Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

KGB

Švarios spalvos. Preferable vienspalvis.

O aš kaip ir turėčiau ką parodyt, nes vakar vieną vakar pabaigiau  :bigsmile:  bet nieko neišeis :lol:

Kodėl?

Atsakyti

Dėl to aksesuaro spalvų. Man tai visokie gali tikti. Patiktų ir koks spalvingas ar raštuotas, bet visai patiktų ir koks paprastas pvz iš plono merino  mašina megztas didelis pločiu,  sujungtas šalikas, pora kartų apie kaklą  apsivyniojantis... Pvz tamsiai mėlynas, tamsaus turkio, baklažaninis, vyšninis ar net pelenų rožinis. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 spalio 2018 - 09:07

Kodėl?

Nes mažas ir tamsiaitamsiai mėlynas :rolleyes: ir žiūrėt nėr iš esmės į ką  :rolleyes: lygiu raštu mokyklinį megztuką numezgiau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 09 spalio 2018 - 09:12

O blondino šypsenos tai aceit negalima parodyti?

Atsakyti

O blondino šypsenos tai aceit negalima parodyti?

Blondinas, įkištas į uniformą, nesišypso  :huh2: 

Atsakyti

Priedas  IMG_20181006_101537__01.jpg   232,4KB   0 Parsiųsta kartų

Mano blondinas, būsena "man dar nereikia kirptis"

Atsakyti

Vakar eidama namo į vieną Humaną užėjau ir kaip tik prie didelių dydžių  rūbų vienus TT džinsus radau. Man atrodo iš tos serijos, kaip Lace nusipirko. Bet tai buvo 33 dydis, į kurį niekaip netilpau ir nepanašu buvo, kad vienus dydžiu didesnis padėtį pataisytų. O kiek mačiau internetihnėj parduotuvėj, tai visur 34 dydis buvo didžiausias. Tai galiu rami būti dėl to Tomo Teiloro... :)

Atsakyti

meluoji, 36 dydžio va prašom

https://www.tom-tail...es_size[]=36/32

Atsakyti

Nu jo, kai kur gal ir yra, bet mačiau, kad daugumoje modelių 36 dydis pilkas

Atsakyti

Katuks, ar žinojai, kad geri norai pildosi, tik juos reikia kažkaip išreikšti ;)

Gadget, nesirašau kol kas, nes užsirašius bus negražu atsisakyti, nes tą savaitgakį labai galimas pasisėdėjimas pas mamą, kuriai 65 stuktels :)

Atsakyti

Katuks, ar žinojai, kad geri norai pildosi, tik juos reikia kažkaip išreikšti ;)

nu čia biškį juokavau :D  nes spalvos tai nerealios gaunasi

bet

1) man labia reikia vasarinių siūlų. kaip minėjote - kol kas nebus.

2) noriu ne kojinių, bet nenoriu kanapėtų. tai vat išbandykite, kaip ten gula spalvos didesniam mezginy, o tada žiūrėsim :D gal jau yra kas pabandė, pvz šilkmoherį. gi ne kojines turbūt iš jo mezga.skaras?  mačiau pačios kelias, lyg ir ne visai melanžas :hmm: 

Atsakyti

Raštas gražus  :wub: 

laine5_sachikoburgin-2_medium2.jpg

CF004026_medium2.JPG

ClearCreekCardigan_01_medium2.jpg

stines-sweater-forfra-opskrift-af-thea-r

Woolfolk_Wool_Elements_Fjerde-2897_mediu

RG8C6095_medium2.jpg

Atsakyti