apsispuogavus nugara
Masažinis ![]()
Soliukai, fainas, jaukus
Soliuk - kaip viskas tobulai atlikta ♥, o siūlo kokybė viską viską atperka - spalvą, modelį, visas razinkas, kurių ir nereikia, kai siūlas tobulas.
Po ditirambo, gal kuri galit parodyti konkrečiau, kuris čia tas grandinėlinis išgirtasis kašmyras ?
Nors man jo ir nereikia, bet mėgstu žinoti vertingą informaciją, mažu kada prireiks ar drakių liūdesys užpuls kurią dieną, reikės guosti
.
biblioteka yra praktiškai mano darbo kieme
kalvarijų 29.
bet bilietas galioja visoje respublikoje jeigu ką.
o šiaip tai aš kaip ir mezgu, taip ir skaitau : po VIENĄ kūrinį
nu jei darbo kieme tai galima, kolegė berods toj biblėj lankosi
tiesiog aš žinau kokiu greičiu chamberlain knygos skaitosi kas 2 dienas galima eit naujos (jo skaitau aš irgi nelėtai)
Soliuk
Nu kokia tu man graži muotera
Ir megztukas tobulas, kaip man dabar patinka visokie oversaizai ![]()
Atostogauju vadinasi... Šiandien visą dieną vieną įmonę konsultavau. Ale kai už vieną dieną gauni savaitės algą ir dėžę ekologinių valiklių skalbiklių, tai ne taip gaila tų atostogų pasidaro
Soli, nedaug mezgi (ar bent jau nedaug rodai), bet labai kokybiškai
ir tikrai tau labai toks modelis tinka
Pritariu 100 pro. !!!
Gundot mane tais šilkais, kašmyrais... Juolab kad kitą sav. vėl fabrike išpardavimas ir jau kaip ir nutariau nevažiuoti .. O dabar vėl trukt už valdžių ir iš pradžių. ..
Reik dar kokiu reikalų Hamburge susigalvoti, kad gautųsi lyg ir netyčia važiavau pro šalį, gal taip apgausiu sąžinę😁
Qqsk, jooo joooo kapitalo nepagailek
, as jau zinau kur savo premija isleisu
. Sumezgiau kazkur apie 550, dukra kazkur dingo su visu megztiniu
variau iki paskutinio siulo galo, liko gal koks galiuks paniurkymui kartu su meginuku
. A kartais tik ne Island Hotel liules Rygoj darysit? Pusryteliai bus tooooobuli
. Jei kartais sugalvotumet Rygoj Italijos
dalele pajaust, rekomenduoju Olive restorana, jie dabar man atrodo i Aprika pavadinima keicia, bet meniu nuo to tikrai neprasteja, nuostabi aplinka, senamiescio pakrastuky, jei tas jusu viesbutis, netoli jo. Tik rezervuot reikia staliuka is anksto. To mano siulo pardej jau neber bet kazkas panasaus i sita https://www.woolyyar...00-cashmere-23/o gal net ir sitas, nes esu pametus cedeli su metrazu, nepamenu koks pas mane metrazas buvo, bet struktura tokia, kol mezgiau nu taip sunkiai murdziau, atrode kaip paprasta vilna, tai kai noredavau isitikint kad neeeee
niurkydavau meginuka, ir vel varydavau
. Liniuk, aciuuuuu uz komplimentus, as tieeeeeek savy trukumu matau
.
Soli-sol toks malonus atrodo tas megztinis ir labai tau tinka.
Šiandien važiavau dukros pasiimt iš gimnazijos stovyklavietės ir tuo metu žiema ištiko. O prieš pora valandų iki išvažiavimo negalėjau patikėt nuotraukas internete pamačius. ![]()
Taip gražu buvo. Gerai, kad ant kelio nesijautė, tai būtų man tas grožis... ![]()
IMG_20190326_174940.jpg 486,05KB
1 Parsiųsta kartų
IMG_20190326_174929.jpg 369,31KB
1 Parsiųsta kartų
Čia pro namų langus.
IMG_20190326_182536.jpg 287,65KB
1 Parsiųsta kartų
IMG_20190326_183518.jpg 170,95KB
1 Parsiųsta kartų
Oi, oi...
ateinu visa apsalusi nuo savo šilko grožio ir malonumo
su spalvos pasirinkimu tai matyt jau nieko nenustebinsiu
bet užtai pati buvau maloniai nustebinta, kaip smagiai jis mezgasi, kaip akys dailiai gula.
ir toks su forma, neskudurinis gaunasi
aišku, dar reikia palaukti, kas ten iš jo išplauto bus, bet pakolei kas esu labai “excited” (neturim mes lietuvių kalboje tokio tiklaus žodžio mano būsenai nusakyti). ![]()
2172936F-827B-4207-9B3C-2741CA82A945.jpeg 159,98KB
1 Parsiųsta kartų
20D2D814-84A3-40A9-890C-423B440ADF85.jpeg 276,39KB
1 Parsiųsta kartų