Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, tai iki filmo kaip suprantu, nuvažiavai. tai gal nieko tokio blogo.

Lace, te :4u:  bet jei žinai, ką daryti, tai gal ir išsikapstysi

megztelėjau vakar. bet nežinau, kažko esu nusivylusi viskuo, ir savo gebėjimais, ir kaip tie gebėjimai paskui ant manęs atrodo :D tai net nėr azarto jokio. ir siūlų nereik ir apskritai :B 

man gana retai galvą skauda, o vaistu geriu tik, kai jau išvis negaliu kentėt, tai koks po ranka, toks ir padeda. bet dažniau padeda tie, kurie su kofeinu: Saridon berods Solpadien :hmm:

Atsakyti

dar neocitramonas su kofeinu yra, man padėdavo bet tik 2 tabletes ir sukramtyt būtinai ar sutrint, tada kažkaiž greičiau suveikdavp

bet paskutiniu metu senokai skaudėjo taip kad vaistų griebtis reiktų

Atsakyti

dėl mezgimo tai neskubinu dabartinio mezginio nes nežinau ką toliau irgi

siūlų pilnas stalas babinom nukrautas ir visos žieminės o aš jau nebežinau ar megzt dar vilnas ar jau prie vasarinių mestis, bet šilkams man dar šaltoka o vilnų iki rudens ko gero panešiot nespėsiu

geriausia būt kokia pusmedvilnė, ale negi dabar pirkt dar

reiktų vaikui medvilninį mokyklinį užbaigt

Atsakyti

Šarange, nu jooo... 

Aš irgi galvoju, ar nuo perpūtimo ar nuo nervų man kaklas susuktas, nes šiandien susirinkimas su Viliaus klasiokų tėvais. O mes dauguma klausimų nesusikalbam. Kitaip matom-mąstom.

Žvynus megzk paprastu lygiuoju raštu :) Grožis.

Noriu greičiau Natsumi iškankint (liko po trečdalį rankovių ir apačią kažkaip apdirbt) ir sugalvosiu ar pasiliksiu sau, ar dukterėčiai padovanosiu. Po jo irgi imsiu žvynus :) 

Atsakyti

tiesiog visos į undinėles  taiko su tais žvynais

Atsakyti

Sveikos, undinėlės :),

Nimesilis man daro stebuklus, bet ne nuo galvos, nes irgi retai ją skauda, tai ir pusės paracetamolio tabletetės tokiu atveju pakanka. Nuo visokių raumenų ar pan. skausmų man jis labai pravertęs yra.

Šarange -  :4u: . Nu kas per dryžiai čia pas tave... Gerai, kad tu šaltų nervų iš esmės esi, man tai būtų oi, brr, kiek nervų. Nors kai įkaliau kaimynui į priekį kieme atbula važiuodama, tai ne per stipriai nervinausi, nes tuo pat metu įvyko daug didesnė nelaimė... Viską draudimas atlygino kaimynui, o mes tik lempą užpakalinę pasikeitėm.

Šiandien nebeištvėriau ir pirkau siūlų internetu  :B . Nieko labai gero, bet Rovan moheros su  šilku už 3 eur negalėjau atsisakyti.  Spalvos visos 2  -gelsva ir mėlyna, ale bent jau šaliką mašina nubrūžinsiu, bus kam dovana prie progos.

Atsakyti

Restar, perskaičiau, kad jau ir šaliką nubrūžinai. Tai net išsižiojau - šiandien pirko internetu, sugebėjo gauti siūlus tą pačią dieną ir šaliką nusibrūžinti. :blink:

Aš tai pagalvojau, kad gal kokį kartą  ir esu gėrus vaistus grynai nuo galvos skausmo. Matyt ne tokie stiprūs tie skausmai būna, net net nekyla  mintis vaistų imtis.

Na nebent jau kai koks gripas, tai tada galvos skausmas su visais kitais skausmais, tada yra tekę ir sus vaistais gelbėtis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 kovo 2019 - 12:04

tiesiog visos į undinėles  taiko su tais žvynais

Gerai, kad banginių nebūna žvynuotų :D galiu ramiai nemegzt  :lol: 

Atsakyti

Labos :4u:

Ir aš prie tų ligonių, trečia diena su temperatūra, galva  kaip vatos prikimšta, nepamenu kada esu buvus tokios būsenos. 

Lace,  o  ten kur sau mezgei mėlyną megztelį pabaigei? 

Atsakyti

Gerai, kad banginių nebūna žvynuotų :D galiu ramiai nemegzt  :lol: 

užtat jie būna slidūs. gal šilko? :D

Atsakyti

užtat jie būna slidūs. gal šilko? :D

:D aš dabar su linu ir medvilne visai smagiai čiuožinėju  :D​ 

Atsakyti

Kai parašot, kad kuri prastai jaučiatės, tai "apsičiupinėju" ir pagalvoju - oi, ir aš kaip apsiverkus, neaiški, bet kai negalvoju, tai nėra laiko :). Man visiškai nieko nesidaro, tik galva kažkokia neiaiški.

Niuma - o tu nebekosti, ne ant biuletenio jau? Gal savo reklamuoto Kostios ar ko nors panašaus pagerk (aišku, gal geriausia būtų kokių garšvų, dilgėlių prisirinkt ir žalius kokteilius darytis...)? Nes dabar jau nuo visų antibiotikų tai rimtai pasilpus esi...

Atsakyti