Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet ir ne antradienį plyyyzzzz :)​ 

Jou, mes sutarsim laiką, o kitos tegul derinasi, ania  :lol:

O tu jau kitą savaitę būsi naujoj vietoj? 

Atsakyti

ir ne trečiadienį.... :lol:

Atsakyti

Man trečiadienis šiaip labiausiai tinka :D

Ryt negaliu, jau tiksliai žinau.

Gal podarbinę sriubą lengviau būt suderint?

Atsakyti

sveikos ;)

aaagnex, sveika sugrįžus ;) Kur dirbi su siūlais?  :4u:

aš vėl po poliklinikas lakstau.. gerklė praėjo, gydytoja sakė dar nesioperuot..

Tai dabar skrandis kažko pyksta.. Teks ryt tyrimą daryt, oh  :unsure:

Siūlų guru

Atsakyti

Jou, mes sutarsim laiką, o kitos tegul derinasi, ania  :lol:

O tu jau kitą savaitę būsi naujoj vietoj? 

Kitą savaitę atostogauju, bet pagal tai, kiek visko prisiplanavau, tai būsiu labiau užsiėmus nei dirbdama :D​ 

Atsakyti

taigi nauji tie batai , qqte

davai sriubą gal ne ryt :hmm:  nu bent jau aš biškiuką nelabai galiu ryt

Lace, o gal poveikis ne visai iškart turi pasirodyti? aha, ir koks turėjo būt? t.y. kokį žadėjo tą grožį?

mano grožis tai tiesiogiai prorporcingas  miego ir šiaip poilsio kiekiui. ir dar kokiai nors suvalgytai nuodėmei :D

Sriubą kitą savaitę turbūt galiu valgyti ir pietų metu, ir vakare  :rolleyes: siūlyki, kam kada tinka.  :4u: 

Ten buvo trikolageno kursas ir mikro hialurono  - odos stangrinimui, drėgmei ir pan. Suprantu, kad pasaulyje stebuklų nebūna ir staiga šešiolikine netapsiu. Tiesiog daugiau nebekartosiu - poveikis piniginei žymiai akivaizdesnis nei odai  :hihihi: 

Atsakyti

Gal kas gali pasidalinti Summer receptu :4u:​ 

Atsakyti

Einu googlint kas yra summer :)

Atsakyti

Slaptoj vietoj yra  :4u:​ .

Atsakyti

Turbūt juoksitės, bet nusipirkau batus. Gal ir ne per daug gražius, bet lyg ir patogius

Kažkokia pirkinių diena.

Atsakyti

Batų diena :).

Man tai šiuo metu netrūksta jų turbūt, kas labai keista :). Turiu 1 basutes, 1 dabartiniams sezonui, kažkokius biškį atviresnius šiltesniam ir šviesius a la kedus, bet ir prie suknelės gal tiks. Na, ir žieminius naujus ne tiek daug nešiojau šį sezoną.

Neturiu rankinės ir šiaip ko padoresnio apsirengti. Švarkeliai per dideli :(... Neturiu laiko... Ir noro gaminti ar tvarkytis :)

Atsakyti

Aš turiu vienus batus ant nedidelio kulniuko, su raistukais, uždarus, rusvos spalvos, kurie ir prie suknelės ir prie kelnių tinka, bet jau daaaaug metü nešioju

Bėda, kad tokio universalaus analogo nerandu, tai gal pačiai kiek pabodę.

Gavau savo žalią suknelę. Tinka idealiai. Ryt į metinį susirinkimą užsidėsiu.

Kažkoks susirinkimų laikas - namo, darbo ir dar vaiko klasėj tėvai rengia neeilinį susirinkimą.

Atsakyti