Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, o primink iš kur tavo šilkas?

Iš wooly  :rolleyes:​ 

Atsakyti

nu nežinau, pažiūriu Lace foto, sukyla noras to šilko, nueinu į Wooly, ir kažkodėl noras praeina.

tikriausiai ne tas šilkas :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 27 kovo 2019 - 11:14

Ech man liūdesys :angel_sadangel:​ Numezgiau nenešiojamą megztinį... Siūlas skersuoja, atnaros formos nelaiko, užsegimas bobutiškas, o ir pats didokas. O tokiatokia graži spalva... 

Atsakyti

čia tas cukranendrių?

Atsakyti

Nea. Čia tas kur per cepelinus mezgiau. 

Atsakyti

tai gal parodyk, kartais kokia nors ne ta nuotaika sugadina supratimą :D

o kartais visai verta ir išardyti :rolleyes:

Atsakyti

Labos, blogai miegojau, keistai jaučiuosi, lyg sirgt ketinčiau, galva bando plyšt...

Kerpenos rašymas ♥.

Lace šilkas atrodo nuostabiai. Bet turint omeny, kad sakei, jog šilkas tavo figūrai nepatinka, tai ką megsi - ne sau ar vėl šaliką, ar...?

Atsakyti

Man irgi lyg sloga kabinasi, gerklę peršti.  Iš visų jėgų kovojau paskutiniu metu, kad tik kvaraba nepaimtų, bet jaučiu, kad vis dėlto kūnas po truputį pasiduoda. Tai visą pusdienį ir jaučiuosi tokia lyg apsiverkusi truputį. Nors šiaip nėra labai blogai.

Šilko net žiūrėti neinu. Pasidžiaugsiu Lace "exited" ir užteks. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 kovo 2019 - 12:09

va va, Kerpena labai tiksliai apibūdino - lyg apsiverkusi

aš irgi į tą kompaniją

Atsakyti

nu nežinau, pažiūriu Lace foto, sukyla noras to šilko, nueinu į Wooly, ir kažkodėl noras praeina.

tikriausiai ne tas šilkas :hmm:

Va mano  šilkas wooly puslapyje  :rolleyes: https://www.woolyyar...uct/100-silk-4/ 

Po mėginuko mezgimo noriu dar kokios nors spalvos  :unsure: 

Lace šilkas atrodo nuostabiai. Bet turint omeny, kad sakei, jog šilkas tavo figūrai nepatinka, tai ką megsi - ne sau ar vėl šaliką, ar...?

Žinok, šitas kažkoks kitoks - su struktūra, neišpliūrantis, formą laiko. Net ir išskalbus nepasileido.  :wub: Tikiu, kad toks gal ir su mano figūra susidraugaus  :B​ 

Atsakyti

bet tai kažkaip nešilkiškai tada visai skamba jei jis formą laiko :hmm:

nors man tas kuri dabar papirkau irgi toks tvirtesnis pasirodė,ta grandinėlė taip gana tankiai sunerta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 kovo 2019 - 14:09

tai va, kad pas wooly jis toks plonas atrodo, net nesitiki, kad toks pat.

Lace, mėginukas iš viengubo?

Atsakyti