Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

252_A3_D2_E-_B80_A-4746-_B83_B-338846_A2

5_DD39973-5_C06-4_EBC-_BF85-_BDFCD73578_

E3_DBDA67-8_E65-4_F2_C-8398-_CB4_A0243_F

Atsakyti

Valio Runciui! 👍 Beje, rytojaus merginos, avalynę patogią apsiaukite  - takeliai neasfaltuoti, miško paprastieji. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 13 balandžio 2018 - 19:09

O pas Aist kokios paduskos su Ainu ir Cija  :wub: 

Manau mano sprendimas nebus blogas, nuojauta vis dar neapgauna... anu kart suabejojau neissikeliau, dabar jau ne.. o ir yra del ko siaip jei ka  :ax: 

Bet eks nieko nezino, nes negaliu sakyt, bus kaip anakart grasinimai gazdinimai keisti spynas ir t.t. o as dar i LT vaziuoju geguzi.. tai kazkaip

Gero mergaites jum savaitgalio pas Aist ir Diinka, buckiai visom pasiilgau, noreciau kartu, bet gausit pas mane skrist kai namus turesiu :D :zoo_taz:​ 

Atsakyti

Labas rytas, šviesus ir saulėtas, tik truputuką šaltokas :4u:Ruošiuosi į darbelį, o jūs ruoškitės į žygį.

Džiugu už Runcelį  :wub:

Ainu gėlininkė estetė  :wub: Azu, sėkmes tau visur, ir namie ir piniginėjė, ir širdyje.

Atsakyti

Diinka, o nebandžiusi RC digestive? Man Hipė ne tik pleiskanojo, bet ir labai labai kailis vėlėsi. Kažkuris iš katinų dažnokai ir pavėmaliodavo. Pakeitus į minėtą (ten pagrindinis baltymas yra augalinis) tiek pleiskanų, tiek sąvėlų (nesusidaro naujų) problemos baiginėjasi, ir vėmaliojimai baigėsi. Na išskyrus rainį, kuris viską ryja :D

Atsakyti

Svečių belaukiant apima melancholija :

49_D6_B308-_DEEF-4_F25-928_F-41_DBAAC89_

Šponkiuko atnešta Ainu plunksnelė turėjo pasisekimą :

0_DF15_B63-_AFD4-4458-888_F-09014_AD70_A

12_D323_B2-0621-480_F-9_FBA-_C05_B811_A3

Tobulas Spa masažas :

B8_AF4232-050_C-4_F12-9449-_A90_D0_B7_C1

Gielux, Erendira, Magnuna, Colomba, Šponkius, Erode, Daredi ir aš. 

16_BA83_DC-467_E-43_BB-_A215-80656835060

Dėkui, merginos, už draugiją , dovanas ir šiltą pasivaikščiojimą tarp žibučių, plukių bei vištapienių ( išmokau pavadinimą).  :4u: 

Atsakyti

Labai šauniai praleidau dieną, ačiū visoms. Dabar vakarą leidžiu su katėm, MB nežinau kada šiandien grįš, teisingiau ar šiandien,ar ryt ryte :D 

O čia Rainys jau vagia, perduotą dovanėlę iš Merfės (ačiū, Merfe!). Tik spėjau prikabinti prie namo rakto, o jis jau su savo siurblio antgaliu jau susiurbė žuvytę į burną

20180414_202348.jpg

Atsakyti

Merfe, labai ačiū už dovaną!!!  :4u: 

Rainys padykūnas.  :D​ 

Atsakyti

AČIŪ visom už puikią nuotaiką! Ačiū Magnunai už transportiravimą :) O dabar, kad sukelt pavydą, žinoma baltą, kas nebuvo, valgėm žiauriai skanius šaltibarščiu su tobulosiomis bulvėmis, gavom skaaaanau sidro Tinginio pantis ir kad nepavirstume pačios pantimis, prabėgom greitu ėjimu krosiuką :) ir ten buvom ir šen buvom :) Kai grįžom, gavom ne-re-a-lų kalakutą su visokiais pribumbasais, o po to buvo jo didenybė moliūginis-maskarponės tortas. Šeimininkė Aist visaip kaip bandė įtikint, kad jis nepavykęs, na mes moteros brandžios ir ja nepatikėjom, aš tik antrą gabalą šveisdama, supratau, kodėl Aist taip sakė, matyt tikėjosi, kad nieks nevalgys ir jai daugiau liks, neišdegė. Kas pagalvojo, kad mes tik valgėm ir gėrėm, suklydo , nes net ir pilnais žandais gerai plepasi. Dar ir Ainu su Čija niurkėm. Taigi Aist tobulai-nuostabi šeimininkė. Ačiū tau, pas tave buvo labai gera!

Atsakyti

Merfyte, nepadėkojau, ačiū už žuviuką!

Atsakyti

Virtuvinio stalo panaudojimas:

https://youtu.be/mcORoJpyxKc

Atsakyti

Labai ačiū.Aist už svetingumą ir šaunias vaišes, o visoms dslyvavusioms - už gerą kompaniją  :4u:​ 

Atsakyti