Baukide -
tuomet kooperuokimės paieškose
jeigu aš pirma rasiu - pasidalinsiu
ir dar Diinkai duosim
Gielux, maistas suartina didžiausius priešus
Labas rytas
Šiandien iš pat ryto atėjo šviesi mintis- katė tris kartus geriau ne šuo.Takiukai slidūs, tamsu, vėjas lyja, o mes plaukiam per balas su paslydinėjimais.
Geros dienos visiems, neparvirskit, nes kur primintas sniegas velniškai slidu.
Nuotaikos pakėlimui vasariški prisiminimai
Sveikos,
šiąnakt išsimiegojau (prabudinėjau aišku, bet čia ir užmigdavau) tai nuotaika geresnė, nesenergijos yra.
Mergaites turiu nuvilti dėl papildomo laiko paiešku, aš jau gal metus ar daugiau ieškau ir skelbimus platinau ir pirkt siūliausi....niekas niekur niekada
o su šunėm rytais einu aš, MB vakarais. Savaitgaliais kartu einam ilgesniem pasivaikščiojimams. Šiaip žiemos metu, kai nėr sodininkų ir darų, panas paleidžiam pasiganyt po kiema (pvz. kol brangiausias malkas skaldo ar pan..)
Oi ne tikrai šuo geriau nei katė Kuri 3 nakties sumąsto kad reikia padraskyti lovą, paskui būtinai reikia šokinėti ir gaudyti ora ir nusileisti ant žemės lyg būtų nukritęs dramblys, tada atsisėsti ant kriauklės ir visa gerklę rėkti, katinėlis geeeeeeerti nori. Tada nuvytas bando atkrapštyti stumdomas duris tai jam pavyksta ir girdi kaip nuo pakabų rūbai krenta
O tu tuo metu guli šiltai prisigaludęs tarp minkštučių šunelių , kurie tik lyžtelna švelniais liežuvukais ir sako miegok miegok, brangiausias mano mylimiausias šeimininke Ryte atsikeli išeini į lauką pamatai koks oras, tada iškart perprogramuoji ar tinkamus rūbus, pasirinkai darbui ir vaikams
Šuo vieni pliusai
Na tai kaip dėl rytojaus pasipliurzenimo, oj t.y pasivaikščiojimo? dar neapsisprendžiau dėl ėjimo, labai labai noriu, bet skaudėti skauda.
O darbe šiandien balaganas, pusiau dirbam, pusiau kraustomės. Dalis kolegų jau sienas gražina Pirmadienį į darbą į naujas patalpas.
Čijai, Runčiui, Kolumbui po sveikatos