Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vajej, Kelviukas pasirode wub.gif Grazuoli sveikinu su guliasiadieniu 4u.gif

Draugeliai jau labai draugiskai miega wub.gif

Aciu uz pagyras mano keturliulei 4u.gif

Atnesu tadums tris tankistus ir suni

vartotojo įkelta nuotrauka

Magnun, mes nebuvom, bet gi turim zveja, kuris kas sekmadieni vis po 20 skumbriu mums prigaudo. Tai valau ir vis ruosiu ka nors. Skanu labai, tai dziaugiuos, kad nesa. Nors darbo tikrai daug su jomis. 4u.gif
Atsakyti

Tankistai ir smailianosis  :super: 

Tiekėjas-žvejas yr gerai  :essen:  :essen:  :essen:​ 

Atsakyti

Kelviuką su guliašadieniu!

Sveikatos visiem sergantiem :4u: 

Suskaičiau, bet parašyt nebegaliu. Nusikalus 

Labanaktis  :D​ 

[URL=http://www.part.lt/perziura/d6017a80a58fde19c79614826a9d73dc185.jpg]d6017a80a58fde19c79614826a9d73dc185.jpg[/URL]

Atsakyti

Draugeliai labai meilučiai  :wub: 

Tankistai ir šuo  :super:  :wub: Oliukas koks didelis  :wub: 

Gielux, koks mielybė  :wub: kaip auga greit...

Ačiū už sveikinimus juoduliui   :4u: 

Šponkiuk, Hipė jaunesnė gi  :D 

Barzduką ryt parodysiu, telefone foto neturiu, perkėliau visas. 

Mes savaitgalį ciucikų  parodoj buvom, Hario mamos su sese palaikyt  :)  tai labai sužavėjo šeltukų mažumas  :wub: nes nuotraukose kažkaip didesni jie atrodo, o tikrovėj tokie mieli mažučiai  :wub: 

Labanakt  :4u:​ 

Atsakyti

Vilniuj buvot? Mes su Mumyciu irgi buvom bet sestadieni :) Mumytis tai isvis coliukas pas mane :) 

Atsakyti

Miegat, ania? :) 

Atsakyti

Hm, vis dar miegat?

Atsakyti

Labas rytas !

Šponkiuk ,o tu visai nemiegojai? Kaip sveikatytė?

Aš tai va lekiu į darbą - šiandien ilgoji diena , namo grįšiu tik apie 19,30 val ....

Atsakyti

Biški miegojau, kokios 4h bendrai sudėjus gausis. Vidury nakties išsikrausčiau į kitą kambarį,  įkaliau vaistų nuo skausmo, tada ir užmigau,  kol gyvulių kaimenė nepradėjo duotis :D

Atsakyti

Šponkuti - ar bet geriau jautiesi? Nors turbt nemiegota naktis savijautos negerina.
Gielux labanaktis jau kokio mielumo :wub:

Pas man vakar, atsgėrus vandens, su lašu ant smakro, atsėlino antivirusinė programa

20170918_193457.jpg

Ir tykiai susinstaliavo

20170918_193527.jpg

Na ir šios dienos labarytis

20170919_061359.jpg

Atsakyti

Wow Gieliux rainas grožis  :wub: 

Magnuna, šiandien savijauta prastesnė nei vakar, eisiu pas šeimos gydytoją biuletenio. Gaila tik, kad ji nuo 14h šiandien dirba. O blogiausia dalis, kad ir sergu ir imsiu biuletenį, dirbti iš namų vistiek reiks :(

Man tik įdomu kas per žaraza užpuolė, kas naktį gėriau vaistus nuo skausmo. Žiauriau skaudėjo nugarą ir visus dantis.

Atsakyti

Šponkiuk, sveik :4u: 

Antivirusinis Grikis :D 

O aš šiąnakt kaip tik neblogai miegojau - kas man pastarosiomis savaitėmis retai nutinka. Tik tiek, kad kartą persivertus ant kito šono, Mika nusprendė man pilvą išmasažuot - ir tas masažas buvo ne relaksacinis... :D 

Atsakyti