Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, laikysi uodegas sumezgę. Pas Diržiniauską važiuosit?

Atsakyti

V-Rine kaip jau išaugus Gile tokia paauglė jau visai nebe kačiukas :D Paauglystė tai užtat priešinasi bet kokie suvaržymam :D Vėliau išaugs ir karpysis normaliai :D Aš į savaitę kartą pakerpu nagus, tai jam jokio streso :) Būna kitasyk tik pavaidinu kad kerpu :D

Atsakyti
Laikysim viską sumezgę už Murziuką 4u.gif Mažutis nevalgęs negėręs...
Atsakyti

Erendira, pirmiausia bučkis, ačiū :oro_buckis: , tada atsakymas taip pas Diržinauską

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 30 kovo 2017 - 12:37

Diinka - sumezgiau už Murzytį viską, net ir batų raištelius :4u:

Gilė iš tiesų jau visa panelytė :)

Lapyn - gerai kad parsirado laisvės mėgėja :4u:

Atsakyti

Diinkut, prisiduok paskui kaip sekėsi  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Mezgu ir as viska ka turiu Diinkut 4u.gif
Atsakyti
Ir aš mezgiau, visą liemenė numezgiau, ir mėlyną pončą pradėjau biggrin.gif

FB gal jau kas ir matėt ax.gif

Dinka, kaip sekėsi?

O mūsų naujokė dar vis nepripažįsta mūsų verysad.gif laikom narve, nes ji visko bijo, net glostymų verysad.gif o šiaip ėda, miega, wc naudojasi.
Atsakyti

Sveikos pleputės :4u: Po darbų jungiuosi prie jūsų.

Rankinės tai jau labai :clap_1:.Gal ir susigundysiu, bet pirmiausia norėčiau pačiupinėti.Na nemoku nepalietusi pirkti.

Diinka, kaip ten jūsų reikalai?

Zaiza keliauninkė.Bet va vaikų tai neparsineš, vieni pliusai ta kastracija.

Vykit slogas ir kosulius toli toli.Jau šilumą praneša, kaip jau atrodysit su sloga? :hihihi:

Aš tradiciškai pavasarinę  susigaudau langus bevalydama.Palikti nevalytus, ar ką :hm:

Ruste, palauk.Na kaip nebijos po tokių sužalojimų ir tokio skausmo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 kovo 2017 - 19:22

Labas naktis..... Gufa palaipsniui gyjineja... bet kad man liudna nebutu mazas sualergizavo... labai... labai labai. Siandien ryte atsikele sveikos vietos ant odos nera..... vakar nei spuogo nebuvo. Poliklinika vaistai i sedimaja.... apmazejo.... dabar i vakara vel ryskeja.... sugirdziau vaistu kur liepe.... noriu miego, nes pas Gufa laikrodis nepersisuko zadina 5, vaikas uz pusvalandzio po vaistu sugirdymo miegot nuejo...😨9.30..... 😒  Ta prasme tiesiog pavargau.... va pasiguodziau einu indus indaploven sukisiu..... kazkoks ne koks laikas pas mane......

Atsakyti

Labas naktis..... Gufa palaipsniui gyjineja... bet kad man liudna nebutu mazas sualergizavo... labai... labai labai. Siandien ryte atsikele sveikos vietos ant odos nera..... vakar nei spuogo nebuvo. Poliklinika vaistai i sedimaja.... apmazejo.... dabar i vakara vel ryskeja.... sugirdziau vaistu kur liepe.... noriu miego, nes pas Gufa laikrodis nepersisuko zadina 5, vaikas uz pusvalandzio po vaistu sugirdymo miegot nuejo...😨9.30..... 😒  Ta prasme tiesiog pavargau.... va pasiguodziau einu indus indaploven sukisiu..... kazkoks ne koks laikas pas mane......

Eina sau... laikykis. Labai tikiuosi, kad rytoj viskas bus geriau ir alergijos pasitrauks. :4u:

Aš jungiuosi prie to kažkokio ne kokio laiko irgi.

Jeigu pavargusi esi, gal ir tu vaiko vaistų nuo alergijos išgerk, iškart užmigsi ir negirdėsi Gufo 5 valandą ryte :D

Lapyna, Sagyte, atkeliavo jau. :)

Atsakyti

Oi Apus, laikykis... :console: O turi įtarimų, nuo ko alergizuoja? 

Mano mažas irgi išbertas. Jau seniai, ir niekaip neidentifikuoju, nuo ko. Vėl pablogėjo, nors šiandien nieko tokio nevalgė. Grikiai, avižos, makaronai (kviečiams nealergiškas - tyrėmės), obuolių sultys, kompotas... Kažkiek saulėgrąžų branduolių suvalgė, bet negi jie gali alergizuot???

Aš pati baigiu plaučius iškosėt. Miego norisi, o užmigt negaliu, sausas kosulys tampo. Iki žiaukčiojimo. Nebūčiau vaikystėj persirgus, sakyčiau gal koks kokliušas :hmm:

Atsakyti