Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, nu visai gerai atrodai. Man dar faktūra patiko

Man tokiai stiliaus žinovei tai Žuviuko batai irgi netrukdo :D​ sijoną pati siuvai?

Atsakyti

Aišku bateliai gal ir geriau, bet turint galvoje, kad ruduo, žmogus į darbą eina, ne kažkur į priėmimą ar koncertą,  tai viskas man atrodo gerai.

O mano suknelės medžiaga tokia įdomi - pačiupinėjus, galvojau sintetika, bet pasirodo viskozė su trupučiu elastano,

Atsakyti

Kerpena, geroj vietoj dirbi, kad tokias suknias duoda 😉

O dar sudėtį paskaičius, tai visai liuks 👍🏻

Atsakyti

Labai skiriasi spalvos telefone ir kompiuteryje. Kai telefone padariau panašią spalva, tai kompe man ji visai blanki.

Tai dar viena nuotrauka. Nežinau, kurią jums teisingiau rodo. :blush-anim-cl:

Priedas  IMG_20181009_183925.jpg   123,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Limit,darbo vieta ne prie ko. Tiesiog jau daug metų atvažiuoja moteriškė su Utenos trikotažo daiktais. Kažkas panašaus, kaip išpardduotuvė

Atsakyti

Nūū tikrai, Kerpena, nereik tau džinsų  :D

Gražiai atrodai ir spalva tau tinka. 

Atsakyti

Kerpena, mano akim- sukneles spalva tau labai tinka- pagyvina graziai.

katuk sijona pirkau- tokios medziagos kad virsuje ploniau o apacioje storiau klostuota butu nesu maciusi. 

Turiu tolygiai klostuotos medziagos- bandysiu ir pati trumpesni susimeistrauti :)

del kitu pataisymu zinuteje, tai as jau labai ten patobulejus :) tik 2 klaidos :) paprastai daugiau darau :) bet del sektanciu stengiuos aukletis, kad ju maziau butu :) nes nesinori kad issisuktu akys musu kalbininkems (cia jokiu pasleptu minciu- lenkiu galva prieš tas kurios raso ir su lietuvybem ir taisyklingai ir be “typing errors” naudojant klaviatura ar telefona ). As tikrai turiu kur padirbeti ;) pradziai teikia kad telefone visos lietuvybes atsirastu :)

Kitavertus- dar is intelektikos paskaitu apie kompiuterines archyvavimo programas (zip,7zip ir pan) prisimenu, kad zmogaus smegenys yra unikalios ir turi gebeti perskaityti zodzius tiek tada kai juose truksta simboliu, pvz net gi visu balsiu, tiek tada, kai raides sukeistos vietomis arba vienos raides pakeistos kitomis. Na cia jau kodavimo mokslas ir archyvavimo pagrindai. Taciau sis gebejimas rodo aukstesni intelekta ir tam tikro mastymo buvima. 

Taip kad mano silpnybes ir nerastingumas lavina ir jus ;) jei sakysit kad erzina klaidos- atsiprasau ;) stengiuosi taisytis ir peskaitau davi zinutes ne po karta ;) bet ne visada gaunasi :) reiktu samdytis asmenini redaktoriu :) is kitos puses velgi yra erdves praplesti tolerancijos ribas ir i bendra buri priimti metu beraste :)

is savo puses pazadu stengtis ir toliau.

tiek savisarkazmo ir sarkazmo :)

grazaus vakaro- einu skaityt apie katineli lepuneli :) kaip jis tapo geresniu- jau pora savaiciu sukasi sis skaitinys :) vel baigiu mintinai ismokti :) svieciuosi ;)

Atsakyti

Oi, Žuviuk, kad pavarei pasiteisinimų :). Man tai nieks nekliūva, tik kartais sunku pagaut mintį :). Bet auklėt tai nesiruošiu :). Visą dieną žlibinu jus mažam ekrane ir dar be akinių, tai jokių pagyrimų nelaukit :). Ryt kai įmatysiu, tada ir pasisakysiu. Tam rašymo kontekste, tai suvokiau, kad jau kuris laikas viską suprantu, ką Gadget rašo :) Nes būdavo laikai, kai suprasdavo tik min 3 kartus perskaičius arba mesdavau tą reikalą :) . Tai ar aš išsilavinau, ar Gadget? :)

Atsakyti

Zuviuk batus pakeisti butina!!!!!!!!! Ir dar kai ka sutvarkyti poste :)
Toks ilgis ir vizualus kojų trumpinimas yra antbanginis.  Konkrečiai čia žuveliukas išneša įvaizdį. Su sese garsiai dejavom prie ilgų randandonų aukštakulnių vizzzzijos. Reikia, bet nėra. Bet papirkau žieminius Hilfigeriaus batus. Mano dydis buvo spešl kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 spalio 2018 - 20:48

Oi, Žuviuk, kad pavarei pasiteisinimų :). Man tai nieks nekliūva, tik kartais sunku pagaut mintį :). Bet auklėt tai nesiruošiu :). Visą dieną žlibinu jus mažam ekrane ir dar be akinių, tai jokių pagyrimų nelaukit :). Ryt kai įmatysiu, tada ir pasisakysiu. Tam rašymo kontekste, tai suvokiau, kad jau kuris laikas viską suprantu, ką Gadget rašo :) Nes būdavo laikai, kai suprasdavo tik min 3 kartus perskaičius arba mesdavau tą reikalą :) . Tai ar aš išsilavinau, ar Gadget? :)

Matyt, abi ;)

Atsakyti

Xi, Restar, manau kad abi :) nes zmones noredami buti kazkokios bendruomenes dalimi vieni prie kitu derinasi ir vieni is kitu mokinasi :)

beje ir as jau kuris laikas daug labiau suprantu ka ji raso :) man norisi tiketi kad mes labiau patobulejom, nes nu gi tobuleti yra smagu ;)

beje as nuolat tik per maza ekraneli sm stebiu :) 

Sarange- siandien virtualus tavo mezginys beveik iki silpnumo sukirbino sirdi..... reikes ieskot dar labaiu virpinancio sirdi siulo pas drakiu :)

Atsakyti

Restar, mano draugė (efektinga blondinė tigrine palaidine) buvo tavo konferencijoj, gyrė. Kad Austėją pakvietei, irgi gyrė.

Aš šiandien visą dieną mokiausi ir dirbau. Paskui maaaaaaažą trupučiuką apsipirkau ir piešiau. Liejau akvarelinį foną kitam darbui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 spalio 2018 - 20:53