coffeejpgsm.jpg 311,63KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
Faina dėl meeto Pirtis tinka bile kokia
Gal atsiras ir daugiau norinčių, kurios bijo planuot
Gadget, tu kosminė motera...
Labas rytas!! Kai kas netiketai anksti darbe- ir galvoja kad taip dazniau reikia nes gi po to galima anksciau namo grizti ir tureti graziu ramiu vakaru
arba bemaidant obuoliu puraga arba benetiant
siandien as nusispalvinau rudeniu ;) klostuotas geltonas zemiai keliu vercia jaustis ypatinga ir gražia
tai tokia siandien ir pabusiu
o tamsiai melynas vitsus su baltai burbuliukais ne tik prie sijono bet ir prie sypsenos dera
grazios dienos
0AEF9FDD-CD24-414F-8F04-3326BDCDCA31.jpeg 151,03KB
0 Parsiųsta kartų
man netinka.
labas
Chu wants?
1. Qqte2. Zuviukas
3. Faraway
4. Šarangė
5. Restar
6. Liniuka Bet tik lapkritį
7. Limit
8. Katuks.
9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18
10. Ingriga ?
11 Ingriduska12 gadget3
Pirtis lapkričio 17.
Adresas nežinomas ar imam tradicinę?
Programa:
1. Žguto nėrimo master class
2. Kubilas
3. Kava
labas rytas ,
o taigi labai aiškiai parašyta, kad dar viena negali.nu.... ie qqte buvo pirmasis iniciatorius, kaipgi be jos....
Chu wants?1. Qqte
2. Zuviukas
3. Faraway
4. Šarangė
5. Restar
6. Liniuka Bet tik lapkritį
7. Limit
8. Katuks.
9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18
10. Ingriga ?
11 Ingriduska
12 gadget3
Pirtis lapkričio 17.
Adresas nežinomas ar imam tradicinę?
Programa:
1. Žguto nėrimo master class
2. Kubilas
3. Kava
Labas rytas
Vakar su tokiu užsidegimu iur azartu pradėjau naują mezginį mezgiau, mezgiau, niekaip sustot negalėjau, teko prisiversti eiti į lovą
Kol kas nesakysiu, kuo aš čia taip "sergu", gal netyčia šitas projektas virs swapo dovana
Na, ir KGB netyčia gimė, manau, kad gal ne man vienai aktualu bus: jeigu galėtumėte rinktis kokį megztą aksesuarą, tai labiau norėtumėte jo vienspalvio ar spalvoto? (tas spalvotumas įvairus gali būti - ir žakardas, ir brioshe, ir šiaip pereinamų spalvų siūlas, tinginio žakardas, gal dar kas nors).
Kažkodėl visos praignoravo Restar klausimą O aš atsakysiu
Man megztas aksesuaras = kakluošalas, ane?
tai vat su sąlyga, kad visi mano paltai, striukės yra vienspalviai, didžia dalim tamsiai mėlyni, aksesuarus dažniausiai renkuosi ryškius, spalvotus
Nors būna tokių dienų, kai norisi ramybės visur, net ir aprangoje, tada renkuosi vienspalvius aksesuarus.
Labas rytas
O kodėl ne kokiam sausy pirtis? Po viso prieššventinio, tarpšventinio ir kt. dovaninio šurmulio... man sausis visada toks tuštokas, lyg ką praradus jaučiuos... būtų vėl ko laukti
Sorry, jei buvot išsidiskutavę pernai ar užpernai apie tai - tada tema uždaroma
Čia šiaip, pamąstymai... jokių erezijų neskleidžiu. Peace
nu sausį būdavo cepelinai, alia dabar ir cepelinų nėr tai aš visai ne prieš sausį. Ale bet tačiau,toli laukt? sektos gimtadienis lapkritį?
katuk nu bet matai kitais savaitgaliais kitos negali, niekad neis suderint kad visoms tiktų man pvz tinkamiausia būt nuo 20 ir toliau, tai kita pusė negali...
o tą tuščia laiką mes jau darbe esam atradę irgi, kalėdinį vakarėlį darom sausį
o tai gal galim pirty ir cepelinų išsivirt
Restar klausimas toks nu.... vieną dieną norisi vienspalvio, kitą dieną ne - mes gi moterys jeigu mane gavai, tai žinok spręsk pagal savo nuotaiką-kaip gausis, svarbu kad spalvų gražių būtų
uoj pirtis savaime gėris kad nė cepelinų nereik, nu ir šiaip nepatartina po sunkaus maisto gi pirtintis
ai, nu, aš gi pirties malonumų neskaičiuoju nes tiesiog netoleruoju
tai vat. visi cepelinai man