Tai gal planuojam lapkričio 17? Man tobulai tinka
Labas
man pirtis tinka 17 d.
Del swapo dar minciu nulis
Pats tinkamiausias savaitgalis
Ok. Ir man jis tinka. 16 nueisiu į MINDAUGĄ KARALIŲ
Man atrodo, kad LImit netiko 17?
Man tinka visi . Niekas negimė ir gal, fu tfu nemirs. Ir išvis niekur nevažiuoju, nieko nebaliavoju, niekas niekur nekviečia. Teoriškai galvočiau, kad nykuma, bet man taip trūksta ramaus pabuvimo namie, kad neliūdžiu. Tik kai jus paklausau, kaip viskas suplanuota, tai nustembu
. Vienintelis balius, kurio laukiu - pirtis
. Galvosūkis - ką pasigaminti.
Na, ir KGB netyčia gimė, manau, kad gal ne man vienai aktualu bus: jeigu galėtumėte rinktis kokį megztą aksesuarą, tai labiau norėtumėte jo vienspalvio ar spalvoto? (tas spalvotumas įvairus gali būti - ir žakardas, ir brioshe, ir šiaip pereinamų spalvų siūlas, tinginio žakardas, gal dar kas nors).
Tiesa, dar neatreagavau, į tai, ką Katukas rašė. Ji sakė, kad nori gaminti ką paprasto, o gaunasi sudėtingas iššūkis. O aš tai atvirkščiai, vis galvoju, kad ta proga galėčiau ką naujo išmokti, išbandyti, a la nustebinti , bet kažkodėl man labiausiai prilimpa prie dūšios koks paprastas dalykas be didelių vykruntasų...
Labas rytas,
į pirtį labai norėčiau, jeigu tiks data, nes labai neaišku dėl lapkričio
Chu wants?
1. Qqte
2. Zuviukas
3. Faraway
4. Šarangė
5. Restar
6. Liniuka Bet tik lapkritį
7. Limit
8. Katuks.
9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18
10. Ingriga ?
Laba,
Kol kas man tik lapkričio 24-25 netinka
11 Ingriduska
12 gadget3
Pirtis lapkričio 17.
Adresas nežinomas ar imam tradicinę?
Programa:
1. Žguto nėrimo master class
2. Kubilas
3. Kava
Restar, tavo alergija suskambėjo O nuo ko?
Medikai po ilgų visokiausių tyrimų nerado NIČNIEKO, kam būčiau alergiška. Tad tik pratarė, kad mano alergija gali būti ENDOGENINĖS kilmės. Tie tyrimai, aišku, jau senoki, bet nelabai noriu vėl iš pradžių pradėti. Tikrai žinau, kad alergizuoja dulkių erkutės. Ir tikrai alergijai palankios sąlygos būna, kai mažiau miegu, daugiau nervinuosi ir pan. Bet tom pačiom aplinkybėm ji gali kilti, gali ne. Dabar paaštrėjimas. Būna vienkartinis priepuolis. Būna kelias dienas iš eilės. Būna, kad kelis mėn pamirštu. Nu tiesiog. Stengiuosi ignoruoti. Kai vešiu mergaites į Anykščius pas homeopatą, tai ir save gal užsirašysiu.
Chu wants?
1. Qqte
2. Zuviukas
3. Faraway
4. Šarangė
5. Restar
6. Liniuka Bet tik lapkritį
7. Limit
8. Katuks.
9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18
10. Ingriga ?
12 gadget3
Pirtis lapkričio 17.
Adresas nežinomas ar imam tradicinę?
Programa:
1. Žguto nėrimo master class
2. Kubilas
3. Kava
Je je je - pirtimi kvepia!!!!
swapas kol kas laukia genialaus nušvitimo
aš tuo tarpu perku ir siunu klostuotus sijonus ir neriu savi Melt’a jau kunas lunk pabaigos, bet plati apacia nedziugina...
ziuresim kad bus po dar vieno raporto
Man ką tik įvyko swapinio nušvitimo pirma fazė.
Šiandien buvo puiki diena: daug veiklos ir maisto (UAB cukrus 2017), draugų ir pokalbių, susikoordinavimo, truputis mezgimo ir ramus vakaras. Niekur neskubėjau, gėriau globaliai lokalią arbatą ir siuvau pagalvėles iš nuplatinto bijūnų spalvos lino mezginio ir dryžo lino.
Labu vakarų
Paskaičiau, prilaikinau
jaučiu, kad laikau ranką ant pulso ir tuo pačiu dalyvauju.
Katukai, sveikinu su naujais TT. Geri džinsai yra gėris!
Liniuka, apdairios moteros drakis niekad nesigiria nukautu grobiu ;)
Ašai visą dieną siūlus spalvinu. Į tarpus spėjau iki bažnyčios (bo mažoji eis prie komunijos) ir į kiną su draugute. Buvau Nepatogiam kine. Taip kaip ir hhhmmmm, sakyčiau
Pirtin dar nesirašau (nors noras, tai kaip siūlų drakius... įkytus tokis!), nes spaliui įtariu, kad nesiderinsim datų
, o ir paskutinį savaitgalį lėksiu į siūlų ir kt. rankdarbių mugę Stokholme. Lapkritis 2; 9; 10; 15; 23; 29 apsiprogavęs... plius Dublinas paskutinį savaitgalį lauks.
Jaučiu, kad greit pamiršiu kaip virbalai atrodo
Tai tinka tinkamas 17. Eik, įsirašyk, brangioji. Knygą atiduosiu.
Ties knygom prisiminiau niumą. Pas ją gyvena mano viena knyga...
Savaitgalį susikaupiau pradėt mezginį... nu ir pradėjau... bet kablio nepagavau vistiek.
Į pirkinių temą... Vakar nusipirkau du megztukus fainus, plonus , naujus, gražių spalvų, JBC firmos. Esu įsimylėjus dvi naujas drabužių firmas, kurių būna mūsų "Gariunuos" tai "JBC" ir "Blue Montion"
Dydžiai žmoniški, kokybė super, stilius mano...
Kažin ar yra akriopeliuos tokios firmos, ar čia tik mums išskirtinai atveža?
![]()
Ateis kablys, ateis.
Išskirtinius pafotysi, a?
Aš pafotysiu Kašmyro tvido rankovę. Spalvos tai rūkas žydinčiam viržyne.