Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man labai patinka, kad Vincis sąžiningai sugrįžo swapavot ir tuo pačiu plepėt ♥.

Dėl ryškių spalvų - akurat. Aš irgi jaučiuos puikiai, energingai ir net truputį gražiai su kokia ryškia bliuze. Na, kol kas mažai tokių pas mane, faktas, bet apetitas atsirado. Nors ir prieštarauja mano neišsiskyrimo iš minios filosofijai :), bet vien dėl savęs jaustis gerai - tikrai svarbu.

Atsakyti

būna gi tos patrumpintos, šiek tiek aukščiau kauliukų tai man pvz tokios sėkmingai pjausto :D

Atsakyti

būna gi tos patrumpintos, šiek tiek aukščiau kauliukų tai man pvz tokios sėkmingai pjausto :D

Būna, bet aš tokių neturiu. Vieną kartą bandžiau tokias matuotis, bet ant manęs jos ne kaip patrumpintos 7/8 atrodė, o kaip bridžai 3/4  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tokiais tamsiais rytais su nostalgija prisimenu savo porą savaičių bedarbystės, kai nereikėdavo taip anksti keltis, kad spėti kasrytines grožio procedūras atlikti  :oh: Miegu prie kompo  :unsure: Kava negelbsti...

Kerpena, gražiai atrodai su suknele, modelis superinis, spalva "ant mėgėjo", bet tau tinka   :clap_1: 

Dar mintis aplankė, kad esu baisiai laiminga moteris, kad manę gyvenimas neverčia daryti kompromisinių pasirinkimų tarp džinsų ir suknelės  :ax: Abu rūbai labai reikalingi kiekvienos moters spintoje  :nail: O paskui dar toliau pagalvojau ir pati nustebau supratusi, kad jei vis tik būčiau priversta rinktis tarp džinsų ir suknelės - rinkčiausi suknelę  :blink: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Jau kai įkyrėsiu su savo ataskaitom, tai sakykit. O kol kas vis atsiskaitinėju. Teoriškai ir man pačiai įdomu, statistiškai, nes kai Gadget klausė, kiek užtrunka, tikrai neturėjau atsakymo... Šiai dienai kol kas tempas daugmaž stabilus, bet va priėjau praktiškai neįdomiausią dalį, su kuria analogiška praeitam paveiksle ir strigau... Priedas  IMG_20181010_084517.jpg   69,24KB   0 Parsiųsta kartų Stiliaus konsultacijos gerai :bigsmile: Rašykit, aš skaitysiu :flirt2:

Atsakyti

Na, mane galėtų vizualiai ir patrumpint, nepyksiu :).

Atsakyti

Dėl spalvų tai kiekvienam savo – man prie raudonos bliuskos reik tonos špakliaus, arba galiu eit pas daktarą ir lengvai suvaidint dydelį ligonį  :D

Atsakyti

kelnės pjaustys, jei per trumpos :D iš vienos ar kitos pusės :D 

aš tai pritariu beveik visom.

bet pas mus namie irgi dažnai diskusijos stilių klausimu kyla. tarp dukrų ir manęs. ir mano nuomonė tokia, kad tai kas tinka nuotraukoj, ne visai tinka gyvenime, nes nuotraukoje tu esi statiška, o gyvenime tu ir judi ir pozas keiti, ir oro sąlygos kinta (laukas/vidus) ir kitus reikalus veiki, dėl to ir rūbas/batas keičia savo vaizdą, priklausomai nuo aplinkos.

vat paskutinis aptartas reikalas. nusipirko kūdikis paltą. jai labai gražu, kai jis atsegtas. nu, tai kai šalta irgi atsegtu vaikščioti :hmm:

šianiden rengiausi sijonu. ne klostuotu, užsilikusiu nuo caro maro laikų, pusiau kliošiniu. nu ir dilema buvo einant pro duris, nes batai mano vieninteliai mėgiami, t.y .grubūs su šniūriukais. gal gražiau ir kitokie atrodytų, ale bet kažkaip patogumas nugalėjo. o vat striukę apsivilkau trumpą juodą. iš ryto gal ir šaltoka, bet tikiuosi diena nudžiugins geru oru ir nesušalsiu. ir visia nesvabu, kad iškilo herpis :oh: kurio jau šimtą metų neturėjau.....

Atsakyti

O dabar ačiū už dėmesį, einu kirptis jau  :angel2:​ 

Atsakyti

O dabar ačiū už dėmesį, einu kirptis jau  :angel2:​ 

O aš tik Pirmadienį.... Pavydiuuuu

Atsakyti

Katuk aš tave gražiai įsivaizduoju ir iš nupasakojimo regis ir batai tinka :)

o aš žinokitės, jei reiktų rinktis džinsai ar suknelė, šiuo metų laiku rinkčiausi džinsus ar kokias kitas kelnes :)

Atsakyti

Visada rinkciausi suknele.

Atsakyti