Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aaaa, prisiminiau :angel2:

Special Vinciui :D

[url=https://radikal.ru]723404f57387.jpg[/url]

Blondinui labai patiko spalvos, tik sakė: šitas megztinis mane kaso

Gal žiemą nekasys, nes apvilkau gal rugpjūtį :hmm: buvo lyg kokia vėsesnė diena, nes megzt baigiau tai liepą  :rolleyes: 

Kam įdomu čia Drops Flora - šviesiai pilka ir Vincio spalvinta. Sumezgiau apie pusantro pilko ir apie 3 spalvotos, virbalai 3mm Chiaogoo.

Atsakyti

2) noriu ne kojinių, bet nenoriu kanapėtų. tai vat išbandykite, kaip ten gula spalvos didesniam mezginy, o tada žiūrėsim :D gal jau yra kas pabandė, pvz šilkmoherį. gi ne kojines turbūt iš jo mezga.skaras?  mačiau pačios kelias, lyg ir ne visai melanžas :hmm: 

Skaros nuo šviesios iki tamsios pereina - kaip vadinamieji pyragėliai 
Ir kas do biesas tas kanapėtas?

Special Vinciui :D

Blondinui labai patiko spalvos, tik sakė: šitas megztinis mane kaso

Aaaaa, tai blondinas mano kasymosi draugas :D 
Nes vat tavo dovaniniai anei vienas nekaso ;)

Atsakyti

klevai  spalvomis nusidaze. ta proga issitraukiu savo  rudens spalvu su astromis  medvilninuka :)

43419056_244137986279175_178818171210720

skias bent ka pasirodau :angel_not:

Atsakyti

ta pacia pasirodymo proga :)  mano zveriukas :wub:

43422600_2219402524945940_47492095655752

Atsakyti

Aaaaa, tai blondinas mano kasymosi draugas :D 
Nes vat tavo dovaniniai anei vienas nekaso ;)

O tai su kuo tie dovaniniai kasys - nei dantų, nei nagų, nei ragų :rolleyes:

Vienžo, veganiški :mirksiukas: augaliniai pluoštai - medvilnė, linas ir t.t  :ax: 

O blondinas šiaip nesikaso, čia gal alpaka taip kutenasi jam :hmm:

Atsakyti

Flora plona? Fajna? bet

Galvoju, imt savo blondinui žiemai.

Atsakyti

aš išsitraukiau pernykštį mezginį..... mezgiau švarkiuką iš pusvilnės, buvo likus viena rankovė, nu tai va kankinu. yra reiklų atsimint, kas ten kur buvo :D

Oi bus ir man taip, kai istrauksiu :oh:nor mintis yra ardyti  :hmm: 

laba diena

Atsakyti

Ai KGB

Man tai visoks tiktu, ziemines str. tamsiai zalia ir bordo :ax:

Atsakyti

Flora plona? Fajna? bet

Galvoju, imt savo blondinui žiemai.

Iš plonumo tai kaip alpaka gal, tik čiupinėjasi šiek tiek kitaip :rolleyes: Faina :D man patiko :D aš mezgiau 3 mm, man čia toks "standartinis" storis, atnaras 2,5.

Atsakyti

Vinci, kaip vištos būna kanapėtos :D  o žmoniškai tai vat kaip pas Nitę. tiesiog marga.

norisi kažkokių netvarkingų dryžių, pereinančių. nu vat kaip skarose. ale bet gal nėr pas mane stiliaus suvokimo :hmm: ir bus negražu megztinyje

Atsakyti

Prisiminiau - šiandien nusipirkau suknelę. Kam  tie džinsai :irnesakyk:  Geltoną. :blink:   Dėl to geltonumo  labai abejojau, bet bendradarbės įkalbėjo. Dar neįsivaizduoju, kaip jausiuosi apsivilkus . :unsure:

Atsakyti

Kerpena, manau, kad užsimetus kokį sau mielą aksesuarą, su kuriuo gerai jautiesi, bus viskas ok

Atsakyti