Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u:
Pateršiu eterį savo pusgaminiais :D

Nuo - iki :rolleyes:

Tik nuo mašinos.
Priedas  1.jpg   269,99KB   10 Parsiųsta kartų

Teks siūti pynės.

Priedas  1.jpg   206,51KB   0 Parsiųsta kartų

Apikordinti rankogalius ir susiūti šonus :rolleyes:

Priedas  1.jpg   204,83KB   0 Parsiųsta kartų

Baigtas !

Priedas  1.jpg   196,83KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2.jpg   211,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

LImit, tavo vyriausias vaikas gi 12-tokas, ar ne? Tai jam gi neaktualu :).

Su Lace pasišnekėjom telefonu, o tai irgi buvau puolusi kažką rašyt. Nelengva būti gerai tėvais, nuolatinis iššūkis....

Ristina, neįsivaizduoju tavo sadomazo siuvimo.... Tiesą sakant ir techniškai neįsivaizduoju, kaip ten tuos siūlu įmegzti - ar reikia nutraukti siūlą? Spalva labai graži ir modelis labai gražus pažiūrėti, bet man būtų šalta su tokio ilgio rankovėm :) arba karšta... O gėlyčių ir aš tokių pačių turiu iš Ali, dar nesugalvojau, kur padėsiu - buvo mintis panom gumytes ar lankelius papuošti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 kovo 2019 - 10:21

Ristina, norėjau jau išrašyt velnių, kad pas mus grožių nerodai ir kaip tik įkėlei :) Apačios neicordinai? Taip paliksi? Galvoju, kaip su savo Natsumiu daryt. Noriu bandyt icordint su viltim, kad nebesiries.

Atsakyti

Restar, 11tokas. Bet kažkaip sureagavo, kad jam galima buvo rinktis, kiek nori ir kur nori, o va broliui tik 3, iš jų viena privalomai pagal gyv. vietą.

Atsakyti

... bet man būtų šalta su tokio ilgio rankovėm :) arba karšta...

Vasarą kailiniuota vaikštai? :D čia gi medvilnė, plona.
Vasarinė palaidinė :mirksiukas:

Pagrindinio siūlo nenutraukiu, tik įmezgu pagalbinį siūlą :mirksiukas:

Pamokėlė https://www.livemast...ziruem-protsess

Atsakyti

LImit, pasendinau taviškį :), gi jie bendraamžiai su maniškiu, bet pagal susidariusį įspūdį taviškis man protingesnis susirodė :).

Aš manau, kad čia labiausiai dėl pirmokų taip padarė tokį pasirinkimą. Bent jau taip teigė, nes tuo metu Saulę užrašinėjau. Suprantama iš dalies, nes kai prisirašo į  5, labai sunku, kol ten galutinai atsifiltruoja mokyklos tuos realius sąrašus. Su vyresniais gal ir kitaip, ypač, kai stojimai yra ir mažai kas nori pagal gyvenamą vietą. Aš tai užrašiau tik į  1 mokyklą visus, kažkaip tenkino mane vietiniai pasirinkimai ir net nenorėjau galvoti kur nors kitur tampyti. (5tokai abu stojo į nesistemines mokyklas, dėl visa ko užrašiau tik pagal gyvenamą vietą, tai neu-teko kelis kartus mokyklai aprašyti, kad atsisakome vietų, dar iš savivaldybės savaitgalį skambino, turėjau žodžiu patvirtinti, kad tikrai ten nesimokys....) Na, bet kai ateis 9 klasė - irgi gal dilema kils, kas žino, ypač jeigu ką keisti norės.

Ristina, jeigu karšta - tai man per karšta su tokia :). Jeigu nešilta - ta reikia ilgų rankovių. Nu aš tokia - ne stilinga, o praktiška :).

Net pamokėlę įdėjai ♥ . Bet aš visai tundra, nesuprantu, kur dingsta pagrindinis siūlas, kai įmezginėji pagalbinį? Pynių turbūt tikrai nemegsiu, bet kokiai kišenės skylei man rūpėtų suprasti, kaip tai pasidaro...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 kovo 2019 - 10:41

.. Bet aš visai tundra, nesuprantu, kur dingsta pagrindinis siūlas, kai įmezginėji pagalbinį? Pynių turbūt tikrai nemegsiu, bet kokiai kišenės skylei man rūpėtų suprasti, kaip tai pasidaro...

Mažiau filosofuot reik, o imt ir pabandyt :D

Gi ranka pramezgi tą pagalbinį siūlą. Tai braukiant eilę viskas mezgasi, niekas nekabo.

O man 3/4 ar ilgėlesnės rankovės super praktiškas reikalas :D Rankos virš alkūnių nėra dailiausia vieta, kurią norėčiau visiems demonstruoti. Tad ir mano mezginiuose tai yra vyraujantis rankovių ilgs.
Žiemiškiems jau galiu ir super ilgas megzt. Žiemą norisi ilgiau visko :rolleyes:

Atsakyti

Ristina, tai ar aš neišfilosofavus išvis ką galiu pradėti? :D Ale mąsčiau mąsčiau ir atrodo, kad supratau, dabar tai jau tikrai galima bandyti. Jeigu bent instrukciją mašinos ne vokišką turėčiau :D.

Atsakyti

o aš tai mielai ir rankom tokį nusimegzciau, gražiai ten tos pynės, gal tik kai rankom tai smulkesnes daryč, bet krito labai akin tas modelis

ot vat būna man kai pradedu ką negaliu sustot

nusimezgiau apvalia kokete blizgi tai dar kelių tokių noriu, nusimezgiau kišenėtą tada kelias pavariau, dabar mezgu natsumį ir galvoj dar keli skersi megztukai :)

Atsakyti

Serijinė Qqutė :).

Atsakyti

Labos :4u:

Ristin aik tu sau kaip pavarei :wub: Jau taip pagal mane :wub: jau taaaip Ramunepiekautaitiškai :wub: !!!! Kur tos krentančios žiurkės paveiksliukas, nes aš tai guliu guliu guliu............

Atsakyti

aš tai jaučiuosi  visiška tundra, nes niekaip kostrukciškai nesuprantu, kaip ta pynė ten supyniuota

Atsakyti