Klaidos sakot... pas mane jų irgi daug ir dažniausiai iš skubėjimo - nepataikau ant reikiamo mygtuko.
Tad jei kokią liks nepataisyta -soriuks
FB dar verčia mane lietuvybę naudoti ir belenkaip teisingai stilistiškai ir gramatiškai bendrauti su klientais. Nes niu dažnai toks svetimos gėdos jausmas apima, kai gauni atsakymą iš kokios nors kontoros...
Pritariu, Žuviuk, kojas trumpina. Man gal kedukų tipo gražiau prie tokio sijono. Čia, aišku, jei nuomonė reikalinga jei ne - nekreipk dėmesio ;)
Kerpena, man suknelės faktūra faina, modelis, o va dėl spalvos... man ši spalva laaaaabai graži kol lentynoj guli, o ant žmogaus dar nemačiau kad gražiai gulėtų
gal gyvai kitaip atrodo, nes ši spalva ir fotografuojama nesiduoda ;)
Nusikalus iki tiek, kad net miegot tingiu eit. Ryt keltis 7 - košmaras, nes vyras ankščiau už moksleivę išeina ir man reikia keltia ją mokyklon suruošt. Ryt tik trečiadienis, o miego jau trūksta. Penktadienį ryte būsiu garantuotas angry bird (tas kur vėlai gulas ir anksti kelias).
Ai, dar KGB - man ir margi ir vienspalviai gražu. Svarbu, kad spalva būtų ryški, nes pastelė man nelabai prie veido tinka. Bent jau man taip atrodo.