Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vilnietės, turiu labai didelįįįįįįįįįįįį prašymąąąąąąąąąą ar galėtumėt sekmadienį iš manęs paimti katytę ir nuvežti į Jašiūnus truputį už Vilniaus ( https://lt.wikipedia...wiki/JaÅ”iÅ«nai )

paima mano vieną laukinukę

Atsakyti

Oi, Diinka, kas per klausimas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Colomba, nežinau Vilniuj kainų, Kaune buvusiems globotiniams - 20, bet katytė sunkiai keliones perneša...kiek Vilniuj gali...gerai iki 30 būtų manau

Atsakyti

šiandien sumušiau plepėjimo rekordą :) 

mano šios dienos rytas su kava ir Maike 

f49dfe4cb0d644c12646c0a6d3549f22135.JPG

Atsakyti

Gieliux šiandien penktadienis :) man tiesiog smalsu žinot skaičių:) kaip suprantu be vilniečių desanto, bus 2 ar 3 kaunietės....ir viena Zundytės mamka iš pautenas  :oro_buckis:  ir viskas?

beje o kur Erodė prapuolus ?????

Atsakyti

Erodė sakė, žinanti, apie Dinkines, bet niekur nespėjanti  :unsure: 

Atsakyti

O Ruste kur?Vilkros pasigedau?

Taip, taip, pribūsiu pioneer.gif,priklauso juk.

Tulpės pradeda žydėti.O pas mane nei ženklo dar nėra.Arba per anksti, arba nesulauksiu, nes iššalo.

Diinkos  liūtai  :lol: Seniai matyta Maika  :oro_buckis: Šiandien pasižiūrėjau į atkėblinantį Molį, ir supratau,kad jis jau senas katinas.Toks sukumpęs, pašiuręs,kojukes taip nelanksčiai dėlioja.Net gaila pasidarė :cray:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 balandžio 2018 - 13:20

Lisitėja o tai kiek jam?

nes mano seneliai- 12 ir 13 tai kaip prasineša... nepastebėjau jokių senatvės požymių (nors Bambučia jau gimė senukas)

Beje dar turiu perspėt protasovas MB labai "paglostė"(o kelnių naujų dar nespėjau nupirkti  :D ) tai nesigasdinam (-13 kg per 5 sav...dar 2 d.)

Atsakyti

Sveikutės visos,

ilgai buvau prapuolusi, kuo gyvenate nebežinau, bet pažadu vėl būti aktyvi skaitytoja  :lady:​ 

Atsakyti

Nikuna, tu nieko nežadėk, kraukis šmutkes ir į Drąseikius Sekmą dieną...švest reikia :)

Atsakyti

Labukas,nu šiai dienai aš atvykstu,sakau,jei niekas nesikeis,dar reikia mašiną nusiplaut,nes išvarysit tokią murzę, o rytoj noriu sode medžius nubaltint ir braškių lapus nudžiuvusius nukarpyti..

Erendira , aš tau dar pinigėlių nepervedžiau ,gal tau atvešt į susitikimą grynais? Ot įdomu  kokio siurprizo čia man iš tavęs laukti?

Atsakyti

Beje, drįsau pakviest sekmadienį DL buhalterę ...bet pirmiausia mano draugę..susipažinom dar KS- ...iš ten ji išėjo paskui direktorę...labai labai savanaudę...

Ji globojo ne vieną katuką ...didžioji dalis "nuisėdo" pas ją tiesiog jos reikalavimai šeimininkams...aš tikriausiau nepraeičiau :) Dabar jei gerai pamenu turi 6 katinukus :) Nuostabi šilta motera, skleidžianti pozityvą...Puikiai pažinodama jus, žinau, kad ji tikrai įsipaišys:) pažadėjo 95% kad sudalyvaus. Beje jau 2 metus dirba DL iš idėjos....

Ačiū :)

Atsakyti