Aha, geros glostynos buvo

Perskaičiau Diinkos pasakojimą
vajė
stiprybės tau!
O mane Bugi po glostynų grįžusią apjuosė ir pabėgo. Net į kambarį neateina
Vaje, Diinka, net neturiu ką pasakyti
Nesuprantu aš tokių dalykų ir matomai ne mano nosiai suprasti
.O kad išsikalbėjai, tai gerai.Išdurniuosi viską slėpdama savyje.
Graži kompanija, puikios foto, jaučiuosi kaip pati sudalyvavusi.
Ale, ko mergai pagedot? Ko visos kelnėtos? Tipo, to šalta? 
Fersytė alergiška, man rodos, daug Diinka ten meilės ir kantrybės sudėjo, kiek vežiojo ją...
Buvo tokia suskytė, ataugo plaukas, gavo šeimininkus...
Ir va...
Erode, man atrodo mašai. Suskytė buvo Soffi ir jau seniau. O Fersytė gal pernai rasta. Na diinka paaišins
Kokios laimingos mūsų merginos
Lisitėja, Aist buvo su sijonu, kuris labai Pedrui patiko, būtų guolį mielai iš jo pasidaręs ![]()
Diinkut, apkabinu, laikykis
Ačiū mergytės už jaukų vakarą
Ryt įkelsiu filmuką kaip Bižū žaidė su Gielux dovanotu žaisliuku
Labas rytas ![]()
Greitai riskitės iš patalų, kelkit
.
Peržiūrėjau vakarykštes foto, nuotaika šovė į aukštumas. Kaip jums faina buvo. ![]()
Kalu dar kavos dozę ir į sporto salytę. keliauju
.Kaip tai aptingau, reikia susiimti.
Gero šeštadienio ![]()
Smagus buvo vakarėlis, bet kur Bižu kudlos? vos pažinau..
Vidam suskytės jos abi....tik Sosiska- Sofi, buvo jauniklė, gal dėl to lengviau, kai atgavau norinčių buvo daug, pasidovanojo ji sėkmingai, reiks kada vėl foto paprašyti, labaiiiiii graži mergaitė...Fersytė jau pagyvenus balta persė...rasta prie konteinerio liepos 1, padovanota sausio pradžioj jau panaši į persų katę.....puse metų, tyrimo, gydymo, spec. maitinimo, vitaminų.....viskas kaip į...ir ne todėl kad kažką ten blogai padarė, tiesiog nesiteikė informuoti, kad jai blogėja, viskas gerai sakė, fotkę buvo atsiuntus, bet tik veiduko viskas gerai atrodė, neseniai vėl užklausiau, sko pradėjo plikt, paprašiau foto...o ji paprašė kad atvažiuočiau, tai ką pamačiau, tiesiog netekau amo, likau šoko būsenoj, dabar nesuprantu kodėl vakar nepaėmiau...bet vėliausia ryt pasiimsiu mažutę, tikiuosi atleis ji man, daugiau nedovanosiu..."susitvarkiau lentynėles" kažkaip tilpsim
Azu, labaiii labaiiiiiii ačiū
laba ryta, aj nera uz ka as cia daugiau niekuo negaliu nei prisidet nei ka... o zmoniu neatsakingumas na nezinau taip pikta tikrai. Cia nematau as jokiu nei sunu nei kaciu absoliuciai, Sunis tik vedzioja, o katinu nera valkataujanciu..
Mano MB kazkoks ipatingai geras paliko, bet nu as nebelendu ten prie jo nieko nesakau ir t.t.
o gal man taip atrodo, kai man jau tas pats..
Vakar nuejau isbandziau kazkokia carbon laser peeling nu sako skaudes, o as ir uzmigau tik degesiu kvapas erzino, ziuresim dar dvi reiks pasidaryt, nes nu tipo tryju ju reik del poveikio