Ir aš mezgiau visą dieną
paleidau į “apyvartą” savo ilgai čėdytą šilką. Nusprendžiau, kad rūbą iš šilko vargu ar nešiosiu - labai jau jis visus pūkuotus linkius išryškina, tai nusimezgiau šilkinį šaliką
bet to šilko dar sočiai liko
Sveikos ![]()
viena sveciu diena atlaikyta
viso 8 žmogeliai mus aplanke ![]()
ryt jaunimo svente bus jau ne namie
bus 18 .... uff
qqut, cia gi ir Ikriukui 3 suejo ir disziajam jau 11
tai maratonas sveciu ir maratonas vaišiu...
galvoju kaip cia kainos to gimtadienio kosmines nepadarius.... tai kepu
pati
štai mano šilkis ![]()
8135F2BF-F368-4918-8318-47565C7C5EB8.jpeg 238,86KB
0 Parsiųsta kartų
5B9AF963-E258-458D-AC1E-A7B0B481E168.jpeg 256,8KB
0 Parsiųsta kartų
CDEB1D7B-813E-455F-800D-212E94189F29.jpeg 284,4KB
0 Parsiųsta kartų
B83E2120-2ADC-4296-9ACA-BDF074E15A30.jpeg 242,99KB
0 Parsiųsta kartų
711E22F4-3DC8-40EE-AEB9-2606F5D9BD15.jpeg 382,38KB
0 Parsiųsta kartų
rodos toks visai elementarus mezginys, o su juo visą dieną pražaidžiau - norėjau a la icordinės apdailos per visą kraštą, tai teko kiekvienoje eilėje adatas stmdyti, paskui viršų-apačią apicordinti.
čia prisimenant kartais kokiam FB išlendančius “žinovių” komentarus - kad čia gi mašina megzta, tipo ne rankų darbas.
Šalikas gavosi labai malonus, plonytis, bet svarus, rodos “čiurlena” tarp pirštų
tik turi vieną trūkumą - labai lengvai už visko kimba ir išsipeša siūliukai
Lace o silkas is kur?
Gražus, pavasariškas ![]()
Na, bet kokiu atveju, per dieną nei šalio, nei megztuko nusimegzt neįmanoma. Esu mezgus mašina, žinau, kiek krapštalynės ir nušokusių akių būna. Bet vis tiek greitis kitas.
Ryt pagaliau Emilis į darželį po dviejų savaičių keliaus. Visi laukiam
energija per kraštus žmogui.
Dar šiandien aplankėm šunų ir kačių parodą. Katinukų visai nedaug, gal 3 rūšys. Šuniukų daugiau, įdomiau. Faini mažiukai, kaip žaisliniai striksi.
Lace o silkas is kur?
Iš bibliotekos
turbūt prieš kokius 5-6 metus pirktas.
Labas rytas,
Pamezgėjau savo medvilnės per savaitgalį, taip smagiai mezgasi, bet taip greit siūlas naudojasi, kad jau pradėjau galvot, kad su visu papildomu siūlu neišeis man megztinis. Nors pagal metrus turėtų.
Jau atrodo pavasaris, bet iš tiesų tai taip šalta.
Labos,
Man trūksta savaitgalio - nieko naujo ar ne
. Nes pamezgiau minimaliai, o taip noriu vėl pripult prie tų mažų pirščiukų narpliojimo - priklausomybė
Labas rytas,
kodėl tie savaitgaliai tokie trumpi, o pimadieniai tokie sunkūs.....
bet žinau ir ką reiškia, kai nereik į darbą ir visos dienos su visiais savatgaliais yr praktiškai vienodos
megzti storą siūlą yr jėga
tik kai žinai, kaip megzti. vieną pusę megztinio baigiau, ale bet reiks ardyt, bo nes kūnas kartu su rankovėm, tai jas nuilginau ir gal biškį nusiaurinau. ir siūlo kiekį irgi skaičiuoju intensyviai
Lace, nu fainas ir man rodos reikalingas daiktas gavosi. bent jau man visai praverstų
bet žiūrėjau žiūrėjau ir galvojau, kas ne taip, Lace kažkaip kitaip atrodo. ir supratau - taigi antakiai! kažkaip keičia bruožus
ne į blogą pusė, ne ne. tiesiog kažkoks žvilgsnis kitoks. ar gal čia tos trijų kašmyrų grožio procedūros taip atjaunino.
Rašiau, rašiau ir dingo
Faini Lace šilkai
ir kaip Katukas galvojau kad kažkokia kitokia, bet galvojau gal kad labai seniai mačiau
Oi Lace, kaip aš čia tavo šilko nemačiau. Labai gražus paprastumas. Tokiais momentai pradedu gailėtis, kad mašinos neprisijaukinau.