Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tai laikas laisvai derinamas juk  :rolleyes:

Keliauja:

Erendira

Magnuna

Sidabrė

Šponkiukas

Glielux?

Aist?

Kas dar?  :D​ 

Šiandien poliklinikos procedūrinėj guliu, kol man nugarą elektra krato ir klausausi pokalbio už užuolaidos: <...> kai oras toks, veisiasi nereikalingi mikropasauliai <...>  vos elektrodų nenusipurčiau  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 sausio 2018 - 14:32

Mikropasaulai labai pralinksmino  :D  :D  :D  paskum pagalvojau, kad man gavoj tuoj užsiveis nereikalingų mikropasaulių ir dar juokingiau pasidarė  :D 

Man rytojaus laikas ir vieta tinka - Gielux - aš tave jamu į autokomandą, ania? Aist, kaip tu?

Atsakyti

Aš vis tiktai pasuoju. Bandysiu dar šį savaitgalį ramiai išbūti su trumpomis vietinės reikšmės lauko revizijomis.  Mano nereikalingi mikropasauliai po truputį nyksta, tačiau bijau, kad po ilgesnio pasivaikščiojimo nulinėje temperatūroje  gali imti ir nuspręsti pasiveisti vėl.  :unsure: Ribiškėse esame kelis kartus buvę - smagi ten trasa. 

Atsakyti

Aist - sveik ir imkis priemonių mikropasaulių likvidavimui  :4u:  :4u: 

Atsakyti

O aš va tik ką iš darbo grįžau :D Dalis dar liko atsisveikinti su ofisu :D

Atsakyti

Sveikos,grįžom su Kolumbu po ilgų pasivažinėjimų, gerai , kad važiavau su taksu , nes būčiau pasiklydusi toj Vilijampolėj ir dar naktį... Žodžiu ,naujienos nekokios - Kolumbui yra hipertrofinė kardiomiopatija,yra šiek tiek skysčio perikarde,širdis išsiplėtusi, jai sunku dirbti, paskyrė vaistus,reikės girdyti tris tabletes per dieną, ir tikėtis , kad dar pabus kartu mano mažiukas..Kol kas tai jis jaučiasi neblogai ,tikrai nesikankina,ėda dabar neblogai,tuštinasi ,tyrimai kraujo geri , tai belieka dabar džiaugtis kiekviena akimirka kartu, o kiek tai tęsis , žino tik Dievulis...negalėjo tyrimo atlikti be sedacijos ,nesileido, paleido į darbą dantis ir nagus,tai teko primigdyti ,bet labai trumpai,nes kai nuėjau pas daktarą po procedūros  po pusvalandžio , tai jis jau atsigavęs buvo  Dabar guli ant lovos ir tvarkosi suteptą kailiuką ,eina sau kiek darbo....  tai va ,Mergaitės, kokie reikalai.....

Atsakyti

Zundyt, padarei, ką galėjai. Žinai diagnozę ir reikia tikėtis, kad Kolumbas dar negreit jus paliks. Kaip bus skirta, taip bus. Svarbu, kad katinui neskauda ir yra rūpestingoje Tavo priežiūroje . :4u:  

Atsakyti

Zundyte, tikekimes, kad dar ilgai džiaugsites Kolumbo kompanija. Apkabinu.

Magnun, susiskambesim ryt. Bo užsiėmus knygos Šlepiko Mano vardas Marytė paieškomis  :cry2: nemyliu mokyklos, nemyliu privalomos lit. sąrašo. Pati jaučiuo kaip Marytė Šlepiku trenkta per galvą  :cry2:​ 

Atsakyti

Gielux, o atsisiųsti pdf netinka? Galiu skaityklę paskolinti

Atsakyti

Labas rytas :4u:Visą naktį snigo ir dar sninga.Mūsų rajone vyksta ralis, todėl žiema pasistengė sukurti gražų reginį.Mes su šuniais nuėjom pasižiūrėti į starto vietą, išleidom du ekipažus ir pasijautėm kaip sudalyvavę. :didis:

Didžioji Zundyte, tau nuo mūsų  apkabinimas.Pamatysi,Kolumbas džiugins tave dar ilgai.12 metų katinui dar ne senatvė.

Jei nepradės tirpti sniegas, bus jums labai smagus pasivaikščiojimas.

Sėkmės, tetos, klampojant per sniegą :hihihi: a7601823bd65.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 sausio 2018 - 09:13

Zundyt  :4u:  bent jau žinai kokios problemos.

Žygio merginos, kuri nors arbatos termosą imsit ar man paimti?

Atsakyti

Laba,

Šponkuti - Erendira žadėjo arbatos, aš pajamsiu sumuštinukų  :) 

Atsakyti