Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Klaidos sakot... pas mane jų irgi daug ir dažniausiai iš skubėjimo - nepataikau ant reikiamo mygtuko.

Tad jei kokią liks nepataisyta -soriuks  :angel2: 

FB dar verčia mane lietuvybę naudoti ir belenkaip teisingai stilistiškai ir gramatiškai bendrauti su klientais. Nes niu dažnai toks svetimos gėdos jausmas apima, kai gauni atsakymą iš kokios nors kontoros...

Pritariu, Žuviuk, kojas trumpina. Man gal kedukų tipo gražiau prie tokio sijono. Čia, aišku, jei nuomonė reikalinga :D jei ne - nekreipk dėmesio ;)

Kerpena, man suknelės faktūra faina, modelis, o va dėl spalvos... man ši spalva laaaaabai graži kol lentynoj guli, o ant žmogaus dar nemačiau kad gražiai gulėtų  :4u:   :4u:  :4u:  gal gyvai kitaip atrodo, nes ši spalva ir fotografuojama nesiduoda ;)

Nusikalus iki tiek, kad net miegot tingiu eit. Ryt keltis 7 - košmaras, nes vyras ankščiau už moksleivę išeina ir man reikia keltia ją mokyklon suruošt. Ryt tik trečiadienis, o miego jau trūksta. Penktadienį ryte būsiu garantuotas angry bird (tas kur vėlai gulas ir anksti kelias).

Ai, dar KGB - man ir margi ir vienspalviai gražu. Svarbu, kad spalva būtų ryški, nes pastelė man nelabai prie veido tinka. Bent jau man taip atrodo.

Atsakyti

Vinci, ačiū už nuomonę :) labiausiai kojas cia trumpina fotografavimo kampas :) batai gal kazkiek padalina... bet netiek kad as sau su jais nepatikciau :) o su kedukais del sinono ilgio ir mano ugio proporciju vaizdas kur kas blogesnis... klasikiniai aukstakulniai smailejantys cia faktas kad butu tobuliau kazkiek, bet ivertinant orus ir dabartinius trendus :) viskas ten normaliai :)  jei kojos butu stambesnes - tada No No ! Bet siuo atveju kadangi vidutinio storumo tai galvoju kad nepataikau i visisko fail gretas :) 

kad jau kilo diskusija, tai apturejau ir asmenine nuomones konsultacija ir dar i FB grupe uzausiau nuomones ar cia stilius ir tikimas toks koks siuo metu yra laikomas  :super:  tai 80% kad kai yra taip tobula, kiti pasiulymai buvo arba klasikinius batelius arba labai panasius i mano tik grakstesniu kulni ir smailesnius :) 

tai tiek stiliaus nuomoniu ir twndenciju siam vakarui :) 

Melt liko tik 4 ratukai dideli, kaklas ir rankogaliai :) finiso tiesioji arteja :) :clap: 

Atsakyti

Labas rytas, stilistės :)

266893877df574c142f08b9bedbb4ebd.jpg

Atsakyti

Labas rytas 😀 Nu kad jau tiek stilisčių tai ir aš pasisakysiu Mano nestilistinėm akim batų spalva prie tokio šviesaus sijono kliūva, modelis tai normaliai O klostuoto sijono ir aš noo, tik tamsesnio gal, pilko pvz... O kur pirkai?

Drakius visą rytą mėgina kojinių siūlų kaulyt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 spalio 2018 - 07:08

Sveikos, stilistės :).

Žuviuk - man reikia akinių, kurių nesu dar įpratusi nešiotis :), tai per mažą langelį skaityt dar įskaitau, bet detales įžiūrėt jau sunku. Gražus tavo stiliukas labai. Apie batus nepasisakysiu. Ir apie mano batus nedrįskit :). Nes turiu sezonui po kokį 1 vienetą tų, į kuriuos tiesiog telpa koja. Tai tinka-netinka-patinka ir pan. - bereikšmės šnekos. 

Gadget - tokios blondinės nemateu :), kur ten įmatysi tarp 700 žmonių. Ir aš čia visai nieko nekviečiau. Mes tik pasiūlėm pranešėjų, bet jau kvietė patys organizatoriai, mes tik partneriai šitam reikale. Buvo daug gerų pranešėjų, bet pats pirmas - tikras saldainiukas, jis labiausiai ir liko galvoje. Charles Handy. 86 m. profesorius. Radau ir video jo, reikės būtinai pasižiūrėti. Imponavo rami, išgryninta išmintis. 

Lusasitos fainas spalvotukas, blondiną kasantis irgi gražus tas margumas ir sprendimas fainas. Kerpenos suknelė - tikiu, kad gyvam bendram suderintam vaizde bus geriau, šiaip nustebino tavo pasirinkimas :).

Atsakyti

Kokios ten stilistės :D aš kartais kaip pamatau save veidrody... bože bože, pagalvoju... mama čioli, ne kitaip :D O bekulniai man dabar numero uno, nes gi turiu nepagydomą vėlavimo ligą ir visur pusiau bėgu, o, kaip žinia, mano masė neleidžia bėgiot elegantiškai, tai tenka autis skorochodus. Žodžiu... bet su aukštakulniais as pati sau laaaaabaaaaiiiii graži patampu  :D

Labas rytas, vakar dažiau, šiandien taisau :huh2: 

Žali pasibaigė, maišiau mėlyną su geltona ir ta zaraza mėlyna užvaldė visą puodą. Nu bet aš jai  :bash:

Atsakyti

o Kerpenos suknia irgi kai dailumo

aš tokios spalvos irgi iš UT turiu tik kad žioplė per mažą nusipirkau..nu kaip, per krūtinę ir pečius tai gera o va per uodegą aukštyn lipa ir kišenes verčia...kažin ar neišmečiau, niekam aplinkoj netiko

vinci aš net nepaisant ūgio su žemakulniais visada nors ir nelekiu ale bet tačiau mėgstu patogiai

nors Žuviuko batai man patogūs atrodo, tokius visai mieruočiausi, bo reikia rudeninių batų kaip tik

bet kai prajuokino Žuveliukas su vidutinio storumo kojom :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 spalio 2018 - 07:23

Jungiuosi prie sakanciu, kad batus vertetu keist. Taip, aulinukai dabar labai ant bangos, bet va koju trumpinimas tai tikrai ne. To isvengti galima dviem budais: a) vienodos spalvos tiek aulinukai, tiek pedkelnes; b) ilgesni aulinukai, kuriu virsus pasisleptu po sijono apacia. Nes dabar turim dvi skersas linijas - sijono apacios ir aulinuku virsaus - kurios supjausto ir taip sutrumpina kojas. Dar labai graziai ziuretusi cia sviesus storapadziai sportbaciai. Arba a la vyriski bateliai storu, grubiu padu. Na ir zinoma, klasikiniai bateliai migdoline nosyte.

Labas rytas

Atsakyti

Beje, dėl to tinka/netinka. Mano galva pirmiausia mes dėvime spalvą ir tik po to siluetą, sukirpimą, ilgį, prigludimą ir t.t. 

Aš turiu tokią raudoną bliuzę (pobaisė tokia, jei atvirai), bet jos efektas stulbinantis! Galiu būt belenkaip pavargus, nemiegojus, be nuotaikos, nesidažius - žodžiu antigraži - bet sulaukiu kompimentų. Ir esu milijonu procentų tikra, kad tik dėl spalvos  :flirt2:​ 

Atsakyti

:bigsmile: stilistės  :bigsmile:

Pasiklausau ir nusprendžiau, kad vis tik be sijono geriau  :angel2:  ir patogiau, ir šilčiau, ir  gražiau, ir kojos ne supjaustytos  :P​ 

Atsakyti

Nite nu kojas tai ir kelnės juk supjaustys :D nebent tik su pėdkelnėm eit :D

Atsakyti

Nite nu kojas tai ir kelnės juk supjaustys :D nebent tik su pėdkelnėm eit :D
Mano kelnės nieko nepjausto – šortų nenešioju, klešnių į aulus nekišu  :D kokios dar pėdkelnės  :blink:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 10 spalio 2018 - 07:46