Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Baukide:D  tuomet kooperuokimės paieškose  :D  jeigu aš pirma rasiu - pasidalinsiu  :D​ 

:thumb_yello: ir dar Diinkai  duosim :yu: 

Gielux, maistas suartina didžiausius priešus  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šiandien iš pat ryto atėjo šviesi mintis- katė tris kartus geriau ne šuo.Takiukai slidūs, tamsu, vėjas lyja, o mes plaukiam per balas su paslydinėjimais. :oh:

Geros dienos visiems, neparvirskit, nes kur primintas sniegas velniškai slidu.

Nuotaikos pakėlimui vasariški prisiminimai  :lol:  6faad81e517f.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lisitėja, kadangi Harį rytais vedžioja vyras, tai man tokių minčių nekyla  :D 

o vakare visada džiaugiuosi, kad reikia į lauką išeiti, nesvarbu, ar lyja, ar šalta, ar pūga  :rolleyes: 

Moliukas koks šviesus  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 01 25, 10:10)
O aš pasigedau <strong>Vidam</strong>, <strong>Lapynos</strong>... aūūūūūū</p>
[right][snapback]71974966[/snapback][/right]

Labas rytas 4u.gif
Prisistatau kad mudvi sveikos, gyvos niekur nedingom smile.gif Nikita nepasikeitė, tokia pat užsispyrusi, smalsi, greit įsižeidžianti, labai meili, visur dalyvaujanti, o kai supyksta tai apšaukia mane ir kojas apibaladoja. Vienu žodžiu su ja nenuobodu, labai papildo mano gyvenimą biggrin.gif Labai myliu savo mažiukę smile.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Perskaitau viską kuo gyvenate, su malonumu pasižiūriu nuotraukas. Įstrigo Aist pastebėjimas dėl mažybinių žodžių, pradėjau sekti save ir pamačiau kad ir aš nemažai jų naudoju biggrin.gif Tai dabar stengiuosi save kontroliuoti, nes gal yra daugiau žmonių kuriuos nervuoja tie "žodelyčiai" biggrin.gif
Šuns nenoriu vien dėl vedžiojimų, aišku būtų sveika kasdien pasivaikščioti, bet tai būtų jau prievarta, o ne malonumas bet kokiu oru tamsoje krapinėti ir anksti keltis.

Nesirkit, kas sergat greičiau sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tiek keturkojai tiek dvikojai wub.gif
Atsakyti

Sveikos,

šiąnakt išsimiegojau (prabudinėjau aišku, bet čia ir užmigdavau) tai nuotaika geresnė, nesenergijos yra.

Mergaites turiu nuvilti dėl papildomo laiko paiešku, aš jau gal metus ar daugiau ieškau ir skelbimus platinau ir pirkt siūliausi....niekas niekur niekada :D 

o su šunėm rytais einu aš, MB vakarais. Savaitgaliais kartu einam ilgesniem pasivaikščiojimams. Šiaip žiemos metu, kai nėr sodininkų ir darų, panas paleidžiam pasiganyt po kiema (pvz. kol brangiausias malkas skaldo ar pan..) 

Atsakyti
Laiko galiu aš net kelioms duoti veltui, tik reikia pačioms pasiimti, nes nežinau kaip perduoti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oi ne tikrai šuo geriau nei katė :) Kuri 3 nakties sumąsto kad reikia padraskyti lovą, paskui būtinai reikia šokinėti ir gaudyti ora ir nusileisti ant žemės lyg būtų nukritęs dramblys, tada atsisėsti ant kriauklės ir visa gerklę rėkti, katinėlis geeeeeeerti nori. Tada nuvytas bando atkrapštyti stumdomas duris tai jam pavyksta ir girdi kaip nuo pakabų rūbai krenta  :huh2:  :huh2:  :huh2:  

O tu tuo metu guli šiltai prisigaludęs tarp minkštučių šunelių , kurie tik lyžtelna švelniais liežuvukais ir sako miegok miegok, brangiausias mano mylimiausias šeimininke :)  Ryte atsikeli išeini į lauką pamatai koks oras, tada iškart perprogramuoji ar tinkamus rūbus, pasirinkai darbui ir vaikams :D 

Šuo vieni pliusai :D  :rolleyes:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

O man tai abiejų - ir katės, ir šuns - būtinai reikia, kad būtų pusiausvyra.  :D 

Gielux, rytoj 9.30 pas veterinarę. Tai po to galiu prie Tavo Senukų užsukt ir gal Tu ateitum? Parašyk až savo tel.nr.

Nikita labai graži didelė katė.  :wub: 

Atsakyti

Labos :4u:

Vidam, smagu, kad viskas pas jus su Nikita gerai. 

Papildomų valandų kažkada ketinau užsipirkti Aliexpress, bet pabijojau muitų ar kad siuntinys dings pakeliui :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 sausio 2018 - 11:54

Na tai kaip dėl rytojaus pasipliurzenimo, oj t.y pasivaikščiojimo? :D dar neapsisprendžiau dėl ėjimo, labai labai noriu, bet skaudėti skauda. 

O darbe šiandien balaganas, pusiau dirbam, pusiau kraustomės. Dalis kolegų jau sienas gražina :D Pirmadienį į darbą į naujas patalpas.

Čijai, Runčiui, Kolumbui po sveikatos  :4u: 

Atsakyti

Na, teoriškai, pėdinam rytoj Ribiškių taku. Tikėkimės, bus vidutinškai šlapia :D

Reikia nuspręsti dėl laiko. Siūlau 12 val viešbučio Ibis Styles aikštelėje (Minsko plentas 14)

Atsakyti

Man tinka 12h, MB dar spės suvažinėti ko jam reikia į parduotuvę. paskutiniu metu pradėjom jausti antro automobilio šeimoje trūkumą :D

Atsakyti