Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba rytas, 

Džiauguosi, kad Zosikė tūsinosi, vadinasi, viskas ok  :D

Šponkiuk, teisinga nusprendei, kad ir nenaudinga, geriau pasveikti, o tai visai nusialinsi... :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 vasario 2020 - 10:05

Šponkiau , o nebus kokia užsislėpus infekcija?

Mano vyresnėlė po savo gripo ne gripo, kuris truko savaitę, gavo antibus gerti: plaučių uždegimas.

Pas mus šiandien irgi vėjas medžius laužo, bet sausa, saulė pro debesis šviečia. Haku išsirovė į lauką, bet ant laiptų prigulė nuo gūsio ir tuoj evakavosi namo. Popiet žada lietų ir pas mus.

Ką tik generatorius pasileido. Bijau, bus kur nors laidai nutraukti...

Princesiškas miegelis

Priedas  20200210_110335-800x600.jpg   66,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 vasario 2020 - 11:08

Sveikos. 

Šponkiuk, sveik.  :4u: 

Dėl to vėjo Ignas sakė, kad vakar Amsterdame nesugebėjo dviračiu važiuoti. Arba mini ant vietos, arba stabdžiai neveikia, arba į šoną nuneša.  :rolleyes: 

Ir dėl to vėjo netikėtai naktį turėjom nakvojančius giminaičius.  Skrido iš Niujorko per Londoną į Kauną. Londone dėl vėtros neleido tūptis lėktuvui, tai berods  per Heksinkį, tada Rygą, tada tik Vilnių pasiekė. Paklojau lygiai tvarkingai lovą giminaičiams. Po kurio laiko vyras praeidamas sako, įdomiai tu čia kažkaip šįkart jiems lovą suruošei.  :blink: Ateinu žiūrėt, kame reikalas:

EDD4-B805-E50-D-4-BA0-9-ADA-71492146-ACC

Kažkas, pirštais nerodysim, gūžtą susisukusi:

142-C9-E8-C-647-C-496-D-BBB2-2022600-FCE

Ryte einu Zosės lankyt. Ant narvo durų praktiškai lentelė kabo:" Pašaliniams eiti griežtai draudžiama, vyksta kalnakasybos darbai!".  :P Zosė, pasirodo, mažų mažiausiai magistro laipsnį statybų sektoriuje turi. Nu kaip taip viską suknisti dėl vieno mažo myžtelėjimo.  :hmm: Sutvarkiau. Konservai suėsti, sauso beveik neėda. Jaguar, matyt, per prastas. Bet tai nieko, turiu daug gerų konservų pripirkusi, tegu lepinasi jais mažoji tris kartus dienoje, kol gali.  :) 

Miami Beach, sakyč:

E1-B16-F49-4669-4-B90-B1-E6-E056-F8-A5-A

Atsakyti

Aist, žinai, tą šviesią tualeto dalį reikia apversti ir pritvirtinti (prisisega ji), tada bortelis aukštesni ir mažiau palankus iškapstymui gaunasi  :rolleyes:  Ar tu ir buvai taip padariusi, o Zosiunda nurovė? :hmm:  :D 

Atsakyti

Zosės tūlikas net gabalais išardytas!  :lol:  Čia mergina su rimtu inžineriniu polėkiu.

Kambarinė Ainu turi savitą lovų klojimo stilių. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 vasario 2020 - 11:31

Erendira, aš jį buvau pritvirtinusi, bet šita Zosė nepėsčia - išmontuoja ir jai, kaip tikrai profei, dar lieka detalių.  :oh: 

Atsakyti

Aist, wow kokia statybininkė pas tave. Pas mane po trijų katinų taip nebūna :D Psio, pasiėmiau nedarbingumą. Gerklė sakė labai raudona, bet plaučiukai švarūs. 

Radau kas už lango bildėjo :D

20200210-083913.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 vasario 2020 - 11:35

Šponkiau, sveik  :4u: 

Kur Magnuna prapuolus?  :huh2: 

Erendira, kaip Pedriukas?

Aist, Ainu gi gulbę lankstė, tik kad jau rankšluostukų nepadėjai, ką po letena turėjo, iš to ir lankstė  :D 

Atsakyti

Gelux, pakosti, bet gal ne taip dažnai? :hmm:  Žodž, aš dabar mintyse, kad jį reiktų pašerti antialerginiu maisteliu.

Beje, Matilda daro pažangą - kadangi jokių tablečių jai nei klasta, nei jėga sušerti  :mmm:  :mmm: , užlašinau lašų broadline, viskas su jais ok, jei ne milžiniškas kiekis, nuo kurio poničkai ant sprando užgimė kaltūnas. Tai ponička tokio meilumo prieš šėrimą, kad leido DVIEM RANKOM pešioti kaltūną ir jį iššukuoti  :blink:  :D Dar kokie 5 metai ir ant kelių sėdės  :D  :D 

Atsakyti

O, Matilda "greitukė".  :D 

Erendira, vis tik apžiūrėjau aš tą wc paaukštinimą, nebuvau aš jo uždėjus  teisingai, dabar jau užklikinau tą viršutinę dalį, man rodos, teisingai, nebeturėtų išardyti. Panašu, kad man, skirtingai nuo Zosės, tai tikrai inžinerinių gebėjimų kačių tūlikuose trūksta.  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Aist, na, svarbiausia, išsiaiškinote :) aš kai atidaviau viską, pagalvojau, kad reiktų painstruktuoti, bet susigėdau, kad nepulčiau aiškinti kaip mama kokia :hihihi:

Atsakyti

Erendira  :4u:  :4u:  :4u:

Man tai tokiu oru filosofinės aliuzijos sukasi. :B Zosė, ko gero, galvoja, kad jai žiauriai nepasisekė, jog sėdi už grotų susiūtu pilvu. Bet platesne prasme žiūrint, kai lauke toks oras, reiktų tik džiaugtis laikinu šiltu sočiu prieglobsčiu ir tolesniu bemorčiniu gyvenimu. Kartais ir mums, žmonėms, taip būna. Kai rodosi beprasmės gyvenimo negandos užgriūva, o mes platesnio kampo nesugebam aprėpti.  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 vasario 2020 - 13:15