Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  coffeejpgsm.jpg   311,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,  

15fbe9a5fec0aaacac070aa17c8c7f8f.jpg

Faina dėl meeto  :angel_not:  Pirtis tinka bile kokia :D  Gal atsiras ir daugiau norinčių, kurios bijo planuot :)

Gadget, tu kosminė motera...  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas!! Kai kas netiketai anksti darbe- ir galvoja kad taip dazniau reikia :) nes gi po to galima anksciau namo grizti ir tureti graziu ramiu vakaru :) arba bemaidant obuoliu puraga arba benetiant :) siandien as nusispalvinau rudeniu ;) klostuotas geltonas zemiai keliu vercia jaustis ypatinga ir gražia :) tai tokia siandien ir pabusiu :) o tamsiai melynas vitsus su baltai burbuliukais ne tik prie sijono bet ir prie sypsenos dera :) grazios dienos

Priedas  0AEF9FDD-CD24-414F-8F04-3326BDCDCA31.jpeg   151,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

man netinka.

labas

Atsakyti

Chu wants?

1. Qqte

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Šarangė

5. Restar

6. Liniuka Bet tik lapkritį

7. Limit

8. Katuks.

9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18

10. Ingriga ?

11 Ingriduska

12 gadget3

Pirtis lapkričio 17.

Adresas nežinomas ar imam tradicinę?

Programa:

1. Žguto nėrimo master class

2. Kubilas

3. Kava

Atsakyti

labas rytas ,
o taigi labai aiškiai parašyta, kad dar viena negali.nu.... ie qqte buvo pirmasis iniciatorius, kaipgi be jos....

Chu wants?

1. Qqte
2. Zuviukas
3. Faraway
4. Šarangė
5. Restar
6. Liniuka Bet tik lapkritį
7. Limit
8. Katuks.
9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18
10. Ingriga ?
11 Ingriduska

12 gadget3
Pirtis lapkričio 17.
Adresas nežinomas ar imam tradicinę?
Programa:
1. Žguto nėrimo master class
2. Kubilas
3. Kava

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakar su tokiu užsidegimu iur azartu pradėjau naują mezginį  :wub: mezgiau, mezgiau, niekaip sustot negalėjau, teko prisiversti eiti į lovą  :D Kol kas nesakysiu, kuo aš čia taip "sergu", gal netyčia šitas projektas virs swapo dovana  :rolleyes: 

Na, ir KGB netyčia gimė, manau, kad gal ne man vienai aktualu bus: jeigu galėtumėte rinktis kokį megztą aksesuarą, tai labiau norėtumėte jo vienspalvio ar spalvoto? (tas spalvotumas įvairus gali būti - ir žakardas, ir brioshe, ir šiaip pereinamų spalvų siūlas, tinginio žakardas, gal dar kas nors).

Kažkodėl visos praignoravo Restar klausimą  :unsure: O aš atsakysiu  :rolleyes: Man megztas aksesuaras = kakluošalas, ane?  :unsure: tai vat su sąlyga, kad visi mano paltai, striukės yra vienspalviai, didžia dalim tamsiai mėlyni, aksesuarus dažniausiai renkuosi ryškius, spalvotus  :wub: Nors būna tokių dienų, kai norisi ramybės visur, net ir aprangoje, tada renkuosi vienspalvius aksesuarus.  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

O kodėl ne kokiam sausy pirtis? Po viso prieššventinio, tarpšventinio ir kt. dovaninio šurmulio... man sausis visada toks tuštokas, lyg ką praradus jaučiuos... būtų vėl ko laukti :)

Sorry, jei buvot išsidiskutavę pernai ar užpernai apie tai - tada tema uždaroma :)

Čia šiaip, pamąstymai... jokių erezijų neskleidžiu. Peace  :angel2: 

Atsakyti

nu sausį būdavo cepelinai, alia dabar ir cepelinų nėr tai aš visai ne prieš sausį. Ale bet tačiau,toli laukt? sektos gimtadienis lapkritį?

katuk nu bet matai kitais savaitgaliais kitos negali, niekad neis suderint kad visoms tiktų :( man pvz tinkamiausia būt nuo 20 ir toliau, tai kita pusė negali...

o tą tuščia laiką mes jau darbe esam atradę irgi, kalėdinį vakarėlį darom sausį :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 spalio 2018 - 08:10

o tai gal galim pirty ir cepelinų išsivirt :hmm:

Restar klausimas toks nu.... vieną dieną norisi vienspalvio, kitą dieną ne - mes gi moterys :D jeigu mane gavai, tai žinok spręsk pagal savo nuotaiką-kaip gausis, svarbu kad spalvų gražių būtų :D

Atsakyti

uoj pirtis savaime gėris kad nė cepelinų nereik, nu ir šiaip nepatartina po sunkaus maisto gi pirtintis :D

Atsakyti

ai, nu, aš gi pirties malonumų neskaičiuoju :D  nes tiesiog netoleruoju :rolleyes:  tai vat. visi cepelinai man :D

Atsakyti