o čia škias apie kokius parodymus kalba
co to ja, co to kamizelka moja
žiūriu ir galvoju, o kuo skiriasi tie Alexa nuo tų Carrie
![]()
Nitė jau parašė - maniškių liemuo truputį žemiau ir dar kažkaip ten tie pločiai ties šlaunim ir ties keliais kažkaip kitaip sudėlioti. Žodžiu, su mano figūros ypatumais Carrie žiūrisi geriau ir jaučiasi patogiau.
Lace, o tas žemesnis liemuo tau patinka? Nes man tai visi džinsai pažemintais liemenimis, verčia pilvą išlipti per viršų ir labai nepatogūs. O su aukštesniais beveik nebūna šiais laikais.
Kerpena klysti, jau tikrai daugiau atsiranda su normaliais, praėjo tas bumas kai tik pazemintu galima buvo rasti
Ingriga, nu tie visi paaukštintais juosmenimis tai tuo pačiu ir pasiaurintom klešnėm t.y. skiny.
o Kerpenai tai reiktų tokių klasikinių. pvz Peek&Cloppenburg yra visokausių gerulių. iš normalių kainų tai tie Christian Berg, iš brangesnių Gery Weber. yra ir iš prabangių
beje, Ozo TT tai sakė, kad turi sandėly visokių įmanomų dydžių. t.y. salėj gali ir nebūt, bet atneš ko reik
Lace, o tas žemesnis liemuo tau patinka? Nes man tai visi džinsai pažemintais liemenimis, verčia pilvą išlipti per viršų ir labai nepatogūs. O su aukštesniais beveik nebūna šiais laikais.
Būten tas žemesnis liemuo man juose ir patinka Pas mane nerasta liemens, ten, kur pas daugumą žmonių yra liemuo, pas mane yra plačiausia pilvo vieta
Jei džinsų liemuo normalaus aukščio, gaunasi, kad jis mane persmaugia pusiau - ir atrodo nekažką, ir labai nepatogu.
Sveikos, šeštadienį draugė organizavo mergaitiškus pusryčius pas save namie,
IMG-20181006-WA0002.jpg 102,2KB
0 Parsiųsta kartų O aš, spėju jūsų paįtakota pasibėdavojau, kad darbinių džinsų reikia.. ir ką - grįžau net keturiais, kaip pati draugutė sako, jos negrįžtamai mergautiniais, nešina😃 Užtat pamezgimui laiko beveik neliko, tik tėvuko kojines pribaigiau. Jei pavyks griebsiuos šiandien savųjų
kokie faini pusrytukai
Oho, kokie jaukūs pusrytukai ir saulėti
Kai tik nueinu į VJG, taip Restar sūnų sutinku Aišku, tie visi kartai buvo du, bet vis tiek
Labutis
Skambino Gadget primygtinai liepė atslinkt i prisičekint i pirtį.
Griežtai.
Pasiilgau
Negaliu kol kas lapkričio 8d
Ir nuo 22 link pabaigos irgi jau ne
Niu kas gime kas susituoke kas išsiskyre?
Pletkus renku
Limit, ane . Sakė, o iš kur ji žino, kaip aš atrodau? Vis dar jam valgykloj skanu ir daug
, o pamokų kažkaip mažokai užduoda, palyginus su tuo, kiek tikėjomės
. Spėju, kad žmogus visai savo vietoje, nes nejaučia jokių sunkumų.
Aš konferencinausi visą dieną su kokiais 700 žmonių, o ryt pakartosiu tą patį. Jaučiu, kad ryt jau bus sunku - glėbesčiuotis, sutikti senus pažįstamus, šnekučiuotis, tai visai faina, bet jau išgirsti, kas nuo scenos kalbama... gali nesutilpt .
Šeštadienį turėjau stiprų alergijos priepuolį, dingo skonio, kvapo pojūčiai, nosis išburko iki begalybės, akis graužė, savijauta - kaip maišu trenkta. Bet kas darėsi kitą dieną po to, kai iš vakaro neapsikentusi išgėriau Clarinase tabletę, tai... Geriau jau būčiau negėrus. Dabar pasiskaičiau lapelį apie pašalinius poveikius - tai man ir nemiga, ir galvos svaigimas, ir širdies plakimas buvo tokie nemalonūs... Tarpais vos liežuvį apversdavau... Netyčia atradau formą pranešimo apie šalutinius poveikius ir... uždariau. Geriau jau tų vaistų niekada nevartosiu, nei tokią pildysiu. Tai turbūt panašiai yra ir daug kam taip tas pats ir su skiepais, kiek tų reakcijų fiksuojama, o kiek visgi ne...