Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyte, o sesė kaip visada bus ?

Atsakyti

Ne,ne,sesės nebus, ji - Šiauliuose, atvažiuos atostogų tik 18 dieną

Atsakyti

Zundyt, jau kaip Tau patogiau. Man, kai sakiau gaisro nėra.  :4u: 
Diinkut, Tavo namai - Tavo svečiai  :mirksiukas: 

Atsakyti

Moliukas pas mane atsirado lapkričio 13 dieną.Čia jo gimtadienis .O kaip skaičiavom jis jis pirmosios šeimininkės paimtas 2009 metais, vasario mėnesį.Jis gimęs maždaug lapkričio mėn.Buvo išmestas labai mažiukas.Mano apskaičiavimu jam 9 metai.Tikrai dar ne senatvė.Ai, matyt ieškau smegenų, kur jų nėra. :irnesakyk:Išsigalvoti ko nėra, ir matyti ko nėra retkarčiais būna mano hobis.

Bus labai malonu susipažinti su DL buhaltere.

Tai kam sukūdinai vyriuką?

Atsakyti

Sveikos. 

Diinka kiek gražių augintinių parodė. 👍 šaunuolis vyras, turintis valios. 

Dėl šeštadienio - 13 val. lauksiu pas save. Adresą ir savo tel.nr. visoms, kurios "prisiregistravote" nusiunčiau į a.ž. 💐 ( Erodė sekmadienį labai užimta, bet rytoj žadėjo atvykti.)  

Atsakyti

Lisitėja, kūdinomės abu, protasovą pasikviečiau aš...kai po 3 mėn intensyvaus sportavimo 4-5 kart per savaitę...svorio tik priaugau (apie savijautą, tvirtumą nešneku- ten viskas O.K) , pats nusprendė prisidėti, pradžia buvo sunki, dugiau krito man, jis buvo pykts...o nuo 3-čios sav. jis tirpsta...o man sustojo kritimas...dabar pykts aš :)

Atsakyti

Gieliux šiandien penktadienis :) man tiesiog smalsu žinot skaičių :) kaip suprantu be vilniečių desanto, bus 2 ar 3

Diiinka, žinau, kad penktadienis, bet dar gerą valandą žinau, kad nieko nežinau. Ne nuo manęs priklauso.

Atsakyti

Šiandien panašu, kad man penktadienis ir trylikta. Ryte žaisdama stalo tenisą darbe išsitėškiau ant žemės. Dabar vėl skaudą riešą, kurį taip ilgai gydžiausi  :(  ir dar žando vieną vietą pradėjo skaudėti. Apsičiupinu, o ten gūzelis skaudus, bet tikrai ne spuogas ir ne paraudę.  

Atsakyti

Šponkiau, oi. Tikėkimės nieko rimto sau nepasidarei :unsure:

Diiinka, jei mano sėdimoji vieta tilps pas tave ir į kokią nors ogą, tai būsiu.

Atsakyti

Lapė išėjo pasivaikščioti

Sveikos visos.. Gyvi mes ir sveiki- permetu SM temą, bet darbe skęęstu darbuose. Katėms viskas geraai- va jau abi vaikšto laukan. Lapei buvo lengvas šokas- už durų yra kitas kambarys- be sienų , be lubų, su skraidančiais paukščiais ie kvepiaa... dar jai bais baisu, bet labai įdomu.

30698281_1196395867162951_78239978441502

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 13 balandžio 2018 - 17:43

Šponkiau, žandą ryt apčiupinsim. 

Lapė labai graži su petnešomis. 

Atsakyti

Valio Gielux, visur telpi  :D  ryt suriktavosim. Mes su Runciukėliu iš klinikos, tyrimai geri, vakaras ramus :rolleyes:​ 

Atsakyti