Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Yra šansų, kad prisijungsiu. 50/50 :D O šiaip nesu ėjus Ribiškiu taku, visai būtų įdomu.  

Atsakyti

Man Ribiškės visai patiko  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Džiugu, kad Pedrui nieko rimto. 

Dėl šeštadienio pasivaikščiojimo dar nesu tikra. Jaučiuosi geriau nei prieš savaitę, bet blogiau nei prieš mėnesį.  :) rytoj vakare apsispręsiu. 

Čijos pakartotinas šlapimo tyrimas vakar mane nuvylė. Nors ji jaučiasi gerai, linksma ir šlapinasi normaliai, šlapime vis tiek yra daug kraujo, baltymų ir leukocitų . Echo vis tiek rodo pūslėje daug švytinčių "žvaigždynų"- akmenų. Ph 6 ( prieš gydymą buvo ph 7). Veterinarė patarė trečią savaitę duoti antibiotikų. Bet taip neužtikrintai, stipriai abejodama. Šeštadienį vešiu šunę antrai nuomonei į kitą kliniką pas veterinarę Ritą. 

Atsakyti

Baukide, kiek tavo panelei metų, kad sakai maža auskaram? Ievai prieš antrą gimtadienį pradūrėm. Paprastam kosmetologiniam kabinete.

Atsakyti

Pedrui  :4u: 

Aist  :4u: antra nuomonė visada gerai  :4u: o dar gal ta žolininkė, kur Runciuką gydė?

Čijai  :4u: 

Ruste, 10 metų mano mažiukei  :D bet aš ausis prasivėriau 15 ar 16 nu...  :angel_not: 

Sagyte, Žydryne, ačiū  :4u: 

Atsakyti

Diinka,  koks grožis  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Aist, teisingas sprendimas su kita vete pasikonsultuoti.

Rustyte, jau buvau tavęs pasigedusi :ax:

Diinkute, laikykis, pati nesusirk :4u:

Baukide, normalu ausiukes praverti dešimtmetei.Jau pati mokės susitvarkyti ir pasisaugoti.Du metai tai tikrai labai anksti.

Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2018 01 25, 19:52)
</p><p><strong>Ruste</strong>, 10 metų mano mažiukei  biggrin.gif bet aš ausis prasivėriau 15 ar 16 nu...  angel_not.gif </p><p><strong>Sagyte, Žydryne, </strong>ačiū  4u.gif </p>

10 metų manau pats tas vertis ausim,nors pati prasidūriau taip pat 15-os
Atsakyti

Mergytės - tai tadu jamam Ribiškes  :D 

Grikio sesytė tikrai iš išraiškos panaši į Griksių  :) tik Griksius nepripažįstą jokių brolių ir sesių  :) iš katinų anas tik Kruopą kaip vyresnę sesę pripažįsta ir dėdę Maurą  :) 

Baukide - smagus gimtadienis tavo princesei gavosi kad ir pati jauteisi tarsi būtum išsidūkusi  :D 

Ruste, Diinka - laikykitės  :4u:  aš jau intensyviai ieškau papildomų valandų dienoje ir dienų savaitėje, gal jau dėti skelbimą, gal kas atliekamų turi  :hm: 

Belos ir Spurgos nemeilė labai smagiai susižiūri  :D 

Atsakyti

tensyviai ieškau papildomų valandų dienoje ir dienų savaitėje, gal jau dėti skelbimą, gal kas atliekamų turi  :hm:

Pajamčiau ir aš  :taika:​ 

Atsakyti

Baukide:D  tuomet kooperuokimės paieškose  :D  jeigu aš pirma rasiu - pasidalinsiu  :D​ 

Atsakyti

Smagu, kad ligoniai gyja  :4u: 

Aist, kelintai val. važiuoji I vet? Kiek supratau į tą, kur prie manęs?

Paršei Belai nupirkau kokių tai vėl superduper natūralių konservų, aš ten apsiseilėjau nuo kvapo atidarius, sulapnojo viską Spurga  :oh:​ Vienintelė vieta, kur Spurga nebėga nuo Belos, tai bliūdai. 

Atsakyti