Erendira, tinka ir skaityklinė Melnikaitė Aš ją puse nakties žvejojau, kita puse nakties pešėsi kaka-ka-tės
peko propaguot šlepetsvaidį
Gielux, ten kur buvo, nebeprieinu
Imsiu termosą, jis pusės litro. Užteks?
Erendira - užteks manau
Sveikos.
Kuo smagiausio pasivaikščiojimo merginoms. Turėtų būt labai gražu ir oras toks visai minkštas.
Ryte su Čija buvome pas veterinarę Ritą. Šlapimo tyrimas geras- eritrocitų, leukocitų nebėra, bet ph stipriai per aukštas - 8. Nusipirkau kito gydomojo sauso maisto ( Virbac), nes labai reikia rūgštinti terpę, kad ištirptų šlapimo pūslėje gyvenantys akmenys ( darė vėl echo - apie 2, 3 mm akmenų šlapimo pūslėje vis dar yra nemažai). Bet visa kita - inkstai, tulžies pūslė, kraujas - veikia gerai. Antibiotikų neskyrė. Taip, kad vėl porą savaičių rūgštinsim šunę ir kartosim šlapimo tyrimą.
Kas pribarstė lauke tos baltos nesąmonės?
Eiti ar neiti - štai mįslė.
Didelės pėdos...
...ir mažos pėdutės :
Kaip tas baltas daiktas erzina - kol dabar nusiprausiu viską tvarkingai.
Guli sau rami katytė patogiai galvą į mokslinius traktatus parėmusi :
Kažką išgirdo - sukluso :
Netikėtai įsibrovėlę pelę užmatė :
Pagavo, kelias sekundes papozavo paparaciams iš žurnalo "Žmonės":
Ir meiliai apkabinusi pūkuotame glėbyje tyliai sušnibždėjo pelei ausin :" curiosity killed a mouse ".
( Ačiū, Gielux, už rankų darbo puikią pelytę! )
Ačiū merginos už pasivaikščiojimą.
Tai tau ačiū Aist, už skanų niamniam
[URL=http://www.part.lt/perziura/2f933764b27373a89e172af528e74b6c551.jpg][/URL]
O čia bučkis, aišku po to sekė taukšt
[URL=http://www.part.lt/perziura/179d6a31beb61c704da3ce2beb7e88fc715.jpg][/URL]
Ačiū, merginos, jūs nuostabios! Buvo labai labai gera, smagu is skanu!

Labiausiai užbūrė 4 mėnesių keliautoja

Čijai sveikatos balionas

Smagu ir už Kolumbą , šiuolaikinės gydymo priemonės, tikėkimės, sureguliuos jo širdelės veiklą

Ainu - gražuolė pozuotoja

Gelux,- taukšt mes nematėme. o va Spurga su Bela bučiuojasi

Mergytės, baltai pavyyydžiu Bet gi ir sostinę sniegu palepino.
Aist intelektualė
Pas mumi dažnai būna tokie taukšt. Zunda klibina Molį žaisti,kepši letena per pasmakrę, o tas senis tingi pajudėti, tai kala jai per ausį.Zunda bliauna, šunys lekia taikos daryti.Vnž erzelis pasikelia iki lubų.
Didžiulis AČIŪ visoms už puikią dieną ir smagų pasivaikščiojimą - oras buvo tobulas, kompanija - superinė
Lyja mūsų platumose.Kaip mes su šuniukais rytoj miškus aplakstysim?Reikia jiems išsibėgioti be pavadžiukų.
O mano tas rudas kvailys per lietų, į lauką išmynė, dabar lauksiu neaišku kiek laiko, kol parsibalados.
O kas ta maža keliautoja? Ar tik ne Lapyna su leliuku?
Ką man pasakyti? Pats matai Buguti, kaip skriaudžia mane,nei pagalvytės nei pleduko nepadeda.