Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mumis Kirbis reklamavo, bet man jie tokie pasirodė laisvoki labai, ir plius kapisonas neaptlieka jokios funkcijos, bet va galiu parekomenduoti www.ciuciu.lt  kaina gal kiek ausktoka bet čia rūbas visam gyvenimui  :) Bet ir kojytės lieka sausos ir kokybė labai gera :)

http://www.ciuciu.lt...uliuojamas.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 rugsėjo 2017 - 08:42

Evora,  :4u:   :4u:  :4u: man remontas yra labai baisus dalykas, ypač, kai meistriukai tokie...  :frusty: 

Erendira sulaukėjus prajuokino  :laugh: 

antivirusinė apsauga labai  :wub: 

Trigalvis slibinas  :D  :wub:

Bela grakšti kataitė  :wub:  

Atsakyti

ačiū, Sagyt  :4u: šitus ciuciu ir žiūrinėjau, bet noriu matuoti, o jie Kaune, tai teks važiuot iš pradžių užsakyti, tada atsiimti  :) bet tikriausiai nieko geresnio ir nerasim  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Skaitau viską įdėmiai, tik atsakyti ne visada laiko turiu.

Šiandien jau buvom aplankyti jūros, patikrinti ar vakarykštis vėjas neištaškė.

Rytoj judėsim namučių link.

Geros visiems dienos, ligoniukams greito pasveikimo. :4u:

Atsakyti
sveikos,
šalta šalta.
gera Gilei jai niekur nereik eit. Bet ji tuo visai nepatenkinta ir bando dar išsiprašyti į lauką. KUr tokiu oru eit... tokiu oru kaip vakar tik gulėt. Tai susitarėm... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Evora, dėl balkono paguosiu - mums po stiklinimo bėgo taip pat vanduo, kvietėm meistrus kurie dėjo tuos langus net tris kartus. Atvažiuodavo, kažką padarydavo ir sulaukus lietaus vėl balos. Vyras pabaigoj pats samdė bokštelį ir tvarkė iš lauko. Ir tai tik po antro karto tokio taisymo per langus nebebėga. Bet bėga per sieną- nes kaimynas ant galvos neįsistiklinęs ir tikrai niekada neįsistiklins. Tai kai paprastai lyja nebėga, kai liūtis- varo ne per balkono langus o per vidinę sieną.... vž normaliai susitvarkyti vis tiek negalim. O kaimynam langų nesudėsim juk....
Atsakyti

Priedas  DSC00031-01.jpeg   89,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Išplatinot čia virusą, kad jį kur...nei man jo reikėjo nei ką.. grįžusi vakar namo, radau tą virusą gražiai draugaujantį su dukra unsure.gif Dukra sakė, kad vos ne pusės mokinių mokykloj nėra. O dar tik rugsėjo vidurys..

Busy tankistai su oziuku wub.gif

Į Gielux "labos nakties" ir "trigalvį slibiną" ilgai ilgai žiūrėjau wub.gif Dabar jau jie tokio amžiaus, kai gali sulydyti bet kokį skeptiką. Gal gi šeimyna suminkštės ax.gif

Baukikės Haris labai fainas, man patinka šitie barzdukai biggrin.gif
Ir kuprinės neblogos. Gal ne tokios talpios, kokių norėčiau, bet vaizdas neblogas.
Atsakyti

buvau pas šeimos gydytoją, dabar ramiai galiu namie sėdėti iki penktadienio. biuletenis.

o čia grįžus pakeliau katiną nuo žemės: https://youtu.be/xLXkSggxFQw

Atsakyti

Šponkuti, koks lepalas  :wub: 

O kuo apsirgai pasakė?

Atsakyti

Erendira, tiesa pasakius nelabai ir klausiau :D ką vartoju tinka, pasakė, kad greit pradėsiu kosėti, ką reiks pavartoti, pasakė ką dar gerklei pavartoti ir tiek. Man svarbu buvo biuletenis :) 

Kaip man apmaudu matant saulutę už lango. šiandien būtume terasą pabaigę (bent jau pagrindinį plotą, be šonų). Galėtų MB ir vienas, bet kad su dažymu jam nekažką.. tai atidėsim šeštadieniui :)

Atsakyti

Šponkiuk, katinas iš serijos "imkit mane ir niurkykit". :D Dar man labai patinka tas jo tamsus plėmas ant letenos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 rugsėjo 2017 - 15:41

Priedas  DSC00048.JPG   75,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti