Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie bizniuką irgi pritariu. Galėtų ir tyrimus dėl imuniteto padaryt prieš tai. Nes kažkas psichoze tikrai naudojasi jau.

Mano mama sirgus tymais. O vakar sesės vaiką išbėrė, ryt varys pas gydytoją, skiepo dar negavę, nes tik 9 mėn suėję.

Aš pati kiaulyte daržely esu sirgus. Bet nepamenu, kad kas labai jau ten bloga būtų.

Kerpena, buvau Majoj (labai patiko), Dvilypiai gyvenimai (visai nepatiko), Gyvenimas aukštybėse (patiko), ketv. einu į Netikėtą meilę. Dar Vagiliautojai laukia. Dar gal kažkur vėliau jau po atsiliepimų reiks užsukt. Vis tiek tuos geruosius rodys.

Atsakyti

Dar papirkau suknelę :angel2:

tai dantistė gera pasitaikė, vietoj trijų tik vieną paaukojai :D

ar vis dėl to kaip kompensacija?

Atsakyti

Nea, dantys iš tikrųjų 3. Kitus du eisiu penktadienį. O suknelė... Nu laukt reikėjo prekybcentry :D​ 

Atsakyti

Aš iš tų tai raudonukės sirgus tik. Bet nepanikuoju.

Ši savaitė a la lengvesnė darbe, bet vakare vis tiek toks nuovargis nuo milijono skirtingiausių reikaliukų, laiškų,  sprendimų, taip išsibarstau... Kol vakare surenku save maisto gamybai, tai iki mezginio vos nušliaužiu... (gamyba vis dar vyksta...) 

Atsakyti

Aš šiandien lazaniją sumeistravau. Natsumio rankoves gaminu. Klausimas, ar sau pasiliksiu, ar dukterėčiai padovanosiu. Nuspręsiu, kai pilnai baigsiu. Plotis tabar tinka. Dėl ilgio nelabai patenkinta, bet gal prie juodo sijono bus kaip tik. 

Atsakyti

Va kiek spuogų

Priedas  Screenshot_20190325-210637_Pinterest.jpg   146,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pažiūrėjau visai netikėtai įdomų filmą. Netikėtas tuo, kad lyg nelabai ir tikiesi atrasti tokį svetinėje tarp populiarių  filmų.

Filmas kažkuo primena lietuviškus. Lėtas, niūrus. Bet man patiko. Žiūrint atrodo kad labai ilgas, nors iš tiesų trunka, tik pusantros valandos. Nors nenusibodo žiūrėti ir buvo įdomu. Ir netgi supratau apie ką. :)

https://www.imdb.com...f_=ttawd_awd_tt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 kovo 2019 - 22:03

Nu labas rytas :). Po pilnaties paprastai tuštuma ir mūsų temoj :)

Atsakyti

labas rytas :) nu kad pilnatis dar nesibaigė gi :)

Atsakyti

Beveik :) 

Atsakyti
Šiandien užmačiau jau siūlų su karoliukais. Kad siuvinėt nereikėtų - iš karto mezgt galima. 
Atsakyti

aš šiai pilnačiai visiškai abejinga.

klausykit, gal kas žinot atsakymą į techninį klausimą :D

naudojuosi gmail. adrese taškų nėra. pradėjau gauti laiškus, tokiu pat adresu, bet su tašku. noriu persiųsti, bet pareina jie man atgal. ir jei gerai supratau beskaitydama visokius ten reikalus, kad visi adresai su visai įmanomais taškais irgi mano! tai pypec. kažkaip iškart prie spamo priskirt nesinori, gal žmogui tie laiškai svarbūs

Atsakyti