LImit, pasendinau taviškį
, gi jie bendraamžiai su maniškiu, bet pagal susidariusį įspūdį taviškis man protingesnis susirodė
.
Aš manau, kad čia labiausiai dėl pirmokų taip padarė tokį pasirinkimą. Bent jau taip teigė, nes tuo metu Saulę užrašinėjau. Suprantama iš dalies, nes kai prisirašo į 5, labai sunku, kol ten galutinai atsifiltruoja mokyklos tuos realius sąrašus. Su vyresniais gal ir kitaip, ypač, kai stojimai yra ir mažai kas nori pagal gyvenamą vietą. Aš tai užrašiau tik į 1 mokyklą visus, kažkaip tenkino mane vietiniai pasirinkimai ir net nenorėjau galvoti kur nors kitur tampyti. (5tokai abu stojo į nesistemines mokyklas, dėl visa ko užrašiau tik pagal gyvenamą vietą, tai neu-teko kelis kartus mokyklai aprašyti, kad atsisakome vietų, dar iš savivaldybės savaitgalį skambino, turėjau žodžiu patvirtinti, kad tikrai ten nesimokys....) Na, bet kai ateis 9 klasė - irgi gal dilema kils, kas žino, ypač jeigu ką keisti norės.
Ristina, jeigu karšta - tai man per karšta su tokia
. Jeigu nešilta - ta reikia ilgų rankovių. Nu aš tokia - ne stilinga, o praktiška
.
Net pamokėlę įdėjai ♥ . Bet aš visai tundra, nesuprantu, kur dingsta pagrindinis siūlas, kai įmezginėji pagalbinį? Pynių turbūt tikrai nemegsiu, bet kokiai kišenės skylei man rūpėtų suprasti, kaip tai pasidaro...