nu tada kol visos pirtinasi, katuks cepelinus verda po pirties tai jau galima
Labas rytas,
Faina dėl meeto
Pirtis tinka bile kokia
Gal atsiras ir daugiau norinčių, kurios bijo planuot
Gadget, tu kosminė motera...
1. taip taip taip
2. Žinaaaaau bet kaip malonu, kai pastebi
Gaila dėl qqtės ir Kerpenos, bet pagal visus duomenis išeina, kad daugiausia gali tą savaitgalį.
Sausį pažadu, organizuosiu kitą master class konferencijų salėj labai malonioj, ok?
Aš pažadus vykdau.
PS dukra gudrauja... Sako, mama, tu iš to siūliuko, kur aš išsirinkau (ir kur jau gavom - gražiai spalvas suderino), man numegzk, nes man greitai reikia. Aš noriu iš kito megzti, kurio dar neturiu
o tai nereikia surinkti tam tikro skaičiaus pirties klientų
pernai skaičiavau kiekvieną eurą šįmet kažkotais nelabai rūpi, kiek kainuos
ne nu, yra tam tikra riba... bet kartelė gan aukštai
kadangi siūlų galima sakyt neperku..... t.y .Vincis man nenudažo niekaip tinkamų
P.S. Parodyt nieko ir aš neturiu
Iki sausio toli laukt... Bet gi galima ir lapkritį ir sausį
Aišku visoms niekada netiks, bet kai ir taip ribinis skaičius tų norinčių, tai norisi, kad bent 99 procentais tiktų visoms norinčioms...
P.S. Parodyt nieko ir aš neturiu Kaip nekeista....
KGB: Jeigu aksesuaras t.y. šalikas ar kažkas ant kaklo, tai aš už vienspalvį gali būt ryškesnis, bet ne margas.
Man apskritai, kažkas nutiko su spalviteto suvokimu, kad nieko margo nebenoriu, net vasarą nenorėjau margai spalvotų drabužių ...
gadget, man irgi būna maloniai faina, kai kas nors pastebi, kad ir kokias tai smulkmenas, o jei dar vyrai pastabūs papuola, tai išvis gi reta rūšis
o aš pasiguosiu kad neina man mezginys nu nikaip
ardau ardau vel mezgu vel ardau, gavosi jau treniruoklinio sunkumo a la suknele (nu toks sarafanas nuleistais peciais) bet niekaip kaklo ir peciu neisformuoju zmoniskai, o pasimatuoju pasirodo dar ir ilgio belen kiek vos ne iki kauliukų, reiks ardyt nuo apačios
tfu kad aš dar kada megzčiau nuo apačios aukštyn tokiais metodais, nors imk išardyk 90 procentu gatavą daigtą ir numegzk per naują nuo viršaus
Labas rytas
Seimyna iskomandiruota po istaigas laisve papugoms
nors nuo 16 i darba..
Pirtis..pavydziai skamba
Kgb- geriau vienspalvis..nors.. jei butu paderintas mano megiamas spalvitetas
Swapui vis dar laukiu auksciausiojo apvaizdos...
Spekit ar dziaugiuos naujais dzinsais.. ne diedas sugalvojo dirbt ilgiau, tai vaziuot ant parduotuviu uzdarymo jeu nenorejau..
aš išsitraukiau pernykštį mezginį..... mezgiau švarkiuką iš pusvilnės, buvo likus viena rankovė, nu tai va kankinu. yra reiklų atsimint, kas ten kur buvo o dar ripsas, o dar tamsus siūlas, tai nei suskaičiuot gaunas nei ką. bet kankinu.
tik kad visa savaitė einu miegot su vištom vakar dar šiaip matyt hormonai subujojo, nes savijauta visą dieną labai š..ina. skaudėjo vaidą, o ne galvą ir iki svaigimo bei pykinimo. nu kaip lyg ir sinusitas būtų, bet slogos nė kvapo.....tai kaliau 100 g viskio (nu nes konjako anei brenduko pasirodo nerasta spintelėj
) ir lūžau net nesiprausus... ryte vos nepramiegojau
ir veidą vis dar tebeskauda
tai va - kada megzti
O aš kaip ir turėčiau ką parodyt, nes vakar vieną vakar pabaigiau bet nieko neišeis
šitas baisus akrilinis daiktas kažkada kainavo 85 pinigo
šitas baisus akrilinis daiktas kažkada kainavo 85 pinigo
aš už ją ir tų 17 nemokėč
Hilou.
Kgb - spalvotas.
Pirtis - kaip ir sakiau, proginis lapkritis. Minėsiu savo pabrendimą.
Einu dirbti. Skaityt metodinės literatūros ir ruoštis kreatyvinimui...