Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažkodėl kaip prisimenu tą suknelę galvoje man stovi bordinė skarelė su kokia nors tamsias ornamentais.

Dar jei apie spalvas, tai man kanapėtumas irgi dažniausiai ne prie širdies. Todėl ir siūlai, kartais buvę labai gražūs sruogoje susigadina sumezgus.

Prisimenu kokį didžiulį įspūdį padarė pirmą kartą pamatyti pereinančių spalvų siūlai. Utenoje universalinėje parduotuvėje pamačiau tokius bitės spalvų siūlus ir stovėjau kaip užburta. Negalėjau nenusipirkti. Du matkelius po 100 g nusipirkau. Ir išėjo bitės megztinis vyresniajai dukrai, kuri tada kokių 4-5 metų buvo. O siūlas labai gražiai susimezgė, tokiais lyg trikampiais.

Paskui antra patirtis buvo  su kažkokiais siūlais iš Midaros. Jie buvo ploni, gal su angora ar su  mohera,, labai gero metražo, kad iš dviejų matkleių išėjo megztinis man, na tada dar nebuvau stora. Tai mezgant nugarą vėl panašiai, kaip tas bitės megztinis labai gražiai susispalvino. O priekyje uždėjau vos keliomis akelėmis daugiau, na gal keturiomis ir spalvų perėjimas sugedo, pasidarė, toks didelis takas iš pačios šviesiausios spalvos per visą priekį - man labai nepatiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 spalio 2018 - 15:28

Kgb ats: as esu spalvu megeja :) todel man ir pereinancios spalvos grazu ir vienspalviai audiniai/ mezginiai :) megstu tiek ryskias spalvas tiek pastlę. Nelabai draugauju su zaliais atspalviais, nors galvoju kad gal tiesiog atspalvio dau neradau :) kokia smaragdine turetu visai tikti :)

megiamiausios spavos yra exeliuke ;)

Nite- labai mano skonio megztukas- tiktu mano blond ikriukui ir neblond beveik paaugliui ;) ideja gal net visai noreciau pakopijuoti :)

Atsakyti

Labas kgb: spalvos man patinka. Tiek margi tiek vienspalviai😊

Prisiminiau - šiandien nusipirkau suknelę. Kam  tie džinsai :irnesakyk:  Geltoną. :blink:   Dėl to geltonumo  labai abejojau, bet bendradarbės įkalbėjo. Dar neįsivaizduoju, kaip jausiuosi apsivilkus . :unsure:
Kur pirkai? Foto i scena ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faraway: 09 spalio 2018 - 15:23

Labas kgb: spalvos man patinka. Tiek margi tiek vienspalviai😊

Kur pirkai? Foto i scena ☺

Pirkau darbe :P

Foto negaliu parodyt, nes dar esu darbe, nepradėsiu gi fotosesijų.

Atsakyti

Labas dienas,

Kerpenos geltona suknė ir mane domina :D

Nors tas geltonumas labai sąlyginis dalykas. aš įsivaizduoju tokią beveik citriną :D

Va, kaip klientė viena šiandien, sako, laukit, atvažiuoju su geltonu opeliu. Laukiu, dairausi tos citrinos, atvažiuoja auksinis pablyškęs opeliukas :D

Labai man patinka Lusasitos megztukas :wub:

Na, blondino, dar ir blondiną jame įsivaizduojant, tai be konkurencijos :wub:

Ir.... kokia aš mama... Kad kelionė lapkričio 23-26 laukia, tai atsiminiau, o kad 17 Rusnės gimtadienis, tai tik tada, kai datą sukonkretinot mintis stuktelėjo, kad kažkas čia ne taip :oh: Taip, kad va..

Taip, kad būsiu už pirtelės kartojimą sausį :ax:

Atsakyti

Ai, dar apie Restar KGB - tiktų man visokie - ir margi, ir vienspalviai dalykai

Atsakyti

keliam pirtį į sausį gal.... nors aš galiu ir lapkritį :D

beje, Lusasitos megztukas man irgi patiko :clap_1: patinka man dryžiai visais laikais...

taigi Kerpena, kokio geltonumo tavo suknia :D  aš tai nelabai įsivaizduoju, kad pati savo valia citriną išsirinktum....

nors... aš va, viešai deklaruoju, kad geltonos nemėgstu, bet jeigu kas pamena, tai nuo pernykštės pirties pas mane guli babina tokios papurvintos geltonos :rolleyes:  ir laukia, kada bus sumegzta į vieną konkretų daiktą

Atsakyti

Geltonumas. Nežinau kiek teisingai perteikia nuotrauka. Man tokia į garstyčias neša, bet kiek geltonesnė. Priedas  IMG_20181009_181130.jpg   192,52KB   0 Parsiųsta kartų   Bandžiau redaguoti, kad suknelės spalva kuo artimesnė gautųsi, tai kiek aplinkos spalvas sugadinau. Priedas  IMG_20181009_181130.jpg   192,52KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 spalio 2018 - 17:47

Dar vienas teisingos geltonos pavyzdys :) komplimentus vos spejau rinktis ;) pavydziu kolegiu zvilgsniu net su tiesioginiu deklaravimu irgi netruko  :)

net ir mano bijomas ilgis si karta man kazkaip nirmaliai susitode- lyg nedaro banytes is manes:)

Priedas  C5409D19-F0C8-4393-BD25-31DCBEAEAFAB.jpeg   80,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Zuviuk batus pakeisti butina!!!!!!!!! Ir dar kai ka sutvarkyti poste :)

Atsakyti

žuviuk, labai geras vaizdas. Nors ant tavęs retais kas prastai atrodo.

Nežinau, kodėl tą pirmą nuotrauką sudvigubino. Kol dar galėjau taisyt, atsidarius redaguoti, rodydavo tik du priedus. Nors telefone visada sudėtinga, O kompą kol įsijungiau, nebeleido redaguot žinutės, tai nebegalėjau patikrint, kaip jame rodo.

Beje, Soli-sol dovanotas swape šalikas labai tinka prie suknelės :rolleyes:

faraway, o kas tiems batams negerai? Man tai taip viskas dera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 spalio 2018 - 18:05

žuviuk, labai geras vaizdas. Nors ant tavęs retais kas prastai atrodo.

Nežinau, kodėl tą pirmą nuotrauką sudvigubino. Kol dar galėjau taisyt, atsidarius redaguoti, rodydavo tik du priedus. Nors telefone visada sudėtinga, O kompą kol įsijungiau, nebeleido redaguot žinutės, tai nebegalėjau patikrint, kaip jame rodo.

Beje, Soli-sol dovanotas swape šalikas labai tinka prie suknelės :rolleyes:

faraway, o kas tiems batams negerai? Man tai taip viskas dera.

Man jie kazkaip netinka. Norisi bateliu paprastu. Man sabar kazkaip koja sutrumpina.

Atsakyti