Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ojezau, Šponkiuk, saugok save. Vaistus nuo skausmo galima ir susileist. Eisi pas gydytoją, tai paprašyk receptų. Suerzintam maistui reikalinga vaikiškos tyrelės pavidalo košės ir kiek daugiau riebalų nei įprasta. Bent savaitei. Jei nepadeda - Maalox suspensija prieš valgant. 

Naktis buvo zombių naktimi... be miego visai. Tašė ir Mauris čiaudi, Mauricijus mažiau, Tašė dar  progrese, nors jai suleidau dar vakar vaistus - penicilino grupės antibas.. Bet prieš tai neištvėrus buvau sudavus Mauricijaus vieną vaisto porciją, tai ji naktį gal 4 kartus vėmė mažomis balutėmis... Žodžiu, pachierinau situaciją. Vieną kartą vos spėjau iš lovos iškelti, nes miegojo prisispaudus prie manęs gulinčios - vos į lovą neprivėmė. Kingas krato galvą, negali pasiekti ausies, tai inksčia, galvojau, gal skauda, bet gydytoja pasakė, jog tikrai ne. Ir jis visą naktį kursavo iki bliūdelio. Savo šėryklės su satelitu nepasiekia, nes negali ten įkišti galvos. Abudu katinai ant jo urzgia, nesgi kvapas tai ne Kingo. Mauris išvis sustresavo, tūlike miegojo ant skalbyklės. 

O Kingas tai toks pankutis... Labai nori glostytis, nesuvokia, ko čia jis atstumtas kitų ir ištisai prašo ėst... 

Atsakyti

Žinai, Erode, prašo ėsti - tai gerai:) o visa kita po truputuką susigulės :)

Atsakyti

Važiuojam į kliniką, ausis sutino, ištisai krato galvą ir kniaukia. Vaistai nesuveikė.

Atsakyti

Važiuojam į kliniką, ausis sutino, ištisai krato galvą ir kniaukia. Vaistai nesuveikė.

vaje,laikykitės  :4u:​  pararašyk kas, kaip toliau

Atsakyti

Oi, Erode, išties, laikykitės ir laukiam naujienų  :4u: 

Atsakyti

Erode, Šponkiuk, laikykitės :4u: Blyn ir sukrito jums abiems...

Šponkiuk, apie skrandį: aš lygiai taip pat prieš mėnesį įkaliau vakare paracetamolio, nes prieš nelabąsias migrena galvą prispaudė. Tai galvai gal ir pagerėjo, bet nemiegojau dėl skrandžio skausmo. :oh: Nusipirkau kitam kartui tirpinamų tablečių, gal skysčio pavidale mažiau dirgins? :hmm:

O čia vaizdelis: Kas nutinka mažojo dvikojo pupelėms, kai baigiasi Mikutės žolytė.

Priedas  20200117_162125-600x1084.jpg   216,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Erode, Šponkiuk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Erodei su Kingu sėmės dideliausios 4u.gif

Šponkiau, laikykis 4u.gif

Jau noriu namo, savaitgaliu kvepia, o dar laukiu klientės. Užtruksiu dar belenkiek ir išeisiu neaišku kada...
Atsakyti

Nusiskausminau katinuką su stipresniais vaistais, nebekrato galvos ir gulinėja, snauduliuoja, ausis nulėpus... :(  Daktarė patarė, kiek įmanoma nuimti gaubtuką - satelitą. Kol galime saugoti - saugom ir nededu, kol kas nekrapšto. 

Tašė vemia. Daviau Maurio vaistų vieną porciją, tai susidirgino skrandį ir vimčioja. Dedu į kelnes jau... :(

Mauricijus liūdnas guli ir neėda. Tik konservą. Tašė palakė katėms skirto pieno - nustojo vėmalioti.

Na, šiandien sunkesnė diena. Už ausies patinę Kingui. Bet suleidus vaistus aiškiai atkuto.

Taip nusiminiau... MB pasakoju, kaip sekės šiandien, jis man sako,  - tai gerai, kad ne kojas krato, o tik galvą... 

Dar tokio nusivylimo jausmo nesu patyrus... Žemiau juosmens... Apie mano šeimos narį. Ok, na, jis nemėgsta kačių. Bet jei jau atėjai ir gyveni - gal pagarbiai toleruoti galima? O jei aš apie jo vaikus taip pasakyčiau? 

Paracetamolis nedirgina skrandžio, iš kur ištraukėt? Ibuprofenas gali, Diclac ar Dolmen... Saugiau Nimesil arba Arcoxia.

Laikykitės. Man irgi galvos skausmas prieš mėn dienas yra dažnokas, labai pagelbėjo akupunktūra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 sausio 2020 - 21:08

Erode, pati žinai, kad visur, sveikatoj irgi reikia kantrybės :4u: 

Esi įsitempusi, tai kai kurie dalykai gali pasirodyti bjauresni nei yra. Pamatysi, ryt bus šviesiau ir aplinkiniai neneatrodys tokie nejautrūs

Atsakyti
Linksėjimai palaikomieji Erodei ir Šponkiukui. Kad pagaliau ramybė ateitų.
Aš irgi įsižeidžiu, neturiu humoro jausmo, kas liečia augintinio kojų pakratymą.

Bijau prisišnekėti, bet Pusnė, rodos, gyvena gerai. Pas vet. dar nevežiau. Pradėjom galvoti, gal jai ten netiko klimatas. O gal tas valerijoninis - levandinis antkaklis kiek pagelbėjo. Sako, gi visos ligos nuo nervų. Nors keista, jei būtų klimatas dėtas, nes visą laiką kol buvom, jis labai panašus buvo, kaip LT.

Pati gyvenu irgi taip nelabai šian. Žiaurus nerimas valgo, o ir nors miegu daug, paskutinis metas grįžus buvo intensyvus, jaučiuos siaubingai pavargus. Popiet galvelė išvis ėmė krėsti pokštus, taip norėjau miego, kad atsimerkus ėmiau "matyti" kažkokias haliucinacines nesamas kraujo balas. Dar to nebuvo. Na, numigau kokias 3 val., dienos planai susigadino, bet kažkiek geriau.
Atsakyti

Erode Kingui daug sveikatos  Sponkiuk tau irgi Night maziau steso 😉 dziugu kad Pusnei gerai. Suprasi tuos katinus kas tiko kas ne... Manieji cia jau keturi men ale jau namai jiem. Isigudrino i lauka prasinetis. Jei Vincas da bailys toks tai ziuri pro kampa, bet vistiek valo visada uždarytas duris kad isleisciau. Tai Toras tik atidaryk duris ir vynioja lauk drasiai... Ten sedejo pora laukiniu katinu ir tas nemaiso tuscia vieta jam.

Ir kas galejo pagalvoti, kad sitas neitin meilus katinas niekada nesedintis ant kelių ir rankų dabar šitaip persimainys pats ateina ant keliu lipa guli laimingas murkia  IMG-20200117-202855.jpg Dabar turim du rankinukus namie 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 17 sausio 2020 - 22:38