Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Su Sv. Kaledom! 4u.gif

Mano 11metis irgi tiki Kaledu seniu smile.gif

Del kvepalu, tai as jau n metu (10m tai tikrai) sergu ta liga, su pertraukom, bet sergu biggrin.gif pradzioj pirkau beleka, po to perejau ant raritetu, po to ant nisos, po to pastojus antra karta kvepintis galejau tik vienais kvepalais TF white patchuoli, o dabar tik perku "protingai", turiu nemazai ju - simto nesiekiu kaip Amber, bet skaicius dvizenklis smile.gif jei reiktu pasilikti 3 kvepalus, tai butu Chanel coromandel, Andy Tauer maroko veja ir xerjoff ivory route wub.gif

Tiesa, ar dar ka nors troskina labai ar cia tik mane viena?? Jau net tint pradejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2016 12 25, 16:48)
Del kvepalu, tai as jau n metu (10m tai tikrai) sergu ta liga, su pertraukom, bet sergu  biggrin.gif pradzioj pirkau beleka, po to perejau ant raritetu, po to ant nisos, po to pastojus antra karta kvepintis galejau tik vienais kvepalais TF white patchuoli, o dabar tik perku "protingai", turiu nemazai ju - simto nesiekiu kaip Amber, bet skaicius dvizenklis smile.gif jei reiktu pasilikti 3 kvepalus, tai butu Chanel coromandel, Andy Tauer maroko veja ir xerjoff ivory route wub.gif
Tiesa, ar dar ka nors troskina labai ar cia tik mane viena?? Jau net tint pradejau unsure.gif

Kaip man su galva prsstai.. nepamenu siandien cia buvau a ne... pardei prisipirkom sikoladu, ledu.. zurnalu prisipirkau.. briedo visokio.. ot sventes biggrin.gif
Oi, as 100 toli grazu neturiuu.. baik tu 4u.gif irgi dvizenklis sk.. is Xerjoff man skaniausi 40 knots arba More then words wub.gif Chanel norecau labai labai ,,Beige''.. turiu kelis lasus tu Coromandel, lb skanus, bet nzn ar ju sau pati noreciau..
As netinstu.. bet man vis paskausta po desiniu papu po sonkauliu.. ir nzn ar cia sieti, kad ten kojos mazytes, ar kazkas rimciau.. 30d pas gyd, tai paklausiu unsure.gif o tu gal silkiu padauginai.. as nevalgiau siemet
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2016 12 25, 12:55)
Oi Tom Ford man irgi labai 💞</p><p>Dar YSL Elle , Juliette Has a Gun "Lady vengeance"</p><p>vienus irgi turiu is Dubaujas aliejinius, astrok ir ju trupuciuka tik reikia... net ne visiems patinka, kai jais pasikvepinu ☺</p>

YSL Elle labai faini irgi.. gaila, kad jau LT neber ju.. Juliette tu neuoscius, reiktu kada i ,,kremine ''uzsukt.. man Byredo dar lb patinka.. kaip jie.. Africa kazkaip
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 25, 14:47)
Apie kvepalus. Turejau daug daug. Kai pradejau lauktis emiau ir visus pardaviau per vinted biggrin.gif  nes visi pradejo smirdeti. Vidury nestumo, vyras nupirko, aisku as pati issirinkau, kazkokius sudetingo pavadinimo nisinius kvepalus. Pagrindines natos roze ir ambra.... zodziu as dabar svaigstu kvepedama tom rozem blink.gif
Niekada gyvenime rozem nesikvepinau!!!! biggrin.gif
Turejau 10 buteliuku, dabar viena, jokiu nepirksiu, palauksiu kol baigsiu maitinti. Kol maitinau pamenu visai nesikvepinau. O siaip man patink irgi, sunkus, saldus. Turejus ir tuos juliet has a gun lady vinegance, dar labai geri buvo atelier cologne auksinej bonkoj. Nu cia vardinu creme de la creme asorimenta. Is paprastu tai burberry rythim.

Tai tu roziu gi visokiu yra.. Provanso labiau kvepia kaip mum ta zinoma.. svaros.. buna Damasko roze.. rytietiska vel kitaip wub.gif roze ir ambra lb fainas derinys.. as ir kol maitinsiu nesikvepinsiu.. kad neerzint vaiko smile.gif
Atsakyti
Oj kas liecia kvepalus tai neesu turejus daugiau nei 2 buteliuku 4u.gif Dabar turiu Lois Voiton kazkokius, praeitais metais dovanu gavau, o megstamiausi mano BVLGARI II wub.gif
Atsakyti
Tyluma, ramuma, tikrai visos per sventes kojas suspaudusios laikot. Bet 26d. gal jau gerai, visada laisva lotuliukas.gif
Zodziu laukiu veiksmo lotuliukas.gif
DaimBlond, o kada Tau CP, ne tarpusvenciu? Ar as cia jau maisau kazka?
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 25, 11:48)

Kokius?  bigsmile.gif

D&G light blue sunset in salina. Dar patiko Kenzo L'EUR PAR KENZO. As saldziu nemegstu, tokius gaivius, geliu gal cia skaitos g.gif Gal ka patarsi, ka pauostyti pardej? ax.gif
Atsakyti
Amber, silkiu ir as siemet nevalgiau, o ir troskina mane jau nuo kokio 4dienio gal, tinimas jau nuo vakar vakaro pasireiske, nu gal kaip nors datempsiu, tiek beliko

More than words nesenai pardaviau, kazkas mane juose erzino. O del chanel beige, tai zinok kad jei turi edt ir tikrai tikrai patinka, ieskok ir radus pirk, bo po to kaina bus kosmine. Iseme chanel is prekybos visas EDT versijas, dabar pardavines tik edp, kvapai skiriasi. Coromandel EDP dar neuosciau, bet skaiciau, kad versija geresne, bet va pvz sycomore kvapas, tai edp prastesnis ir nieko panasaus i senaja versija. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Daim_Blond @ 2016 12 25, 18:21)
Amber, silkiu ir as siemet nevalgiau, o ir troskina mane jau nuo kokio 4dienio gal, tinimas jau nuo vakar vakaro pasireiske, nu gal kaip nors datempsiu, tiek beliko

More than words nesenai pardaviau, kazkas mane juose erzino. O del chanel beige, tai zinok kad jei turi edt ir tikrai tikrai patinka, ieskok ir radus pirk, bo po to kaina bus kosmine. Iseme chanel is prekybos visas EDT versijas, dabar pardavines tik edp, kvapai skiriasi. Coromandel EDP dar neuosciau, bet skaiciau, kad versija geresne, bet va pvz sycomore kvapas, tai edp prastesnis ir nieko panasaus i senaja versija.   4u.gif

Smurcyte, cp bus kita savaite ax.gif
Atsakyti
Niu skaitau skaitau apie jūsų kvapus smile.gif tai ir aš pasisakysiu. Patinka Chanel shans, jie turi būti pas mane visada , hugo bos bos Jour pour Femme EDP, giorgio Armani Si tai nerealus kvapus wub.gif
Dar turiu iš Avon maža juoda suknelė visai geras kvapas , vasarai jazminų Man mmmm ir toks gerulis ir iš Avon ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 25, 18:49)
Niu skaitau skaitau apie jūsų kvapus  smile.gif  tai ir aš pasisakysiu. Patinka Chanel shans, jie turi būti pas mane visada , hugo bos bos Jour pour Femme EDP, giorgio Armani Si tai nerealus kvapus  wub.gif
Dar turiu iš Avon maža juoda suknelė visai geras kvapas , vasarai jazminų Man mmmm ir toks gerulis ir iš Avon  ax.gif

Aš ir tokius turiu bigsmile.gif šeip kas liečia kvapus tai man labai sunku išsirinkti doh.gif
Pas mus vaikas žaidžia su lego, gavo 3 dėžes bigsmile.gif
Tiki mažasis Kalėdų seneliu, ir aš tikiu kad jis kažkur egzistuoja biggrin.gif aš šiandien vėl tinstu, tai grįžusi iškarto į vonelę kojas kišau.
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2016 12 25, 19:26)
More than words nesenai pardaviau, kazkas mane juose erzino. O del chanel beige, tai zinok kad jei turi edt ir tikrai tikrai patinka, ieskok ir radus pirk, bo po to kaina bus kosmine. Iseme chanel is prekybos visas EDT versijas, dabar pardavines tik edp, kvapai skiriasi. Coromandel EDP dar neuosciau, bet skaiciau, kad versija geresne, bet va pvz sycomore kvapas, tai edp prastesnis ir nieko panasaus i senaja versija.   4u.gif

Nu neturetu lb troskint.. o man idomiai.. atrodo vand geriu pakankamai, bet nesysioju daug.. nervuoja biski unsure.gif gal pusle kur trumpina..
Nezinojau, kad chanel coromondel edt yra blink.gif bet baisu pirkt neuoscius.. as edp turiu, tai kazkaip nesuzavejo unsure.gif
Ka veikiat, uogytes..? Mes po deserto einam i lova zet X faktoriaus, o poto koki filma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 25, 19:49)
Niu skaitau skaitau apie jūsų kvapus  smile.gif  tai ir aš pasisakysiu. Patinka Chanel shans, jie turi būti pas mane visada , hugo bos bos Jour pour Femme EDP, giorgio Armani Si tai nerealus kvapus  wub.gif
Dar turiu iš Avon maža juoda suknelė visai geras kvapas , vasarai jazminų Man mmmm ir toks gerulis ir iš Avon  ax.gif

Chanel Chance kuriuos turi? paprastus ar rozinius Tendre ar zalius? bigsmile.gif visai ir as noresiu kazkada.. lb skanus tokie wub.gif Si man ant kitu nerealiai kvepia, bet sau nzn.. nenoreciau. Avon kazkda uosciau, visai nieko.. kazkada Bon jovi mano avon turejo savo kvapa.. kuuuuuur as tada buvau unsure.gif
Atsakyti
Amber, ar tikrai EDP? Nes butent si versija isleista siu metu rugsejo gale 4u.gif iki to laiko chanel exclusifs linija buvo edt arba cologne 4u.gif

Tauskute, chance zali man vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 25, 15:14)
Oho  blink.gif  o AKS ar matavaisi?
Gražus rytas į geriausią dovanu plesymas  biggrin.gif

isversk kas tai yra?
Atsakyti
Oj blea skaitau aš jūsų tuos keiksmažodžius (kvepalų pavadinimus), ir tikrai - neesu kvepalų manė, turiu trejetą. Susimaišiau tešlą, kepsiu keksiukus su kondensuotu pienu, jau buvau pamiršus, koks jis skanus bigsmile.gif ibombinau šaukštelį, ir vamzdiec, galvojau baigsiu iš to skanumo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 25, 13:13)
As pati savo davana laaabai dziaugiuosi ypac nuo vyro:) Gavau norima receptu knyga, produktu matuokli pilna mylimu guminuku:)))) Nu dziaugiuos kaip mazas vaikas....tik..... po geros val uzejo toks beprotiskas galvos skausmas, kad klykiau....:/ Atrodo nieko negaliu...nei gulet nei stovet...laimei suveike paracetamolis bet kokias 20 min jau galvojau kviesim greitaja...dbr guliu truputi maudzia galva, bet jau kentet galima....

Ale dovana kokia faina! Ir mazgiaus, ir tavo bigsmile.gif jau gelėsi dabar gamint išsijuosus smile.gif mes neesam kažkokie belenkokie dovanų dovanotojai, mieliau pasidovanojam tada, kai reikia ax.gif tai B gavo norimą kiepką, ir dar laukia kol atkeliaus kažkokios ten pirštinės smile.gif o aš kadangi norėjau keksiukų blėkos, kurią tuoj ir išbandysiu, tai tokią ir gavau.

Aš turiu kelias receptų knygas - galėsiu pasidalint, jei tik norėsi ax.gif
Atsakyti
O mes prie eglės buvom piermąkart šiemet biggrin.gif Nešalta, neslidu, vyro rankoj, man pats tas biggrin.gif Ir kaip tik užtaikėm ant tos pasakos ant Katedros bigsmile.gif
O dabar ramiai, x faktorius, aišku smile.gif
Susiraįau vis su drauge, kuri tik vakar grįžo iš ligoninės su leliuku, tai man taip gaila, kad ji jau primaitina mišinuku unsure.gif Nu sakau sau mintyse, tu bent savaitę bandyk pati, dažniau, bus tada ir pieno unsure.gif O ji sako, va, daviau mišinuko, tai miega sotus... unsure.gif Nu nenoriu kištis, bet...liūdna.

Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2016 12 25, 20:05)
O mes prie eglės buvom  piermąkart šiemet biggrin.gif  Nešalta, neslidu, vyro rankoj, man pats tas biggrin.gif  Ir kaip tik užtaikėm ant tos pasakos ant  Katedros bigsmile.gif
O dabar ramiai, x faktorius, aišku smile.gif
Susiraįau vis su drauge, kuri tik vakar grįžo iš ligoninės su leliuku, tai man taip gaila, kad ji jau primaitina mišinuku unsure.gif  Nu sakau sau mintyse, tu bent savaitę bandyk pati, dažniau, bus tada ir pieno unsure.gif O ji sako, va, daviau mišinuko, tai miega sotus... unsure.gif Nu nenoriu kištis, bet...liūdna.
O nuo kalėdų senelio gavau knygą ir auskariukus su grandinėle wub.gif

Atsakyti