Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o jei siuntėjui grąžint?

Atsakyti

o jei siuntėjui grąžint?

ten kažkokia parduotuvė ar kažkas panašaus. tai kažin ar suveiks grąžinimas. ta prasme, jiems visiškai vienodai, jie gi nepataisys pašto adreso kliento, tuo labiau , kad jis teisingas

bet šiaip, kokia nesąmonė su tais taškais adrese. tai reiškia, kad mano laiškai irgi nueina visiem, kurie turi panašius adresus taškuotus

Atsakyti

aš šiai pilnačiai visiškai abejinga.

klausykit, gal kas žinot atsakymą į techninį klausimą :D

naudojuosi gmail. adrese taškų nėra. pradėjau gauti laiškus, tokiu pat adresu, bet su tašku. noriu persiųsti, bet pareina jie man atgal. ir jei gerai supratau beskaitydama visokius ten reikalus, kad visi adresai su visai įmanomais taškais irgi mano! tai pypec. kažkaip iškart prie spamo priskirt nesinori, gal žmogui tie laiškai svarbūs

Mano brolis (jis google dirba) sakė, kad gmailas į taškus nereaguoja  :mirksiukas: 

Atsakyti

katukai, gali būti, kad abudu gaunat visus laiškus.

Atsakyti

keista tada kodėl leidžia susikurt taškuotą paštą kitam asmeniui visai

Atsakyti

keista tada kodėl leidžia susikurt taškuotą paštą kitam asmeniui visai

vat aš irgi apie tą patį

nes aš radau parašyta, kad nereaguoja į taškus, tai ir sakau, kad pypec

Atsakyti

Man kažkada senai taip buvo su one.lt adresu. Nustojau juo naudotis. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Laisvadienis - tikiuos mezgadienis :4u:

Apie filmus kalbejot.. sestadieni per tv3 berods rode gana nebloga filma "Ka zmones pasakys".. toks truputi sukreciantis ir itraukiantis :)

Lace ir as nuziurejau :D grazus ir salikas, ir motera  :4u: 

Atsakyti

Kai paviršiumi skaitai, tai taip juokingai skamba - taškuotas paštas :). Bet realiai, taigi problema, sprendimo nežinau...

O man kokia didelė naujiena, kad Lace dar ir  brolį turi  :blink: .

Atsakyti

pretenziją googlui parašyt :B  susimokės dar vieną milijoninę baudą už asmens duomenų apsaugos nesilaikymą

Atsakyti

O man kokia didelė naujiena, kad Lace dar ir  brolį turi  :blink: .

Turbūt nelabai ir minėjau - mano brolis gerokai jaunesnis už mus su sese, plius jau labai ilgai užsieniuose gyvena - magistratūrą Danijoje baigė, doktorantūrą - Naujojoj Zelandijoje, kelis metus Japonijoje Google padalinyje dirbo, dabar Amerikoje  :rolleyes: 

Atsakyti

Hm, gal ir šiaip nelabai žinau kitų giminysčių ryšių. Apie vyrų, vaikų skaičių daugmaž žinom, bet iš kiek vaikų šeimų kilę, tai galvoju, ar esam pasisakę ir kiek ta info iš bendros kalbos išplaukus yra.

Atsakyti