Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar pakosčiu retkarčiais, po lauko, ilgesnio vaikščiojimo būna užspaustas, švokščiantis kosulys. Vakar baigiau antibus gerti. Ne biuleteny. Turiu iš tikro ir  česnakų tabletes, jas reikėtų pagert imunitetui. Ir Kostia nepamaišytų.

Jaučiu sekmadienį parodoj perpūtė, nes labai stiprus vėjas buvo.

Atsakyti

Lace,  o  ten kur sau mezgei mėlyną megztelį pabaigei? 

Nežinau, apie kurį čia klausi - turiu du mėlynus pradėtukus, vienas dar nuo pernai vasaros, kitas kašmyrinis. Vasarinį gal kažkaip pabaigsiu, o kašmyrinį matyt ardysiu.  :B​ 

Atsakyti

Lace, va va kacmyrini omeny turejau. Pamenu kad dvejojai ka toliau daryt, tik niekaip neatgaminau ka nusprendei  :mirksiukas: .

Atsakyti

Kaip gerai, kad susirinkime dalyvavo ir pavaduotoja, ir auklėtoja ir psichologė. Kaip ir galvojau  ne tokia baisi ta klasės situacija, kaip nekurie tėvai piešė. Svarbu pagal apklsusą 80 proc vaikų jaučiasi gerai ir saugiai klasėje.

Atsakyti

Vasarai: schemos https://www.instagra...d=1jn11c549cp2x

Priedas  Screenshot_20190328-211706_Instagram.jpg   134,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, tai gerai viskas susiklostė. Man nei vieno vaiko klasėje kol kas neteko susidurti su aršiais tėvais, tai gerai.Kaip keiksmažodis dabar to supermamytės, bet neduok dieve realiai su tokiom susitikti...

Bliuskė tai gal net užkabino, susiradau ravelry. Ir nors vasarai nieko lyg neplanavau megzti, bet ką gali žinoti, gal sugalvosiu :).

Baigiau pirštinytes mažei dar vienas, labai jau jai smagu jas nešioti, tai dar tinkamesnės spalvos įtaisiau. Dabar mano kitam mezginių gerbėjui baktusą pradėjau. O tai būtų lomkės ištikę. Bet nusprendžiau, kad negaišiu joms laiko, o megsiu bet ką reikalingo, nebūtinai tik tai, ko labai norėtųsi man.

Baigiau vakar žiūrėti "Ten kur namai", paskutinis sezonas, kadangi ir neverstas ir šiaip toks jau neypatingas. Liko "Ponių rojus", bet dairysiuosi dar kokio nors, kad nepritrūkčiau prie mezginių :).

Atsakyti

Aha grazi bliuske, pagalvojau kad is silko but grazu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 kovo 2019 - 23:14

Ir kaip tau, Restar, tas serialas?

Atsakyti

Labas,

aš kaip vyturiukas jau nauju laiku natūraliai ėmiau pabudinėti, tai nebus jokio šoko persukus laikrodį :).

Ką aš apie jį galiu pasakyti  :hm: . Jeigu žiūrėjau iki galo - reiškia, norėjosi :). Man patinka tokie senesni, ne šiuolaikiniai laikai ir senoviškesni žmonės. Buvo įdomių temų gvildenta, teigiamų personažų, jų dramų. Blogiukus keiksnojau :). Ir tokių labai daugialypių asmenybių - įdomu įsijausti, bandyti suprasti. Šiek tiek nustebusi, kad jau trečiame seriale, kurį žiūriu, homoseksualumo tema vis gvildenama, ir šitame labai jau ryškiai. Prisiminus, ką man pasakojo Australijoje pusmetį pagyvenęs žmogus, tai ten tai labai ryšku/aktualu ir yra. Bandau suprasti, asmeniškai iš tiesų nelabai pažįstu tokių, t.y. esu sutikusi, bet neturiu ryšio. O ką daugiau apie jį bepasakyt - svarbiausia, mezgimui tiko :).  Kad žiūrėčiau dar kartą - tai turbūt ne. Gal labiausiai dėl to, kad tą šeštą sezoną pusiau angliškai, pusiau rusiškai žiūrėjau, tai mažiau įsitraukiau, nes vis tiek ne visiškai viską supratau.

Mažė nukurnėjo į mokyklą (šiandien važiuoja į Pelėdų parką) su naujom pirštinėm ir į komplektą tėčio baktusą privatizavo :). Būtų gerai nufotkinti kai grįš...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tokia išbalansuota į darbą atvažiavau - namie verda kovos dėl gimnazijos pasirinkimo  :oh: Jau visi pakeltais tonais kalbamės  :mad2: 

Gal kuri žinote ar matėte, kur galima žurnalą "Reitingai" nusipirkti? :unsure:​ 

Atsakyti

Lace, nesutampa tėvų ir vaikų nuomonės? darote spaudimą :D

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Lace, o kas taip audrina visus?

Mes kaip tik vakar užregistravom.

Šiaip tai nesuprantu, kas padarė tą tvarką, kad tik tris gimnazaijas galima rikntis (be privačių). Ties šita vieta visi paburnojom, o vyriausias vaikas net laišką į oficialią įstaigą sukurpė. Tai šnd gavo ats, kad iki kito mėnesio pabaigos gaus tasakymą :D

Atsakyti