Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, o bendrą imunoglobuliną darė?

Ievai nerodo reakcijos jokiam maisto mėginiui, darėmės kelis kartus skirtingus. Trečiam kartui paėmė kraują, ir labai nustebo, kad Imunoglobulinas (kažkuri ten raidė dar, neatsimenu) visai žemas, kas rodo, kad organizme alerginė reakcija nevyksta. Vadinais alergija ne maistui, nors mane irgi tikino, kad tik maistui, kad tokiam amžiui kitokios būti negali...
Ėmiau namie bandyti visokius variantus aplinkoje - atsisakėm užuolaidų, minkštų žaislų, kilimų, kai kurių augalų, pakeičiau visus skalbimo miltelius į skystus (alergizuoja ne milteliai, o tai, kad jie milteliai, jų forma). Čia buvo vasara, faktas, saulė, oras ir radiatorių nebuvimas, pataisė situaciją, Ir atėjus spaliui pasikartojo viskas iš naujo. Įsigijus drėgmėmatį pasidarė aišku, kad sausas oras ir kelia bėdą. Drėkintuvas nakčiai labai gerindavo padėtį, nes miegodama laikydavau vaikui rankas, kad nesikasytų..
Dabar jau aprimo visa tai, bet tepamės tepalais iki šiol, tik kiek mažiau.
Atsakyti

Pas mus obuolius visa šeima valgo, dideliais kiekiais. Tikrai nemanau, nes mažius valgė juos dar ir tada, kai nebėrė. Pas mus tipiška alergija kūdikystėj būna dulkių erkutėms, viena dukra stipriai į pelėsį reaguoja (nuo kūdikystės iki šiol). Iš to, kas gali sualergizuoti, įtarčiau gal morkas ir tas saulėgrąžas. Arba kokius priedus, kuriais purškiama/tręšiama ir kurių likučiai lieka daržovėse, kruopose, sėklose.

Ruste, ačiū už mintį dėl imunoglobulino. Jam netyrė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 kovo 2017 - 08:41

Lapyna  :4u: 

Lisitėja, o galima tavo darbo grafiką gauti, reikia orus-veiklą pagal tave planuotis :D

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 03 31, 09:37)
<p>Ruste, ačiū už mintį dėl imunoglobulino. Jam netyrė.</p>

Gal ir ne obuoliai, nes reakcija ne visada iš karto pasirodo, būna ir tris dienas kaupiasi išlindimui...tad ne tik tądien valgytus produktus žiūrėčiau , o ir iš anksčiau. O gal ir jie, ypač jei pirktinius valgote, kur ten žinosi kuri partija kiek apipurkšta buvo...

Imunoglobulinų yra nemažai, ir kiekvienas atsako už skirtingas sritis. Mano mamai kai darė tai ir pasakė, kad alergija žiedadulkėm, nes kažkuris ten Ig sureagavęs buvo.
Atsakyti

Ačiū už puodelio pagyrimą - čia miela Erendiros Kalėdinė dovana :wub:  labai man padeda nuotaikos kėlimo klausimu :D

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif nu ir orelis...

Šiandien mano vaikeliui 15 metų sukakojo. Pasipuošė, pasimakliavojo, mano kvepalais išsikvėpino ir mokyklon iškeliavo biggrin.gif

Pasijuokiau iš Šponkiuko pastebėjimo apie Lisitėjos darbo grafiką hihihi.gif

Pas mus šeimoje niekas niekam nealergškas, ačiū dievui (tfu tfu tfu), tai nieko patart negaliu, tik užjausti ax.gif

Apus tau balionėlis, laikykis 4u.gif Mažėliui sveikatos 4u.gif

Apžiūrėjau katiniškas rankines. Kaip supratau, jos iš veltinio. Atrodo tai labai fainai, tik jos tokios plonos ar siauros ( nežinau kaip pasakyti). Man ten niekas netilptų ax.gif

Atsakyti

Daredi - sveiku ir tavo penkiolikinę ir tave su dukros gimtadieniu :4u:

Atsakyti

Daredi vaikeliui  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Daredi, valio valio panelei!  :clap: 

Apie alergijas dabar pagalvojau, kad kompotas tai buvo agrastų, ir mažius daug jo išgėrė. Gal vaikis su agrastais nedraugauja? Pas mus paprastai kompotai slyviniai, šitas turbūt iš močiutės atkeliavęs buvo.

Atsakyti

laba,

atsiprašau, kad tylėjau taip ilgai...bet iki dabar pati kaip ant adatų buvau. Vakar lieopė palikt, nes prie to patis irkastravo...telefoną pasiėmė, bet neskambino. vakar vakare bandžiau pati pasukt- tel. išjungtas, šįryt vėl tas pats. Neseniai prisiskambinau sakė viskas gerai, po darbų važiuosiu pasiimt vaikio 

Atsakyti

Daredi, sveikinimai dukriukui, o svarbiausia mamai.

Magnuna, kaip tau gerai kai tokį pagalbininką turi :wub: 

O man visai smagus šiltas drėgnas rytas pasirodė, o ryt poryt iš vis vasara ir dar savaitgalis....tik va mamą į ligoninę paguldėm....permušimai antrą mėn. nesiliauja

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 03 31, 08:28)
<p>Labas rytas sudaužytas...</p><p>Nuo kosėjimo jau viską skauda, ypač tuos smulkius raumenukus tarp šonkaulių. Toks jausmas, kad su pagaliu kas būtų atvanojęs.</p><p>Ruste, neturiu supračio, kam mažius alergiškas. Gydytojai sakė "tipiškas maistinis bėrimas". Bet žinai, tą odos mėginį darė tik 6 alergenams. Aišku prikišo ten visokių kiaulienų, menkių, kurios man neįdomios. Reiks išsireikalaut dar vieno siuntimo. O šiaip ir mano pačios oda labai sausa, ir vienos dukros. Panašu, kad ir mažius toks.</p><p>Grikelis koks mielybė wub.gif </p><p>Lisitėjos darbo ir oro priklausomybė darosi nebejuokinga unsure.gif </p>

Atvažiuok, pagydysiu.
Atsakyti