As ir miegojau neblogai. Tiek, kad nakti atsikeliau i tualeta, nuejau uzsimerkusi, pries pat tulika atmerkiau akis ir sustingau pries mane pasirode is sviesos isnires vyro siluetas. Jackau net susigriebiau sienos. Pasirodo MB islindo is tuliko. Net kumstelejau i sona is netiketumo
As ir miegojau neblogai. Tiek, kad nakti atsikeliau i tualeta, nuejau uzsimerkusi, pries pat tulika atmerkiau akis ir sustingau pries mane pasirode is sviesos isnires vyro siluetas. Jackau net susigriebiau sienos. Pasirodo MB islindo is tuliko. Net kumstelejau i sona is netiketumo
Labas rytas ![]()
Šponkiuk, ![]()
Grikutis
jau tas lašas ant smakro ![]()
Sagyte, mes parodoj buvom abi dienas
tai tikriausiai tas mieliausias mano matytas žavuolis ir buvo Mumytis
vėlavom, skubėjom pas cvergus, tai šeimininkų net nemačiau, tik šuniukus
![]()
Busy
pamiršai, kad su vyru gyveni?
![]()
čia barzdukas mažas:
draugai:
O čia parodysiu citriną, darbe išauginau iš sėklos medelį, pavasarį pradėjo žydėt
pirma foto daryta gegužę, antra - vakar ![]()
tokios citrinukės kelios auga, bet nevalgomos jos, nes medį visą laiką gėlių trąšom tręšiau ![]()
Busy - po tokių striokų gali ir nebereikėti į tuoletą
Che, Busy pralinksmino ![]()
Jo, po to ryte jau pati sypsojaus
Barzduko grozis
Vai koks žavus barzdukas
ir citrinukė gerulė
Jeigu sabaliukas tai Mumis
arba Mumio brolis nes tik du sabaliukai buvo Mumis ir jo brolis vyresnis, nes mes atejom už broliuką pasirgti, patys Panevėžyje dalyvausim
O jus planuojat gal irgi pabandyti parodas?
Čia Mumis su savo jaunesneją sesute, tėtis tas pats mamos kitos ![]()

O čia užsisakiau kuprinę su savo Mumiuko logotipu labai faina mergaitė gamina , tikrai kokybiškai pasiūta, daro ir su katinėliais ![]()

Labas rytas
Busy vaiduoklis ![]()
Bet aš solidarizuojuosi, bo ir pati užsimerkusi ir autopilotu naktį tualetan slenku
Šponkuti, laikykis
, o brudas prikibo
O aš jau darbe, jaučiuosi biškiuką sulaukėjusi
Visiems ligoniukams virusų užpultiems
Mano antivirusinė apsauga:
-Tai įsitaisei gulėti?
-Leisk ir man uodegėlę priglausti. Matai kaip derinuosi prie apkloto spalvų...
Debesėlis
Busy uodeguotoji šeimyna
Kelvio įdomumas ir gražumas
Komplimentai Grikeliui architektui ir bendraautorei šeimininkei
Šunelių gražumas.
Viską skaičiau, pūkuotukų gyvenimo akimirkas įsidėmėjau, už ligoniukus špygą laikiau. Pati esu paskendusi balkono reikaluose. Savaitgaly, kada visi uodegas papūtę (išskyrus vargšiukus ligoniukus)išlėkė iš namų saulute džiaugtis, pratupėjau namuose lyg kalėjime-sulaukiau meistriukų/apšiltintojų. Namai, laiptinė baisūs lyg po didžiausio remonto, bet pagaliau tą dalį veiklos pabaigė. Bėda, kad pirmadieny gerai palijo ir vėl balkonas pilnas balų. Atvykęs pinigėlių už darbus pasiimti meistrelis/viršininkėlis buvo nemaloniai nustebintas ir iškeliavo be euriukų. Lauksim lietaus užsiraukimo, pradžiūvimo, prapūtimo...dar visokio velnio ...imo ir tik tada bandys kažką tobulinti. Štai tada apie apmokėjimą ir pasikalbėsim. Aš visą savaitgalį buvau įsiinstaliavusi turbo pagreitį ir kuopiau namus, valiau langus, kaktusyną ruošiau iškraustymui. Taip įsigazavau, kad net 1-2 val. nakties nurimt ir miegot negalėjau.
Reportažas apie kačių savaitgalį balkono darbų prižiūrėtojų pareigybėje, pavakariop.
Sagyt, Mumis
Ir rankinės
Baukidės Barzduko negirsiu iš pavydo
Bo šiukštukai-garbaniukai-barzdukai mano silpnybė
Nu kaip man jie nusibodo
[img][url=%5B/img%5D %5Burl=http://www.part.lt/perziura/dc9b0334c295e40470095fbb30542169299.jpg%5D
%5B/URL%5D Trigalvis slibins %5Burl=http://www.part.lt/perziura/aed8f765ac7917b7c8360c092de06ad6637.jpg%5D
%5B/URL] Einu, išsiaiškinsiu su visais [url=http://www.part.lt/perziura/a648daa9f894272595ac1153225c9b32934.jpg]
[/URL] Geros dienos visom! Bėgu darban
Nu taip, sabaliuką mačiau
grožis koks
ir kuprinė labai daili
dėl parodų nežinau dar, man dabar toks laikotarpis atsivertimo
nes anksčiau buvau prieš, o dabar va... gal kada ir pabandysim
Klausimas šunininkėms: Hariui paltuko nuo lietaus reikia, niekur nerandam... arba negražūs man, arba dydžio nėra... kur perkat?
Mumis kažkokius reklamavo, jei gerai prisimenu?
o aš tai šiandien labai džiaugiuosi Erodės mamos megztomis riešinėmis
Čia, kad į temą būtų, Kelvis susipakavęs vyresnėlio spinton