Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Toks gražus šiandien rytas - ta ką tik patekėjusi saulė, dar tebesantis danguje mėnulis, svaiginančiai žydras dangus ir apsnigti senamiesčio stogai. Nors išvažiavom anksčiau, nes dukrą į traukinį septintai vežėm, ir esu dar ne visai nubudusi, bet tas grožis, toks graudinantis apsimiegojusią mano būseną, įsiskverbė pro visus plyšius. :)

Priedas  aikste.jpg   167,45KB   1 Parsiųsta kartų

aišku nuotrauka neperteikia to ryto grožio.

Lace, labai jaučiuosi tavo nuostabiuoju siūlų jausmu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 kovo 2019 - 07:23

Kerpena,nėr pas mus tos skaisčios saulės,anei tokiu gražiu stogu,tik sniego...,Bet,paskaičius tavo ,teksta,irgi jaučiuosi tuo Lace jausmu  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 27 kovo 2019 - 07:41

Aš irgi kaifuoju tuo grožiu pro langus :wub:​  Saulė, besiskverbianti pro apsnigtas pušis

Atsakyti

mane tai tik kalendorius glumina :D

labas rytas

Atsakyti

Qqte, pirmą kartą kovo mėnesį sniegą matai?  :D​ 

Atsakyti

šiemet tokį pirmą kartą :D

Atsakyti

po tokios intensyvios saulės jau popietinėm valandom iš sniego gali likti tik prisiminimas :D

vakar grįžtant namo, tik nustojo snigti, tokia vos vos prieblanda ir tie apsnigti medžiai :wub:  šviežutėlis baltutėlis sniegas, tiesiog pavasarinė pasaka :D  bet kadangi aš ne fotografas, o tik vairuotojas, tai ir neužfiksavau

Atsakyti

o aš pėstute pusę senamiesčio perėjau drebiant ir vieton nuėjau šlapia kaip višta :D

Atsakyti

o aš pėstute pusę senamiesčio perėjau drebiant ir vieton nuėjau šlapia kaip višta :D

apie 17.30 žiauriai gražiai snigo

Atsakyti

nu tai sakau gražiai pažiūrėt ir nemaloniai pajaust :D

Atsakyti

o kaip noriu mėginuką iš šilko pasimegzt, vakar tik kuprinėj pasinešiojau babinukę :)

Atsakyti

Lace, o primink iš kur tavo šilkas?

Atsakyti