Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jo. Aš vaistinėj spaudimą pasimatavu, pasakiau, kad blogai jaučiuosi ir pardavė.

Atsakyti

Sveikos

pvz. Kaptoprilis skaitosi pirmos pagalbos vaistas, turi parduoti :mirksiukas:

Gal zinot Ar prie Ozo mokama aikstele?

Atsakyti

man nepardavė, pareiškė kad receptinis ir neparduos (man mamai reikėjo jai spaudimas vos ne iki 200 kilo)

nemokama Ingriga bent jau požeminė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 kovo 2019 - 14:53

nemokama Ingriga bent jau požeminė

Postoginė, ne požeminė :D bet tikrai nemokama  :D 

Atsakyti

ten greičiau antžeminė :D  yra ir ant stogo :D

bet turėk momeny, kad jei koks renginys Siemense, tai ji tokia pilnokoka būna

Atsakyti

nu nieks mezginių nerodo tai kabinėtis neturit prie ko :D

Atsakyti

Važiuoju rytoj į Compensa, Enigmos koncertas

Atsakyti

tai prie Compensos irgi yra aikštelė, bet aišku ten ir įvažiuot ir išvažiuot nelabai patogu

Atsakyti

Sveikos

pvz. Kaptoprilis skaitosi pirmos pagalbos vaistas, turi parduoti :mirksiukas:

Gal zinot Ar prie Ozo mokama aikstele?

Šitą ir pirkau. Ir šiaip, ten ne visada reikalauja receptų :)

Atsakyti

Nuo vaistininkės dar priklauso... Mano brolis antibiotikus perka be receptų :). Vadinasi - reikia baltą turėti net šiais laikais. Nes ne fasonas eiti pas gydytoją, laiką gaišti...

Prie Siemenso lauke irgi nemokama.

Sėdžiu darbe su vilnonėm kojinėm, vilnoniu megztiniu - suledėjo kojos ir rankos, nu... Ir čia ne tiek apie tai, kaip šalta, čia apie mane...

Atsakyti

captoprili parduoda be recepto. beje man irgi pres pora metu   pasiskundus vaistineje , kad  reiktu kokiu lasiuku sirdziai, pasiule spaudima pasimatuot. paskui visi  subege ziurejo kaip as su 200 vaikstau  iskart dave  vaistu. tai ir buvo pirma pazintis su captopriliu .   nors dabar paskutiniu metu tai nepirkau, bet babyte tokia pirko be recepto .

Atsakyti

taip, kaptoprilis pardudamas be recepto, nes jis - pirmos pagalbos vaistas. kaip be recepto parduodami antialergniai vaistai  :) bet jis ir yra pirmos pagalbos, t.y. vienkartiniam ar retai pasitaikančiam padidintam  kraujospūdžiui reguliuoti, jei tai kartojasi dažniau, reiktų kiek kitokių vaistų nuo hipertonijos.

Atsakyti