Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš kažkaip galvojau, kad tas šilkas toks storesnis, kur jau iš 1 gali megzti. O čia  100 g - 1000 m. Tai iš kelių gijų tavo pavyzdukas? Spalva be galo graži.  Bet blizgus šilkas ar plonas ar storas man bėga, slysta, kelios gijelės išvis susipainotų. Bent jau man tokiai...

Mano drakius nori visko norėt, tai nuolaidas kur užmato, tai kitų pirkinius, bet realiai aš suprantu, kad nelabai ką pamegsiu iki vasaros, nebent smulkmes... O vasarą jau žiemai vėl ruoštis reikės :).

Atsakyti

tai rašė gi lace kad iš 2 mezgė

Atsakyti

Aš FB nuskaičiau, kad iš 3 mezgė. Ir storokas, kaip vasarai, bandys iš dviejų :)

Atsakyti

tai va, kad pas wooly jis toks plonas atrodo, net nesitiki, kad toks pat.

Lace, mėginukas iš viengubo?

Mėginukas iš 3 gijų antrukais  :rolleyes:  dar nebandžiau iš 2 gijų megzt. 

Atsakyti

a kažką ne taip nuskaičiau kad iš 2 :) gal paskaičiau virbalo NR

Atsakyti

Aš turbūt nei neskaičiau, kai man susirodė, kad pats iš savęs storokas, kol nepamačiau, kaip yra iš tiesų :). Dabar net grįžau pažiūrėt - nu lyg nebuvo rašius apie tai :hm:, ar aš kažkokiam paraleliam pasauly gyvenu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 kovo 2019 - 15:00

Iš to liūdesio dėl nevykusio megztinio nusipirkau pasiguodimui kvepalus :wub: Nebereikės pavydėt Faraway jos kvapo :rolleyes: Priedas  Frederic-Malle-Portrait-Of-a-Lady-EDP-1.png   142,58KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

išleidai visą konsultacijos honorarą, ar liko kokiam kašmyrėliui.

nors gali būt, kad teko dar ir primesti :D

kur pirkai? nes šiaip įdomu, kur žmonės apsiprekina kvepalais.

mano kolegės tai ten visokiais aplinkeliais perka kvepalus

Atsakyti

aha ir aš pažiūrėjau kainą...dar iki tokių kvepalų kainų nedaugau, pirma batus reik už virš 100 nusipirkt :)

Atsakyti

Šitie kvepalai “sugadino” mano visus mėgtus kvepalus  :oh: trečią buteliuką naudoju kaip kokia narkomanė, kiek bandžiau grįžti prie ankstesnių kvepalų - nebegaliu būti, kvapas erzina  :oh:  o šitie kažkokie magiški - kelis kartus mane nepažįstamos moterys gatvėje stabdė ir klausė kuo kvepiu  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 kovo 2019 - 17:39

išleidai visą konsultacijos honorarą, ar liko kokiam kašmyrėliui.

nors gali būt, kad teko dar ir primesti :D

kur pirkai? nes šiaip įdomu, kur žmonės apsiprekina kvepalais.

mano kolegės tai ten visokiais aplinkeliais perka kvepalus

Pirkau Creme de la Creme. Žiūrinėjau ir internete, ten šiek tiek pigiau, nu bet nepasitikiu nors tu ką... 

Liko dar ir kačmyrėliui :B O ir konsultacijų šią savaitę net tris turiu :B​  

Atsakyti

Nu ir as pauostyt uzsimaniau dabar

Atsakyti