Jo. Aš vaistinėj spaudimą pasimatavu, pasakiau, kad blogai jaučiuosi ir pardavė.
Sveikos
pvz. Kaptoprilis skaitosi pirmos pagalbos vaistas, turi parduoti
Gal zinot Ar prie Ozo mokama aikstele?
man nepardavė, pareiškė kad receptinis ir neparduos (man mamai reikėjo jai spaudimas vos ne iki 200 kilo)
nemokama Ingriga bent jau požeminė
nemokama Ingriga bent jau požeminė
Postoginė, ne požeminė
bet tikrai nemokama
ten greičiau antžeminė
yra ir ant stogo
bet turėk momeny, kad jei koks renginys Siemense, tai ji tokia pilnokoka būna
nu nieks mezginių nerodo tai kabinėtis neturit prie ko ![]()
Važiuoju rytoj į Compensa, Enigmos koncertas
tai prie Compensos irgi yra aikštelė, bet aišku ten ir įvažiuot ir išvažiuot nelabai patogu
Sveikos
pvz. Kaptoprilis skaitosi pirmos pagalbos vaistas, turi parduoti
Gal zinot Ar prie Ozo mokama aikstele?
Šitą ir pirkau. Ir šiaip, ten ne visada reikalauja receptų ![]()
Nuo vaistininkės dar priklauso... Mano brolis antibiotikus perka be receptų
. Vadinasi - reikia baltą turėti net šiais laikais. Nes ne fasonas eiti pas gydytoją, laiką gaišti...
Prie Siemenso lauke irgi nemokama.
Sėdžiu darbe su vilnonėm kojinėm, vilnoniu megztiniu - suledėjo kojos ir rankos, nu... Ir čia ne tiek apie tai, kaip šalta, čia apie mane...
captoprili parduoda be recepto. beje man irgi pres pora metu pasiskundus vaistineje , kad reiktu kokiu lasiuku sirdziai, pasiule spaudima pasimatuot. paskui visi subege ziurejo kaip as su 200 vaikstau iskart dave vaistu. tai ir buvo pirma pazintis su captopriliu . nors dabar paskutiniu metu tai nepirkau, bet babyte tokia pirko be recepto .
taip, kaptoprilis pardudamas be recepto, nes jis - pirmos pagalbos vaistas. kaip be recepto parduodami antialergniai vaistai
bet jis ir yra pirmos pagalbos, t.y. vienkartiniam ar retai pasitaikančiam padidintam kraujospūdžiui reguliuoti, jei tai kartojasi dažniau, reiktų kiek kitokių vaistų nuo hipertonijos.