Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba ryta,

885679427d437965f69437e13ed236fd566.jpg

c57380d606dd851285036aab44ba715766.JPG

f49dfe4cb0d644c12646c0a6d3549f22495.JPG

Azu :4u:  kad viskas sklandžiai ir kasdien geriau

Rytem nuostabu, Ačiū

Tutuko persiprašau  :D 

Kiara su savo apsauginiu  :wub: 

Ačiū visom už sveikinimus,

o čia kad sekmadienį šoko negautumėt :hihihi: 

93fb4b670600c16afcd3e1540bd00eb6671.JPG

54b3fd0072c2282b539e1d5b2bac755f667.JPG

33c32f0ec849c6fb727454394a50b4ee244.JPG

Atsakyti

Diinka, iškart prispažintum, kas sfinkso nori  :D 

Dideliausias ačiū už Italijos nuotraukas  :wub: 

Maksimo šeimininkės žiniai, Varnikų takas yra mūsų plane, tik laukiam kol sužaliuos biškiuką  :rolleyes: 

Atsakyti

Ne Fifa nukirpta pirmą kart per 12 m.  Sirgo man čia (vėmė viduriavo, tyrimai idealūs..... tai sėdim ant spec maistelio gastro intestinalinis(dar vienas, - dar turim S/O, Z/D....kas toliau...) kol nepagauna ko kito idealu viskas, tik kailis kol ieškojom priežasčių, momentaliai vos ne į kiautą susivėlė....

Atsakyti

Man Runculis vakar po nepilnos valandos pusryčius išvėmė... šiandie kraują pasitikrinsim. Nors šiaip, daugiai nevėmė, pakankamai linksmas ir normalus.. Ale, jau ne jaunikaitis, sakau, profilaktiškai pasitikrinsim

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 balandžio 2018 - 10:02

Labas vėlyvas rytas,

Rytem, nugi nuostabūs įspūdžiai! Labai smagiai susižiūrėjo. :B 
O Lentvaris - taigi čia beveik Vilnius. :) Kitų šalių sostinėse kai gyvenau, tai visą periferiją prie miestų skaitydavo, nors formaliai tai ir nebuvo tų miestų teritorija. Tuo labiau, kad nemažai mūsų vakariniam Vilniaus pakrašty gyvenam (vien Pilaitėje trys). Pvz. man iki Lentvario greičiau nusivažiuoja nei iki Antakalnio. Žodžiu, jungiamės ir nesikuklinam.

Dar viena mano pažįstama čia skaitinėja ir kažkodėl nė žodelio neparašo. Drąsiau, drambly! :)

Azu, mano nuomone, dviejų žmonių sąjunga turi būti paremta pasitikėjimu ir bent minimalia pagarba. Jei kažkam esi tik nevykusi tarnaitė, tai laikas tokio "darbo" atsisakyti. Kad permainos būtų tik į gera. :4u: 

Fifa liūtuks. :)

Diinka, kelintą valandą lauksi mūsų pogromo? :) 

Atsakyti

mano abiejų senelių- persų(12 ir 13 m.) kraujas idealus ir bendras ir parametrain (inkstai, kepenys) ir nesirgę niekad...tfu tfu tfu.....bet ir nevalkatavę, nuo mažens naminukai...

Čiūčia dar nebuvo pasirodžius...neja  visai pamiršo :( pasiilgstų aš jos...

Atsakyti

dėl laiko tai manau tradiciškai apie 13, ar ne ?

Atsakyti

Kas galit Vilniuj suorganizuot geras nuolaidas sterilizacijai mano globotinei?

Atsakyti

Diin, aš nebent Danutės paklausčiau, bet čia ir pati gali  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Azu, teisingas sprendimas. O dabar viskas tik pirmyn ir geryn 4u.gif

Varnikų taku ėjau, man labai patiko. Ale ir žmonių daug sutikom.

Atsakyti

A, išties, Azu, jau ir tapo daug bandei taisyt padėtį. Manau, nesigailėsi dėl savo sprendimo ir viskas bus gerai  :4u: 

Zundyt, na, dabar jau privalai dalyvauti sekmadienį :) (turiu Tau ką ką  perduoti).

Atsakyti

Kas galit Vilniuj suorganizuot geras nuolaidas sterilizacijai mano globotinei?

Dinka, galiu pasiteirauti, manau pritaikytų. Kokia suma gali būti skirta sterilizacijai?

Ir Dryžuotus sveikinu su gimtadieniu. :)

Atsakyti