QUOTE(Indrosele @ 2016 12 25, 00:16)
<p>Su sventemis mergaites! Visoms ramiu, graziu svenciu! </p><p>Kas liecia kvepalus, tai as jiems tiediog alergiska. Negaliu pernesti net brangiausiu geriausiu, o jei kas salia sedi prisikvepines man buna chana- skauda galva, kartais net svaigsta. Man net muilas, dezodorantas ir kt. higienos priemones, plius sveitimo, skalbimo priemones turi buti bekvapiai

jokiu smilkalu, oro gaivikliu na ir t.t. Nebent koks visai naturalus pusu eterinis aliejus, bet labai silpnos koncentracijos... esu gavus dovanu kvepalu, net neatidarius perdovanojau

</p>
Ojej... uzuojauta
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 24, 23:12)
As irgi nesu kvepalu fanate ir nesu radusi tikrai tu savo. Jei buna kokie jau tikrai patinka, tai koks limited edition. Dabar kaip tik vienus tokius pabaigiau
Kokius?
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2016 12 24, 19:26)
su Sventem merginos!
man panasi problema su kvepalais, vyras nepastebi jokiu, as turejau kelis megiamiausius ir atsibodo jie, uzsimaniau susirasti savo kvapa (tokius kvepalus kur net vaikai kai as busiu sena sakytu kvepia kaip mama)
tai per tas paieskas kol kas nesekmingas dabar turiu kruva kvepalu kurie man siaip sau...
ir va pries sventes pirkau Doublas ir Kristianoj dovanu ir vis imeta ten meginukus, ir paaaaaagaliau radau, bent jau kol kas taip atrodo
yves saint laurent Black opium.
as visuomet buvau saldziu kvapu megeja bet siiiiissssssss tobulas, toks saldus bet kartu ir prabangus. tai nusiunciau vyrui pavadinima lauksiu dovanu

as manau geriau jau nuo siol turesiu 4-6 tikrai sau patinkancius negu 30 ar daugiau siaip sau.
(uzsirasiau ir jums patinkancius vdrug ir bus tie ipatingieji )
Aciu ir tave

as pastebejau, kad daznai vyram ant moters labiausai patinka saldus - svaros kvapas.. tie Casamorati ,,Lira'' tokie ir yra.. dar Maxmara Gold man kazka pan turi.. zinau tie patys YVS Black opium ir Lancome La vie est belle ir Lancome tresor La nuit daugumai vyrui patinka.. o as tokiu mazai turiu.. man patinka astroki, seksovi, prieskoniniai.. idomus..

As irgi dabar noreciau susimazint iki kokiu 7 bent labiausiai patinkanciu.. bet kai kuriuos jau baigineju, tai manau taip ir bus.. pvz mam Chanel Coco mademoissele norisi vibsada turet.. pabaigiau kibiriuka 100ml, bet zinau,m kad tikrai kazkada vel pirksiu... man jis toks.. must have.. nors nedsakyciau, kad daznai jais kvepinaus

pavasariui man tobulas Hermes Jour kvapas.. toks ankstyvo pavasario.. slapios zoles.. arba Jo Malone Wood sahe&sea salt.. Vokietijoj pirkau.. primena viesnage pas drauge.. toooooks kvapas.. suriai gaivus.. mediena biski.. kaip rytmetinis pasivaiksciojimas palei vandenyno bryza..

nerealus.. CK ,,Euphoria'' man nerealus.. granatas tas lb skaniai ten atsiskleidzia.. Maxmara Gold lb skanus.. bet isimti jie kazkodel

Vakarui, tai man Tom Ford ,,Black orchid'', Cartier la pantera ir mano tie arabiski.. bet jie jau labai.. ne kiekvieno skoniiui
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 24, 21:24)
Dėl kvepalų aš ne bais kažkokia išrankioji,bet esu radus savo mylimus, kuriuos laaaabai mėgstu. Nėra jie prabangūs kažkokie. Pirmi - CK in2you, antri - Mexx standartinis. Kažkaip B dėl kvapų visada pastebi... va ir šian apkabino, sako, kaip skaniai kvepi
Kaip miela

skanus ir tie ir tie.. pas mane irgi visokiu yr, ne vien tik brngiu.. svarbu kvapas tinka ir patinka