jo, cia kaip man uzkildavo karta i pusmeti, ar kas keli men. o jei kasdien taip butu, tai aisku kad reiktu pastovumo .
Nu va kitiem parduoda o man nepardave
Ar as nepatikima ar narkomane atrodau?
Malalietkė su nerimta šypsenėle atrodai
Aha o malalietkem spaudimas nepakyla 😆
Tai faktas
Na ką - esu neoficiali bedarbė
Visai geras jausmas
Sveikos,
nors darbinė savaitė trumpa buvo, bet tokia darbais ilga ir visko pilna. Šiandien žinių pasidalinimo sesijos kelios buvo... tai žiūriu kad darausi reikli kitiems...norisi kokybės ir normaliai paruošto turinio.
o tik grįžus puoliau kepti... tortas jau liko tik surinkti
plikytų pyragėlių viena skarda iskepė, kita kepa ir dar manau pora bus... kada eisiu miegot - geras retorinis klausimas ![]()
ryt reikės juos įdaryti lašišos kremu ir gal kokiu pikantišku... O gal Jūs kokį kremą galit pasiūlyti skanu???
pyrageliai.jpg 117,8KB
0 Parsiųsta kartų
QQute - suklusau tie white karin - labai lauksiu tavo realizacijos - gal net noreciau po to kada nors kaip nors pasimatuoti.... gal uzmotyvuotum ir man ja pasigaminti ![]()
Liniuka - kiek tas jausmas tęstis žada?? kada naujas prasideda? ir gal jau išduosi kur? ![]()
Žuviuk - atrodo įspūdingai. Bet aš ne mėgėja jokių kremų. Kažkada, kai dar daug kepiau, tai tik saldų įdarą darydavau su kremine varške + citrinos žievelė+ cukrus.
Qqute, net aš tą Kariną pažiūrėjau. Na, tokia tai gal ir gerai iš šilko. Bet puošni labai
. Žodžiu, ant tavęs įsivaizduoju, ant savęs - ne
. T.y. neturiu tokiai progų. Ale kitąmet bus dvyliktoko išleistuvės, galėčiau pradėt jau dabar
. O pradėjau pirštinėlę mažą. Kažkur 22 val.... Ryt gal važiuodama biškį pamegsiu...
kažkaip šitie pyragėliai-sumuštiniai visokiuse susiėjimuose labai greitai išnyksta
tai pagalvojau kad būtų gerai kol lauksim atvažiuojančio maisto kokią lėkštę užkandžiams turėti
gal ne tik jaunuoliai, o ir koks viena kita mama bus... galvoju dėl visa ko reiktų būt pasiruošus ![]()
tortas suteptas, paskutinė pyragėlių partija baigia iškepti - tuoj tuoj eisiu miegot - VALIO ![]()
Zuviuk prazioplinau kokiai cia sventei ruosies taip?
Nu ka akis prakrapsciau reik is lovos krapstytis. Laukia kirpykla 10 val, paskui is kart Kings anglu kalbos finalan vaiki vezt
Aš irgi krapštausi akis. Važiuosim švediškų pusryčių ir į vandens parką, į pirčių zoną kokioms 4 valandoms. Relaxas.
Laba diena
kur visos išsilakstę? Pavasrinę saulutę gaudot?
pas mane tai Vaiva susirgusi, tai ir aš iš solidarumo namie
vakar sektiškai batus pirkau.
nors matyt labiau rudeniui bus - uždari ir su rašteliais, man tokiu oru jau lengvų batelių norisi