Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai koks grožyyyyyyys - panašus ir bus. Mano irgi žalsva spalva iš kažkokio perdirbto siūlo, kai užsidarinėjo Šilto siūlo parduotuvė. Bet man pasakyta, kad pastelės netinka :). tai gal ne sau bus.

Atsakyti

Spalva man labai patinka:

Priedas  Screenshot_2026-01-16-14-18-18-253_com.miui.gallery-edit.jpg   112,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oho Restar, čia jau pilnas mezgėjos etatas tavo sąrašui reikalingas :D 

Vadinasi bus neskalbiama mano Žemaitė, o tik .ant sniego maudoma :D 

Tuo tarpu kol laukiu siūlų, pradėjau išgalvinį bomberį iš storoooo merino 8 mm virbalais. Turiu 1,2 kg, mezgu anglišku raštu. Tikiuosi užteks :B Nežinau tik ar ant valo tilps reganas plačiausioj vietoj :D 

Atsakyti

Mano Žemaitei pakaušio dar trūksta, bus toks labai performansas :D Pradėjau vakar šio pirmąjį petį, kad ryt traukiny turėčiau ką megzti: attachicon.gifIMG_20260116_130404.jpg

Omg, šis gražus labai.

Žiūriu, Restar nusirašinėja Olaivos mezginius, tai gal ir aš… krašteliu…

Atsakyti

Šitas labaj užkabino :wub:

Priedas  Screenshot_20260116_144637_Gallery.jpg   351,72KB   0 Parsiųsta kartų

O šitas Olaivai :)

Priedas  Screenshot_20260116_091102_Instagram.jpg   349,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nei viena nenusirašė, bet kartu apie tą patį pagalvojo ir kai kuo pasidalijo :).

Ta intarsija ir man graži. pernai metų išmokimas užkabliavo ir mane.  Dar turiu Anne Husseman (?) knygą apie įdomias intarsijas, tai iš ten noriu kažką pabandyt. Bet neprieina rankos, o greičiau - smegenys... Vasaros reikia.

Atsakyti

Ai, nu jei laisvu metu megzčiau, tai etato nereikėtų, bet kad durnių pavolioju. Galų gale - nei vienas ne nuogas, čia tie norai iš norėjimo, ne poreikio. Panorėsiu ir kai kas praeis. 

Atsakyti

Liniukos "figūrėlės" man priminė vieną norą. Aš gal labiau šiandien link griežtesnių formų :rolleyes:

Priedas  Screenshot_20260116_183322_Pinterest.jpg   244,96KB   0 Parsiųsta kartų

Restar sąrašiukas toks... įspūdingas. Ir šiek tiek bauginantis. Iš vienos pusės kažkiek pavydo, kad turi tą sąrašą, iš kitos pusės- aš nežinočiau nuo ko pradėt ir turbūt išvis nebemegzčiau nieko iš jo.

Olaivos mėtos fainos, bet mano rozmarinas šiuo metu užvaldęs mane :D

O mano atostogėles apkartino susisukusios planetos :(  ir net nebežinau, ar čia vis dar tie kristalai, ar kažkokia zaraza ausyje, nes kažkas ten paskaudena. Nu žodžiu-laukiu, kurlink pasisuks, ir džiaugiuos jog megzt netrukdo. Ir pliusą net atradau-mažiau valgau, nes pykina :D

Atsakyti

Ai, dar rozmariną pamiršau prie norėtinų įtraukt :). Bet... kas iš to sąrašo - realiai tai taip ir yra, kaip tu, Katuk sakai. Nes vis kažkur kažko trūksta, kad imčiau ir pradėčiau - ar siūlo, ar idėjos išgryninimo, ar apsisprendimo, ar jėgų mąstyt... 

Atsakyti

Labai rekomenduoju, visi valgė apsilaižydami :wub: 

https://www.instagra...Xkya2V1dDdvcg==

Atsakyti

Va, man reikia tokio arbatinuko kaip Liniukos nuorodoj. Bet pradžioje, reikia mašiną nusikast, kad iki parduotuvių nusigauti. Šiandien viešuoju transportu naudojausi iki poliklinikos nuvažiuot. Nustebino cholesterolio rezultatai. Viskas normos ribose ir nukritę palyginus su prieš pusmetį darytais. Nesportuoju, bandučkas valgau. (Pati bandučka darausi) Tai kas tam įtakos turėjo? Saulė, kurios gavau gruodį ir minimum streso? Pamačius net pagalvojau, gal ką sumaišė, nes šiandien buvo labai daug žmonių kraujo tyrimams.

Atsakyti

Mezgu. Turiu 3 mezginius ant virbalų, kas man labai nebūdinga. Bet serbentų spalvos buklė užvaldė ir dabar audžiu mintį iš to paties siūlo žakardą pabandyti.

Atsakyti