Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Apie batus - tai ir man reiktų kokių naujų pavasariui šiltesniam, nes visi tokie jau kelerių metų senumo, o šiaip daugiausia su kedukais išsivečiu.

Užatat bernams Amsterdame pirkau žieminius batus, abiems. Būčiau ir sau su Rusne paėmus, bet gi bagažas mano tik kuprinė. ECCO parduotuvėj visiems batams buvo 50% nuolaida, o perkant antrus dar papildoma nuolaida. Kaip tik pataikiau ant to išpardaviminio jų savaitgalio, tik pilnai pasinaudot negalėjau :D

Nustebau, kad labai aiškiai supažindino su garantijomis ir sakė, kad galima grąžint į bet kurią parduotuvę, tai ir rizikavau :D Rizika pasiteisino, abiems tiko.

Pabaigiau vieną riešinę pagaliau.. Kažkaip reik skubiai iš antrą, kad tamprumas tas pats būtų :rolleyes:

Ir dar vakar nubrūžinau ilgo megztuko, beveik suknelės, kūną. Bus matyt susiuvus, kas ten kaip :rolleyes: :)

Zuviukui :4u:  LAbai faina buvo skaityt :wub: ir požiūris  :wub: 

Nes su nesidalinimu tai tenka susidurt..

Atsakyti

labas rytas,

Limit o tu ne su architektais dirbi?

bože bože, turiu dabar vieną projektą su architektais... .tai tokių menininkų dar neteko sutikti......

iki tokio juoko, kad pasiūlė grafiškai apipavidalinti kokurso sąlygų dokumentą, nu nes Times new Roman 12 yra žiauriai nuobodu skaityt :D

Atsakyti

Nūū tai malonu kai gražu gi viską skaityt :D

labas, nepamezgiau vakar, kine buvau :) gražus patiko (Leto iš kino pavasario repertuaro), paskui grįžus visą vakarą muzikos klausiau :)

užtat šiandien jau spėjau siūlų užsisakyt :)

Atsakyti

as tai vakar pamezgiau  pora eiluciu , paskui vel savo melynake gaudziau :)  nebemoku megzt po tokios ilgos  pertraukos. ir mintis kirba,kad gi as jau rankoves buvau pradejusi megzt ( pagal rasta is abieju pusiu prisimenu... ) nu bet kur as jas padejau. vakar tai kuneli dar pailginau. si kart  "kaip zmogus"  nuo apacios mezgu ( cia viena  draugike tokia  fraze issakius ) :)

Atsakyti

katuk, su architektais ir dizaineriais :D Pastaraisiais dabar dirba, kas netingi ir atradę pašaukimą. Su tais sunkiausia, nes dažnai su skaičiais nedraugauja brėžiny, o ir visokių kitokių niuansų... Bet užtat įdomu ir linksma tuomet :D

O nesidalinimas šioj srity gi labai toks, kaip čia pasakiu, didelis. Kiekvienas nori būt gi individualus ir vienintelis ( ne idėjų prasme, o naudojamų medžiagų ir pan.). Bet šiais laikais tik šiek tiek daugiau laiko reik įdėt ir randi viską.

Atsakyti

qqte, ko prisisakei vėl :D

Atsakyti

Šilko :ax:

grandinėlinio

nes kažkada norėjau suknelės vasarai ir iš lanoso lino buvau pradėjus megzt tą karin dress

bet paskui prireikė man to siūlo vašelinei suknelei o iš šiaip gal nelabai žiūrėjosi....nu reik kada nors ir šilkinę suknelę nusimegzt

vasarai kol kas planų vistiek neturėjau

Atsakyti

Apie architektų savybes tai žinau iš darbo languose. Kai suprojektuodavo moters jėgom neatidaromus langus, bet užtat pagal dizainą tinkančia forma ir rankena kokioj durnoj vietoj :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

truputį leisgyvė. Gal po vakar gausaus renginio, gal šiaip kokia kvaraba kabinas. Realiai noriu ramiai švariai patūnot kurį laiką be jokių galvą kvaršinančių reikalų. Bet kur tau... Tai vienas serga, tai kitam kas negerai, tai jau dičkį į kelionę Italijon reikia pradėt ruošt, tai užsienio kalbą kam rinkt, o mokykla, atsiprašant, nusprendė šiemet nesiūlyti prancūzų kalbos, tai pasipiktinimas, kovos ir t.t. ... Galvą spaudžia nuo visko. Nors namie būtų tvarka. Bet kur tau - nukrito pakaba - ir guli, paėdė - ir indai ant stalo, ir t.t. ir pan, o man sakyt, sakyt, sakyt, ar neapsikentus sutvarkyt vieną sykį, kitą palikt, pasinervint, parėkaut, ir taip kasdien. Kaip nebenoriu niekam nurodinėt pastoviai...

Likau be mezginio - dar viena tragedija, turbūt pati didžiausia, nes nebeliko kur nuo aukščiau išvardintų pabėgt :D

Qqute, gražus man tas šilkas, bet nuoširdžiai, tai esu itin skeptiška megztos šilkinės suknelės atžvilgiu. Nes tas šilkas tįsta, pašosi, išsisėdės užpakalys... Na, nebent polaisvė kokia tankiai sukalta ir skalbta eigoj :). Ir pastovėjimui ar pasivaikščiojimui. Sprendžiu iš savo šilkinių megztų bliuskių, nors ir eigoj skalbiau, bet abi paardyt nuo apačios teks: viena jau, kitą dar planuoju (gerai, kad ta nuo viršaus megzta).  Žodžiu, kam tiek vargt - geriau lininė siūta :).

Atsakyti

Restar kam vargas o kam ir malonumas

jei man mezgimas būtų vargas tikrai nemegčiau :) o ta white karin dress ir yra polaisvė beje :)

dėl tvarkymosi ir sakymo..aišku užknisa bet vistiek reikia sakyt...

aš vienam sakyt pavargstu, bet po daug sakymų įmanoma išdresiruot, vieną lengviau kitą sunkiau

rėkimas beje netinka, nes įsijungia apsauginiai mechanizmai

Atsakyti

Aš prie sektos galvos užimtumo klausimais. Vakar sukilo spaudimas, nusipirkau pirmą kartą vaistų. Nes šiaip, mano žemas, tai koks kitiems idealus- man per aukštas ir smilkinius spaudė. Išėjau anksčiau iš darbo. Du iš trijų susirinkimų atlaikyti. Trečias, biauriausias, kitą savaitę.

Pamačiau Summerį, supratau, kad jam vasarinius siūlus turiu :) 

Išvažiuojam savaitgaliui su brangiausiu į Druskininkus. Planavom pusdieniui, bet kai abiem kažkoks psichologiškai sunkus laikas, tai padalinsim vaikus seneliam ir truputį nusprendėm atsipūst.

Atsakyti

Niuma o tai tau pardavė be recepto nuo spaudimo vaistų?

Atsakyti