Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Colomba parasyk į A.ž. kaip ir kur galima tave rasti ir atsiimti :) 

Atsakyti

Labas rytas, su visa šlapdriba.Kas per tvarka, kai laisvadienis, tai oras baisus?Už tai savaitgalio prognozės įkvepiančios. :yahoo:

Nebesirkit, mergytės.Visiems ligoniukams po :4u:

Atsakyti
Labas rytas,pas mus lyja...Na bet ,mergaitės,reikia tik pagalvot ,kaip padėt Lisitėjai atsikratyt dėsnio ,kad jos darbo metu saulė šviečia ,o per laisvą dieną lyja 4u.gif ...kažkoks užkeikimas,ne kitaip.. ax.gif ir juokas ima dėl tokių sutapimų ir tuo pačiu gaila žmogaus....Lisitėja ,manau tau reikia atostogų... 4u.gif

Mano chebra atrodo neblogai ,didelių bėdų nėra,va tik Špulės pukeliai papilvėje žiauriai veliasi ,nepastebėjau per darbus ,laiku neiššukavau ir iki kaltūnų susivėlė,kelis iškirpau,bet vienas visai papilvėje prie klyniuko tai niekaip nesiduoda iškirpti...gėda bus nešt sterilizuot su tokiu kaltūnu,numatom operaciją per mano atostogas,nes kitaip niekaip aš negalėsiu jos prižiūrėt,tai čia bus balandžio gale...
Na dar vakar Pupsė vėmaliojo tokiom seilėm,bet paskui pamačiau,kad pakramtė narcizų apdžiuvusių,kuriuos iš darbo parsinešiau,kad svogūnėlius pasiimt,ir užrišti maiše buvo,ne atvirai ,susirado ,prakrapštė ir paskui grindis man pamargino,šiandien jau nieko ,ir naktį nebevėmė,gal praneš,tai noriu perspėti ,kad pavasarį narcizų nemerktumėt,nes jie nuodingi katėms...
Atsakyti

Labas rytas

Nors ir lyja bet visoms linkiu geros dienelės, ypač Lisitėjai :D

20170331_071114.jpg

Apus - vaje, sukrito tau reikalų :4u:  laikykis :4u:

Lapyn - gali paalergizuoti ir nuo saulėgražų branduolių. Aš alergiška graižažiedžių augalų žiedadulkėms o saulėgražos irgi graižažiedžiai tai mane truputį ir nuo branduolių alergizuoja

Kaip aš padedu mamkai

20170325_104607.jpg

Atsakyti

Ačiū už paguodą ir palinkėjimus.Dabar čiupsiu tinginį už parankės ir varysiu į sporto klubą.Lietus lietumi, o dienos planai turi eiti savo vaga. :D

Grikutis :wub: O jau puoduko gražumas :wub:

Zundyte, nepergyvenk, ne to vetai matę.O dabar pavasaris, visi pūkuotukai veliasi.Maniškis irgi kaip pakulų kuodelis, vietomis jau karpyti pradėjau.Šukuotis nenori, furminatoriumi su triukšmu praeinu.Pamato šukas ir rauna slėptis :unsure:

Atsakyti

Eina sau... laikykis. Labai tikiuosi, kad rytoj viskas bus geriau ir alergijos pasitrauks. :4u:

Aš jungiuosi prie to kažkokio ne kokio laiko irgi.

Jeigu pavargusi esi, gal ir tu vaiko vaistų nuo alergijos išgerk, iškart užmigsi ir negirdėsi Gufo 5 valandą ryte :D

Lapyna, Sagyte, atkeliavo jau. :)

Na kaip supratau taip greit nepasitraukia.... :hmm:

Oi Apus, laikykis... :console: O turi įtarimų, nuo ko alergizuoja? 

Mano mažas irgi išbertas. Jau seniai, ir niekaip neidentifikuoju, nuo ko. Vėl pablogėjo, nors šiandien nieko tokio nevalgė. Grikiai, avižos, makaronai (kviečiams nealergiškas - tyrėmės), obuolių sultys, kompotas... Kažkiek saulėgrąžų branduolių suvalgė, bet negi jie gali alergizuot???

Aš pati baigiu plaučius iškosėt. Miego norisi, o užmigt negaliu, sausas kosulys tampo. Iki žiaukčiojimo. Nebūčiau vaikystėj persirgus, sakyčiau gal koks kokliušas :hmm:

kol kas vienintelis dalykas ką identifikuojam kas vartota, ko anksciau nevartota tai dilgeliu arbatos 3 puodeliai..... daugiau jokių minčių nėr.

Šiandien kažkiek mažiau.....

O tu vaistų nuo kosulio? Brontex pajamk, man bais gerai jie suveikia....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 31 kovo 2017 - 07:40
Lapyna, o tikrai vaikis alergiškas tik maistui?

Obuolių sultis įtarčiau, nes obuolys kryžminis su medžių žiedadulkėm, su beržu.

Mano mama alergiška beržui, automatiškai ir obuolių valgyti negali.

Ievos oda sausa, leliukystėje berdavo tragiškai. Tačiau jos alergija yra aplinkai - sausam orui, ypač šildymo sezono metu kai pleškina radiatoriai.
O kol nežinojom kam jautri tai ir tyrimus darė ir dietos ten visokios...
Atsakyti

Lapyna, o tikrai vaikis alergiškas tik maistui?

Ievos oda sausa, leliukystėje berdavo tragiškai. Tačiau jos alergija yra aplinkai - sausam orui, ypač šildymo sezono metu kai pleškina radiatoriai.
O kol nežinojom kam jautri tai ir tyrimus darė ir dietos ten visokios...

Aš buvau alergiška beržui, o obuoliams nerodė nei tyrimai, nei valgant juos nieko nesidarė.  :hmm: 

Apus​, nuimk arbatą tada ir žiūrėkit. Jeigu dar trys puodeliai per dieną, tai galėjo ir staigiai išlyst. 

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2017 03 31, 09:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rustė" data-cid="71542149" data-time="1490940951"><div><p>Lapyna, o tikrai vaikis alergiškas tik maistui?

O kol nežinojom kam jautri tai ir tyrimus darė ir dietos ten visokios...</p></div></blockquote><p>Aš buvau alergiška beržui, o obuoliams nerodė nei tyrimai, nei valgant juos nieko nesidarė.  hmm.gif </p><p></p><p><strong>Apus</strong>​, nuimk arbatą tada ir žiūrėkit. Jeigu dar trys puodeliai per dieną, tai galėjo ir staigiai išlyst. 
</p><p></p>

Ir tikrai gali būti. Mama kai kuriuos obuolius valgo, ir nieko, o būna iš karto reaguoja. Beržinių malkų kūrenti net negali.
Be to būdavo reakcija ir nektarinam, nes jie obuolio ir persiko hibridai yra.
Atsakyti

Labas lietingas rytas  :4u: 

Baikit sirgti  :ninja:  

Magnuna, koks gražus puodelis :heart:  

Atsakyti

Labas rytas sudaužytas...

Nuo kosėjimo jau viską skauda, ypač tuos smulkius raumenukus tarp šonkaulių. Toks jausmas, kad su pagaliu kas būtų atvanojęs.

Ruste, neturiu supračio, kam mažius alergiškas. Gydytojai sakė "tipiškas maistinis bėrimas". Bet žinai, tą odos mėginį darė tik 6 alergenams. Aišku prikišo ten visokių kiaulienų, menkių, kurios man neįdomios. Reiks išsireikalaut dar vieno siuntimo. O šiaip ir mano pačios oda labai sausa, ir vienos dukros. Panašu, kad ir mažius toks.

Grikelis koks mielybė :wub: 

Lisitėjos darbo ir oro priklausomybė darosi nebejuokinga :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Diinkut?

Apus, laikykitės  :4u:  MB dukterėčiai pernai buvo iš eilės trys naktiniai epizodai dilgėlinės su pūslėm ir dusimu. Ir praėjo kaip atėjo. Ir neaišku, nuo ko  :unsure: 

Obuoliai tikrai gali alergizuoti, pažįstu tokių žmonių...

Koks krokodilas saulę prarijo? :aggressive: 

Atsakyti