Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, mano mintis apie Lace parašei :D

Mezgu. Toks kažkoks baisiai keistas jausmas. Namuose, bet ne biuletenis ir ne atostogos. Vis norisi pasiimt darbinį telefoną ir patikrint emailą, bet tada suvokiu, kad neturiu nei darbo, nei darbinio telefono :D Kažkaip neatsijungiu :B​ 

Atsakyti

Liniuka, o kada į naują darbą eisi? Ar ilgai bedarbyste džiaugsies?

Atsakyti

Kitą savaitę. 

Atsakyti

na, ir dar Lace dažniausia dažytom lūpom pozuoja, tai gal to pritrūko :hmm:

ale ot tos moteros, neturi ką komentuot mezginy, tai bent išvaizdą pakomentuos :D

Atsakyti

as irgi tik Lace antakius  maciau . Man anoji Lace tokia svelnesne atrode, sitoji biski  pikta :)  del antakiu :)

silkai ant kaklo gerai atrodo :)

man nedirbanciai, savaitgaliai jauciami  irgi :)  nu nes vyrai namuose.   tada ir su auto  pavazineju :D

vakar sodo sezona  atidariau.  Namuka is po ziemos peliu festivaliu  tvarkiau. gelynus  nusigrebsciau, zydinciais  krokais  ir snieguolemis paisdziaugiau. jacintai jau  kisa ziedu nosiukus. pernai perzydeje vazone buvo pasodinti. tai siemet pirmi metai is dirvos lenda :)  tada vaisa didziuli braskyna nutupinejau, nes pas mus  zliugiu daug. o jos jau  bujoja is po ziemos, jau zydi.  tai roviau   as jas. braskes mulciuotos, o tos ant mulcio, tai lengvai  darbas ejosi  . bet tupciuku melejuonas buvo . siandien jauciu  tai :)

aisku , nemezgiau .

Atsakyti

mano pomidorų daigiukai galvas iškišo..... bet įtariu, kad bus biškelį paplaukę, nu nes iki idealumo reiktų dirbtinės šviesos jiems, per maža tos saulės, tai ir tysta....garbanotas kopūstas kol kas vienišas :D

Atsakyti

Laba diena   :4u: 

Prajuokinot kažkaip su tais antakių komentarais  :D 

na, ir dar Lace dažniausia dažytom lūpom pozuoja, tai gal to pritrūko :hmm:

Lace niekada dažytom lūpom nepozuoja, net ir lūpdažio nelabai turi, geriausiu atveju kokį blizgį.  :B  O vat akys tikrai nedažytos, ta ir tie antakiai tada labai išryškėja  :rolleyes: 

Šiandien ant tos šilkinės bangos dar šilko iš wooly užsisakiau  :rolleyes: gerokai storesnis už mano turimą, gal ne taip pašysis.  :hmm: Nes savo šalikėlį pabijojau šiandien rištis - taip už visko kimba, net už kokios šiurkštesnės odelės  :oh: 

Ir dar vienus batelius iš e-avalynės užsisakiau  :B​ 

Atsakyti

Mano pomidorų daigynas, kadangi karštą šeštadienį buvo paliktas uždengtas, tai... dalinai numiro :(.  Tikiuosi, kad neišdygę dar išdygs. Ir, jeigu kas nors išvis užaugs, tai nebus bėdos, kad perdaug, nėra kur kišti. Bet baisiai nepatinka man tie daiginimo reikalai, nes negaliu skirti tam reikiamo dėmesio.

Lace šaliko jausmas ir spalva man labai. Smalsu, kiek gijelių sudėjai - čia plonasis šilkas, ar ne? Aš plono irgi turiu, be jis taip painiojasi, net neįsivaizduoju, kaip jį megzti mašina iš kelių...

Atsakyti

Lace šaliko jausmas ir spalva man labai. Smalsu, kiek gijelių sudėjai - čia plonasis šilkas, ar ne? Aš plono irgi turiu, be jis taip painiojasi, net neįsivaizduoju, kaip jį megzti mašina iš kelių...

Taip, šilkas labai plonas, jaučiu bus kokie 3500m/100g  :unsure: Dėjau 8 gijas, bet storis tai nebent 1-ukais mezgamas gavosi. :)​ Mašina mezgant nesipainiojo visai  :unsure: 

Atsakyti

net įlindau į e.evalynę pažiūrinėt

nu ką galiu pasakyt, gerą skonį turiu, visi bateliai kurių norėčiau prasideda nuo 125 kažkur :)

Atsakyti

qqte, brangų skonį :hihihi:

Atsakyti

Aš tai kažkaip jau kuris laikas lūkesčius batų kainai atsikalibravusi - nebesitikiu batų mažiau kaip už 100 eur nusipirkti  :unsure: Tai jeigu netyčia randu kažkokius už pigiau, tai galvoju, kad man nerealiai pasisekė  :rolleyes:​ 

Atsakyti