Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

net įlindau į Lace R. pažiūrėt ir supratau, ko pritrūko paskutinėse fotkėse - ogi šypsenos! va, kur geriausias lūpdažis.

aš rinkausi rinkausi eavalynėj savaitgalį, o tada užsukau į daniją, pasimatavau tuos nužiūrėtus batelius ir supratau, kad man negalima avalynės pirkti internetu. man tiesiog privaloma matuotis. 

tie nužiūrėti vienas dydis per trumpas , o jau kitas per platus :(  vat jums ir prašom - nusipirk čia vadinasi batus....

Atsakyti

aš rinkausi rinkausi eavalynėj savaitgalį, o tada užsukau į daniją, pasimatavau tuos nužiūrėtus batelius ir supratau, kad man negalima avalynės pirkti internetu. man tiesiog privaloma matuotis. 

Tai ir aš mielai matuočiaus batus parduotuvėj, jei tik ten būtų ką matuotis :unsure: o eavalynė, atsiunčia - pasimatuoji, sudedi atgal, užklijuoji lipduką, veži iki artimiausio DPD ir viskas. Daug mažiau vargo nei su vaikščiojimu po parduotuves  :rolleyes:

Atsakyti

Aš tai šiandien Nostroj apsiprekinau. Tiek ten visko gražaus ir kokybiško, kad teko valdytis :D Namai sutvarkyti, pietūs verda. Nu kuo ne atostogos :D​ 

Atsakyti

Tai ir aš mielai matuočiaus batus parduotuvėj, jei tik ten būtų ką matuotis :unsure: o eavalynė, atsiunčia - pasimatuoji, sudedi atgal, užklijuoji lipduką, veži iki artimiausio DPD ir viskas. Daug mažiau vargo nei su vaikščiojimu po parduotuves  :rolleyes:

sutinku, kad visai patogu, ale bet taip besimatuojant gali ir visas sezonas praeit :D

Atsakyti

Laba diena,

Na, niekada nesu pirkus batų internetu, bet va, dabar susigundžiau bent pamėgint, jei toks jau paprastas tas grąžinimas :D

Lace puikusis šalis :wub:  Bet tikrai kokia krapštukė :wub: šitaip su tais kraštais padirbėt netingėt :blink:

Buvau keliuose filmuose Kino pavasario, vienas labai nusisekė :wub: , o vienas tai keletą kartų buvau prisnūdus :D

Liniuka, kas čia per Nostra? :hmm:  Pirmą kartą girdžiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 25 kovo 2019 - 13:30

Limit, ne cosa nostra o tiesiog nostra.lt, visokios ten tekstilės prekyvietė :D

Atsakyti

Liniuka, kas čia per Nostra? :hmm:  Pirmą kartą girdžiu.

Nugi patalynės, rankšluosčių parduotuvė. 

Einu pas dantistę. Neišsirenku, kurį pirmą taisyt, nes turiu 3 sugedusius :B

Atsakyti

tai gal tegul dantistė nusprendžia :D

aš kai paskutinį kartą nuėjau nusiteikusi taisyti, tai pasakė pfff, nieko čia nėr - netaisysiu :D

neprisiruošiu kur nors pas kitą nueit, bo nes kažkaip nelabai tikiu, kad nereik taisyt. bet kai dantis nebegyvas, tai tik iš vaizdo ir galima spręst

Atsakyti

Limit, kokiuose filmuose buvai ir kas patiko?

Atsakyti

kaip manote, ar verta skiepytis nuo tymų :hmm:  pas mus darbe organizuoja.

aišku, kad aš skiepyta, bet patenku į tą grupę, kuri gavusi tik vieną skiepą vietoj dviejų.

aišku, kad nesu iš tos didžiosios rizikingųjų grupės, bo nes nevažinėju visuomeniniu transportu, nesu silpno imuniteto, mano manymu, neturiu kažkokių lėtinių ligų pavojingai alinančių organizmą

tas vilioja, kad prieš skiepijant patikrintų ar turi imunitetą ar ne

bet iš kitos pusės, ar nebus čia tiesiog masinė psichozė :hmm:

Atsakyti

nu vat man kiek atmintis neša tai aš lyg sirgus esu, bet nesu tikra ar ten tikrai buvo tymai, atsimenu tik kad niekam neleido į svečius ateit ir kad stovėdavau ant palangės ir liūdnai žiūrėdavau kaip vaikai eina iš mokyklos o pas mane neužeina

tas pats ir su kiaulyte buvo

žodžiu reiktų pasidaryt tyrimus tada jau galvot, bet kažkaip gal va irgi iš serijos kad nepriklausau rizikos grupėms ir bla bla kaip mano vaikis pasakytų :D

Atsakyti

Dar papirkau suknelę :angel2:

Aš savęs irgi rizikos grupei nepriskiriu, tai nesiskiepysiu. Bizniuko toje masinėje psichozėje, manau, irgi yra :B

Atsakyti