Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Galvojau, negi sau Olaiva tokią  spalvą sumąstei :). Mergičkai gražu. O tai tas tavo paltas-diddarbis dar nebaigtas? Kada tavo studijos baigiasi, nes retai bepasirodai ?

Birželio pabaigoje mokslai baigsis,gaila...

Paltas baigtas,dar jo nepravėdinau.Ant bobos aprengtas,kambarį puošia :D

Atsakyti

Birželio pabaigoje mokslai baigsis,gaila...

Paltas baigtas,dar jo nepravėdinau.Ant bobos aprengtas,kambarį puošia :D

ir pafotkint nėra kam :D

Atsakyti

Aloha, su varvancia nosim :unsure: O sirgt ner kada.. Qqtes blizgiukai :4u: As irgi ziurejau i blizgius is mano siulai, bet susilaikiau :B Wish man atkeliauja i pasto dezute, jei telpa siuntinukas. Mezgu.. retai, bet mezgu. Spuoguotas megztukas bus :D Ir atnesu tirciuka prie kavos :D ryt sefo gimtadienis, tai bus mano dovana :4u: 81ea846d350e.jpg

Atsakyti

Rasyte_ o kaip tuos spuogiukus darai?man irgi bręsta noras apsispuoguot bent kokį kakluošalą :)

Atsakyti

Oi, Rasyte, koks šedevras  :wub: . Sunku suprasti - ar čia torčiukas tikras, ar pyragiukas mažas? :). Kodėl neparodai savo Dillon?

Olaivai, aišku, nėra kas nufotkina net bobą :).

O kuo tas Wish skiriasi nuo Ali? Kažko yra, ko ten nėra ar kokybė geresnė? Ar greičiau ateina? Svarstau, ar man reikia naujos priklausomybės.

Atsakyti

Rasyte, toks harmoningai gražus tortas.:wub:

Atsakyti

aš Ali nepirkau  niekad,bet čia spėju tas pats kas kuo Rimi nuo Iki skiriasi  :)

Atsakyti

Kas užtai, kad balandžio 12-14 važiuotume į Wooly? 

Atsakyti

Rasyte_ o kaip tuos spuogiukus darai?man irgi bręsta noras apsispuoguot bent kokį kakluošalą :)

Nelabai teisingai :D is vienos akies ismezgu 5, tris kartus ismezgu tas 5 akis ir paskui sumezgu i viena. Gaunasi skylute, bet man netrukdo.

Oi, Rasyte, koks šedevras  :wub: . Sunku suprasti - ar čia torčiukas tikras, ar pyragiukas mažas? :). Kodėl neparodai savo Dillon?

Torciukas, nedidelis, sveria 1.2kg. Vadinamasis mousse cake.

O Dillon nieks nenufotkina :rolleyes: :hmm:

Kerpena, aciu :4u:  man ir paciai isvaizda patinka :wub:

Atsakyti

Va mano spuogiukai  :rolleyes: spalva tik sumeluota. Planas buvo ir nugara spuoguot, bet drebu del siulu.. nes rankoviu tai spuoguotu noriu  :hmm:

43158a44226b.jpg

Atsakyti

Rasyte kaip fainai  :wub: 

Atsakyti

Pažiūrėjau tą Dillon aprašymą... Nieko neįkertu kaip ten pradėt :blink:​ 

Atsakyti