis Kingui praėjo?
Night, tau atskirai Sėkmės tau naujame darbe
Šnd vešiu savo krikštakatę sterilizacijai.Kaip manote, ar tikslinga tuo pačiu ir sučipuoti?Draugė gyvena daugiabutyje, katės leidinėti į lauką neplanuoja.
Labas rytas.
Evangelic, tikiuosi pagaliau išsiaiškinsit dėl dukros
Erode, kaip Kingas šiandien? Kaip kiti katinai?
Aš pati paskutiniu metu išleidau virš 400 euriukų gydymams. O dar bėda su Kugiu, keistai pačepsi, kiek leidžia apžiūrėti burną, blogas vienas dantis, blogas burnos kvapas. O dar ir pas Bugi blogas dantis, kurį reiktų pašalinti. O bet tačiau taip viskas sukrito į vieną metą, kad tiesiog šiuo metu jei nuvežu katinus, pati galiu nieko nebevalgyt. Po atlyginimo nusinulinsiu kreditinę ir toliau į minusą varysiu
O aš pati net nežinau. Tas nuolatinis pykinimas jau taip užkniso, šiandien pas šeimos gydytoją einu. O dar nelaukiamiausios dienos atėjo su skausmai, tai bijau net vaistų nuo skausmo išgert , kad skrandžio dar labiau nesuerzint. Koja skauda biški, visomis spalvomis nusidažiusi. Labai nervia tas šlapiavimas, turi klijuot pleistrą, kitu atveju žaizda prilimpa prie džinsų ir atsistojus viską nupleši Žodžiu moraliniam pakilime esu