Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyte, mes nedarysim tyrimų jau, nesinori kankinti katuko, o veisėja žino viską, tikiu, kad išvadas pasidarė  :4u:​ 

Jei nemaišau nieko ir jis iš ten iš kur Hipė, tai berods meinų nebeveisia, tik šunis. Bent jau jų puslapyje paskutinė vada buvo 2016 metais. 

Atsakyti

Šponkiuk, ne iš ten  :4u:​ 

Atsakyti

20180204_215624.jpg

20180204_215759.jpg

Atsakyti

Nu kodeeeel pas visus kateeees draugauja ar bent jau nesimusaaaa  :cray:  :cray: 

Siandien ryte Bela po kaldra miegojo pas, mane, Spurga atejo ir uzvirto butent ant jos. Uiiii kaip gavo velniuuuu. Juokinga tai, kad suko ratus ir visur taikesi prigult, nu ir reikejo taip uztaikyt  :oh:​ 

Atsakyti

Gielux o valerijonu pateplioti abieju nebandei? Mažum suveiktu :) 

Aist kaip Čijos reikalai? 

Giliukui kažkokie burnoj receptoriai suveike, pradejo vogti maista nuo stalo :) seniau net neuostydavo o dabar tai desra dingsta nuo sumustinio, tai zek vistos slaunis dantyse :)

Atsakyti

Nu kodeeeel pas visus kateeees draugauja ar bent jau nesimusaaaa  :cray:  :cray:

Mušasi, mušasi. Čia reta akimirka kai bugi gali gulėti šalia. Čia dėl to, kad buvo gaudyta plunksnelė ir visi apsiuostė katažolės. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Nenušalkit nosių, net iki -9 spustelėjo :blink:

Šponkiuko chebrytė labai spalviškai derinasi :wub:

Sagyte, maitinti Giliuką reikia,alkanas katukas pats maistu pasirūpina  :lol:

Laukiam žinių iš Čijos  :ax:

Vakar mačiau kaip mano katinai vienas kitam antausius skaldė :oh:

Visiems gero pirmadienio,nesušalkit , nesusirkit  :4u:

Kas gi mamką sukontroliuos,kad viską į darbą susirinktų.O tai vis ką nors pamiršta, tai pirštines, tai pietų dėžutę.Sušals juk  :hmm:  96501b2d3f8f.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Gieluxar bandei katžolę, valerijoną? Pateplioti abi ir į boksą?  :4u: 

Šponkiuk, pas jus gal grindys šildomos, kad taip išgriuvę visi?

Rūpestingoji Zundytė  :wub: 

Šiandien kiemsargis 4.30 ryte ledą po langais pradėjo daužyti  :umn: daugiau neužmigau... :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 02 04, 19:02)
<p>Kelvinas taip karališkai išsidrėbęs wub.gif O su šituo SMA galima veisti gyvūnus? Ar neaišku kada šis dalykas išlenda? Ar čia panašu į šunišką displaziją?Gal Kelvinui neskauda visą laiką?</p>
<p>Rainys mėgaujasi gulėjimu.</p>
<p>Turėjom svečią, brolio katinas pro mus prabėgo į namus.Movė tiesiai nesidairydamas į šalis.Atsimena vasarines pamokas.Bet Zunda jam tik lengvai kepštelėjo per ausį.Nebesimuša  taip stipriai mergiotė .vartotojo įkelta nuotrauka

Nesimuša, nes suapvalėjo ir nepajuda. Dabar paėdus ir taikesnė. biggrin.gif

Aš pasiguosiu labai.
Praeitą penktadienį ryte mačiau Niką lendančią prie Kingo. Grįžus namo radau grindis kailio skivytais nuklotas, o Niką nuosavo šlapimo baloj begulinčią užspaustą autoritetu Tašės ir Kingo. Kingo ausis kraujuota. Nikos nosis perrėžta iki kraujo. Išvaliau viską, Niką nuprausiau, nuraminau, užglosčiau ir nunaginau visus.
Tada paskambinau Nikos šeimininkui ir apsakius situaciją, buvo priimtas sprendimas ją grąžinti savininkui.
Pasiėmė kuo skubiausia.
Visą penktadienio naktį, šeštadienį ir sekmadienio dalį, kol buvau namie, Fogi ieškojo Nikos ir kvarkė. mhhhhhhrrrrrrrrrr mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... meu meu.... Mhrrrrrrrrrrrrrrrr... mhrrrr....... meu meu. Na, galvoju, praeis, tada vaikšto iš paskos manęs ir verkia... meu meu meu meu... KaipNesupranti,mam,ManReikiaTosPilkosKatės... Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu.
ATidaviau ir ją vakar vakare vėlai pas Niką. Negaliu išskirti. Maistą, guoliukus, pelytes.
Žliumbiau 3 val.
Nemiegojus, užtinus. Tašė su Kingu pas Jomantą ant koju suvirtę - miegojo kartu... KARTU!Tašė su Kingu...
Kažkoks kosmosas.
Naujienos - Nika laksto po kambarius, šaukia pasislėpusią Fogytę, abi paėdė ir suvirto miegot.
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 vasario 2018 - 09:52

Erode, laikykis :4u: Sunku, bet galbūt visoms katėms taip bus geriau?

Šponkiuko idilė (kad ir su katžole pasiekta) :wub:

Lapyna gal mažiau nei porą metų ir Mika ant kelių užlips :D

Lisitėjos Zundyte kokia rūpestinga. :wub:

Atsakyti

*Šponkiuk, pas jus gal grindys šildomos, kad taip išgriuvę visi?

**Šiandien kiemsargis 4.30 ryte ledą po langais pradėjo daužyti  :umn: daugiau neužmigau... :oh:​ 

* taip grindinis šildymas :)

** mane tai 4h prižadino Rainio nemokėjimas užkasti savo krūvos. Paskutiniu metu jis tiesiog drasko dėžės kampa, vietoj to , kad kraiku užkasinėtų. O kadangi MB komandiruotėj, tai man nėra jauku vienai miegoti, tai pabundu nuo visų garsų.

Erode  :4u:​  Na bet gal taip bus geriau pačioms katėms.

Atsakyti

Gielux, užjaučiu. :4u:  Nu nesutampa toms damoms dažniai...

Erode, taip pat užuojauta. Suprantu, kad prisirišai prie visų. Bet tikiu, kad katėms taip bus geriau. Gal Kingo su Taše ir sveikata bus stipresnė, kai bus mažiau streso. :4u:

O čia mano palaikymo komanda. Padeda man prie kompo reikalus tvarkyt.

Priedas  IMG_7959s.jpg   552,46KB   0 Parsiųsta kartų

Principesija ant nuplyšusios kėdės

Priedas  IMG_7962s.jpg   333,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 vasario 2018 - 12:02