Iš Wish tai nieko neužsakinėjus, bet iš Ali kartais per pačtomatą ateina. Aš tik reklamą jų matau vis - ar čia irgi panaši kitaicų parduotuvė?
Matindama dvynus buvau super karšta motera
.
Sveikos,
Statistikai...Mano spaudimas prie žemesnių, arba gal sakykim normalus, bet man karšta, susinervinu lygioj vietoj jei būna karšta ir nugara šlapia, pvz. parduotuvėj arba kaip Katukas, kažkur ruošiantis, dažantis, rengiantis irgi sušylu. Dar labai nepakenčiu dušnumos, gali būt ir nekaršta, bet jeigu nėra gaivaus oro tiesiog alpstu arba siuntu pvz.negaliu miegot be mikro ventiliacijos žiemą, o šiltesniu laikotarpiu, pvz. šiandien paryčiui jau atidariau normaliai langą.
Savaitgalį nieko nemezgiau, šiandien truputį pabružinau. Vieną šaliką numezgiau pagal pageidavimą, o kitą tam, kad sunaikinčiau vienos pusvilnės likutį ir anas manęs nebenervuotų stovėdamas ![]()
Sveikos
mes su tėčiu -hipotonikai,jam šala kojos...Bet ,manau,tai tas šilta-šalta ne tik nuo spaudimo,bet ir nuo skydliaukės veiklos prilauso.Dėl tos pačios skydliaukės ir tu pūku kiekis keičiasi.Gal todėl pvz.Kerpenai,ir seniau pūku kiekis kitoks buvo,ir termoreguliacija kita.... ![]()
tai pas mane neapsisprendus ta skydliaukė matyt
bet įtarčiau, kad kai mirus, tai šalta.
nu ir skydliaukė taigi už hormonus atsakinga
tik kad negalima taip vat vienareikšmiškai pritaikyti vieną ar kitą simptomą. kaip mano reumatologė sako : po vieną kiekvienas iš jų nieko nereiškia, o vat visuma jau verčia įtarti kažką
Gal būna įvairiai. Turėjau ir hipo- ir hiper-tireozę, pūkai neaugo nei vienu atveju
. Medžiagų apykaita pasikeitė su amžium, kai valgant tą patį (vienodai bele kaip) ėmė keistis svoris. Gal labiau šalta, kai nedirba ta skydliaukė, bent jau visas žmogus labiau apsnūdęs, be energijos ir pan. Bet ir su geležies trūkumu nuolat kovoju ir pan. Reikia Abelo vaizdingojo pasakojimo su visokiais veikėjais kas už ką atsakingas ir kaip veikia
.
Galvojau, negi sau Olaiva tokią spalvą sumąstei
. Mergičkai gražu. O tai tas tavo paltas-diddarbis dar nebaigtas? Kada tavo studijos baigiasi, nes retai bepasirodai ?